10 jaar garantie Inverter Motor

De Inverter-motor van AEG is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Perfecte wasverzorging en optimaal gebruiksgemak garanderen dat je jarenlang plezier hebt van je toestel.

De kracht van de Inverter-motor
De Inverter-motor is het innovatieve hart van onze toestellen. Deze werkt stiller, heeft een langere levensduur en maakt betere (af)wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Het ontbreken van deze aan slijtage onderhevige onderdelen leidt tot een gegarandeerd langere levensduur.

Maar liefst 10 jaar garantie
Onze nieuwe koolborstelloze Inverter-motor is door en door getest. Op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gedurende de extra lange levensduur kan je dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van je AEG-toestel met Inverter-motor. Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de motor kosteloos geleverd en worden voorrijkosten en arbeidsloon van de servicemonteur voor het vervangen van de motor in rekening gebracht tegen het op dat moment geldende tarief. Tijdens de standaard garantieperiode zijn de algemene garantiebepalingen van toepassing.

Activeer voor 10 jaar garantie
De 10 jaar motorgarantie (als aanvulling op de standaard fabrieksgarantie van twee jaar) moet je activeren. Je kan dit doen via onze productregistratie. Je kan ook gratis bellen op het nummer 0800/78 945*
 * Bel onze hotline in samenwerking met onze partner Domestic and General Ltd. 

Deze 10 jaar motorgarantie is alleen geldig op modellen uit het belgische assortiment.