Ontdek

Connectiviteit

Waar alles met elkaar verbonden is

Onze visie voor een geconnecteerde woning is een Internet der dingen (IoT) dat werkelijk alles verbindt. Een plaats waar producten met elkaar kunnen communiceren, ongeacht het merk of de infrastructuur. U ervaart naadloze interacties tussen elektronische toestellen en huishoudtoestellen. Als premium lid van de AllSeen Alliance, een breed open-sourceplatform dat allerlei sectoren verenigt, helpen we het IoT te bevorderen.

Een diagram met de verbonden cellen
Stap een responsieve woning binnen

Verbind toestellen op eenvoudige en veilige manier met elkaar voor een ervaring op maat

 • 1
  Compatibiliteit

  Met het open source project van AllSeen kunnen alle producten in het Internet der Dingen samenwerken binnen platformen zoals iOS, Android en Windows.

 • 2
  Beveiliging

  Het project zet zich in om het Internet der Dingen veilig te maken, inclusief het gebruik van geavanceerde beveiligingscryptografie.

 • 3
  Innovatie

  Dankzij een echte samenwerking van het Internet der Dingen kunnen we onze producten verrijken met de technologie van andere partners.

Een stijlvolle keuken uitgerust met premium AEG producten

Het internet van alles

Wij willen het Internet der Dingen omzetten in het internet van alles. Uw AEG toestellen zullen naadloos werken binnen een ecosysteem van andere producten aangeboden door partners in de Alliance. Dit bevordert niet alleen innovatie, maar maakt uw toestellen ook boeiender om te gebruiken en verbetert de eindresultaten.

Een diagram toont de AllSeen Alliance die uw AEG keukenproducten met elkaar verbindt
Een chef gebruikt de My AEG App op een tablet
Houd alles onder controle

Verbind alle toestellen in uw woning met elkaar via een enkele app.

Handenvrije dampkappen

Om uw kookbeleving te verbeteren, verbindt Hob2Hood uw kookplaat met uw dampkap. Uw kookplaat zal draadloos uw dampkap activeren en de afzuigkracht aanpassen. Zo zal er een krachtige afzuiging zijn wanneer u aan het bakken en braden bent en een zachtere afzuiging wanneer uw gerechten staan te sudderen. U krijgt de beste keukenomgeving zonder uw dampkap zelfs maar aan te raken.