Downloaden

De My AEG Care en My AEG Kitchen App

Een recept selecteren in de MyAEG app

Boordevol overheerlijke kenmerken

Blader in honderden overheerlijke recepten die gebruik maken van stoom- en sous-vide technieken. Zoek recepten naargelang het type keuken, allergenen, dieet of de ingrediënten van uw keuze. Uw grootmoeders favorieten bereiden? Gebruik uw receptenassistent om de juiste oveninstellingen te zoeken. U kunt ook uw eigen notities toevoegen aan recepten, uw favorieten opslaan en deze delen via sociale media. U kunt ook uw boodschappenlijstje opstellen en delen.

Het wasonderdeel van de My AEG App op een smartphone

Een app die verzorgt

Ontdek advies over de beste manier om vlekken te behandelen en uw delicate kledingstukken te verzorgen. Zorg dat u een detergent gebruikt dat de kleur van uw kledingstukken beschermt, was na was. Begrijp tot slot wat al die wasvoorschriften betekenen. Bovendien kunt u ook ontdekken wat de beste manier is om uw toestellen proper en efficiënt te houden, zodat u telkens opnieuw kunt genieten van ongelofelijke was- en droogresultaten.

Het productonderdeel van de My AEG App op een tablet

Haal meer uit AEG

Gebruik de app om uw toestellen te registreren en krijg toegang tot informatie en services op maat. De gebruikershandleidingen zijn beschikbaar voor download en u kunt online probleemoplossings- of ondersteuningsdiensten openen van AEG. U kunt zelfs informatie vinden over onze AEG Cooking Club kooksessies.