Ontdek

de Gourmet reeks

Het Mastery Range kookgerei op een inductiefornuis

Deskundig ontworpen

Van braadpan tot conische sauspan, een volledige reeks van stapelbare premium potten en pannen om het beste te halen uit elk recept. Maak een zijdezachte bechamelsaus met de puntzeef. Schroei Sint-Jacobsvruchten tot in de perfectie met weinig tot geen olie in onze beste antiaanbak braadpan. Met de beste kooksets kunt u de beste resultaten behalen.

Een selectie inductiepannen met eten op een AEG inductiekookplaat
De Gourmet reeks

De Gourmet reeks is geschikt voor elke kookplaat en perfect voor inductiekoken.

De AEG Gourmet kookpan

Potten en pannen perfect voor inductie

De Gourmet reeks garandeert snelle, gelijkmatige warmte en duurzaamheid. Het drielaags aluminium is een uitstekende warmtegeleider en zorgt voor een gelijkmatige warmte in de pan. Het kookgerei warmt 14 keer sneller op dan een inoxen kookset (zonder aluminium). Daarnaast zorgt het corrosiebestendige inox ervoor dat uw potten en pannen lang meegaan. Bovendien zijn ze oven- en vaatwasserbestendig.

De braadpan met antiaanbaklaag uit de Gourmet reeks waarin eieren worden gebakken
Gourmet antiaanbak braadpan

Ga voor overheerlijke resultaten met weinig of geen olie. Deze gecertificeerde antiaanbak pannen leveren een snelle, gelijkmatige warmte voor consistent en efficiënt koken.

De braadpan met antiaanbaklaag uit de Gourmet reeks waarin vis wordt gebakken
Gourmet braadpan

Als meester van het bakken verspreidt deze pan gelijkmatige warmte en wordt het vocht verminderd. Zo krijgt u eten dat sappig is van binnen en krokant van buiten.

De Gourmet steelpan met sudderend fruit
Gourmet steelpan

Precisie en veelzijdigheid in één pan. De rechte zijkanten zorgen ervoor dat u eten kan fruiten, opgooien, stoven en karameliseren om tot smakelijke resultaten te komen.

De Gourmet puntzeef en tomaten
Gourmet puntzeef

Bereid sauzen, soepen, puree en pudding als een expert met behulp van de extra fijne puntzeef voor een zijdezacht resultaat.

De Gourmet conische sauspan
Gourmet conische sauspan

Voor heerlijke, knapperige groenten en kleine en krokante porties vlees, de conische sauspan is vakkundig ontworpen om te wokken.

De Gourmet lage braadpan met risotto
Gourmet lage braadpan

Van risotto voor de hele familie tot individuele porties pocheren, de lage braadpan van 4,5 liter maakt het eenvoudig om grote of kleine gerechten te maken. 

De Gourmet kookpot waarin broccoli wordt gekookt
Kookpot

Met een inhoud van 9 liter kunt u al uw groenten koken in één pot en gezonde soepen en stoofschotels maken voor familie en vrienden.

Het Gourmet pastavergiet
Pastavergiet

Heerlijke al dente pasta wordt een zekerheid met dit vergiet. Bescherm en kook uw spaghetti, linguine en fettucine en til het vergiet gewoon op om de pasta af te gieten.