Ontdek

Inductiekookplaten

Een lepel met boter rust veilig op de koele kookplaat naast een borrelende pan met tomatensaus

Kouder oppervlak, veiligere keuken

Onze intelligente inductietechnologie verwarmt pannen en het voedsel in de pannen, maar niets anders. Het oppervlak rondom de pannen blijft koel. Bovendien kan het vuil zich nergens verbergen op het gladde, vlakke oppervlak en kan dus niets aanbranden. Daarnaast wordt de kookplaat alleen warm wanneer er kookgerei op het oppervlak staat. Dus geen kookgerei, geen warmte, geen ongevallen!

Chocolade smelten in een pan op een AEG Inductiekookplaat

Exacte warmte, perfecte resultaten

Precieze, professionele resultaten worden eenvoudig. De AEG inductiekookplaten beschikken over een handige schuifbediening waarmee u de warmte onmiddellijk en precies van intens naar zacht wijzigt. Zo kunt u net zo goed een zalmsteak licht en knapperig aanbraden als chocolade glad en zijdezacht doen smelten.

Een vergelijkende afbeelding toont hoe een inductiekookplaat van AEG sneller popcorn verwarmt en bereidt dan andere kookplaten

Sneller dan enige andere kookplaat

Inductiekookplaten verwarmen sneller dan andere kookplaten, zodat u sneller uw gerechten kunt bereiden en perfectioneren. Onze inductiekookplaten hebben gevoelige TouchControl-bediening die van koud naar warm gaan - en terug - in een oogopslag.

Onze inductiekookplaten

 De MaxiSense Pure Black inductiekookplaat van AEG
Eenvoudig schoon te maken

Het gladde oppervlak van de MaxiSense® Pure Black inductiekookplaat maakt een grondige schoonmaakbeurt snel en eenvoudig.

De stijlvolle MaxiSense® Pure Black inductiekookplaat

Een glad, stijlvol oppervlak

Voeg een vleugje gladde, gestroomlijnde schoonheid toe aan uw keuken. De MaxiSense® Pure Black inductiekookplaat sluit perfect aan bij uw werkblad; uw aanraking brengt deze kookplaat tot leven. De moderne, rode LED bedieningsknoppen en kookzones zijn alleen zichtbaar wanneer u dat wenst. Zo heeft u steeds een stijlvolle en subtiele afwerking voor uw werkblad.

MaxiSense® Pure Black bekijken

MaxiSense® Pure Black met FlexiBridge bekijken

Pannen van verschillende afmetingen koken op verschillende geselecteerde temperaturen

Mogelijkheden voor elke gelegenheid

Van etentjes tot after-workdiners, u heeft nu de vrijheid om alles aan te kunnen. Deze kookplaat is ideaal voor al uw potten en pannen, en levert onberispelijke resultaten met een consistente en gelijkmatige warmte. Pas uw kookzone naar wens aan en overbrug maximaal 4 kookzones om het meeste te halen uit de beschikbare ruimte. De MaxiSense inductiekookplaat met FlexiBridge maakt complexe maaltijden met grote pannen of verschillende schotels eenvoudig.

Meer voordelen van inductie

Een pan met kokend water op een AEG inductiekookplaat
1
Sneller warm

Water snel koken is nog eenvoudiger dankzij de PowerBoost-positie. 

Een vrouw gebruikt het bedieningspaneel van de MaxiSense Combi inductiekookplaat
2
Zet uw bereiding even on hold

Zorg dat onderbrekingen een fantastisch maaltijd niet in de weg staan. Druk op 'Stop&Go' om de warmte te pauzeren en druk opnieuw om deze te hervatten.

Een kookplaat communiceert draadloos met een afzuigkap via AEG's hob2hood
3
De handenvrije dampkap

Hob2Hood bedient uw dampkap automatisch op basis van wat er op de kookplaat wordt bereid.

Een diagram toont de temperatuurswijziging in een sissende pan voor vlees en groenten, wanneer deze over PowerSlide wordt verplaatst

Van braden naar warm houden

Haal meer smaak uit elk gerecht dankzij de meest precieze temperatuurregeling. Met de PowerSlide-functie kan u makkelijk uw gerecht braden, laten sudderen of warmhouden, gewoon door uw pot of pan van de ene zone naar een andere te schuiven. Kies uit een reeks vooraf ingestelde warmteniveaus of bepaal zelf uw eigen warmteniveaus. Nu kan u, net zoals de professionele chefkoks, gerecht na gerecht de exacte temperatuur van uw gerecht regelen voor buitengewone resultaten.

Koken zonder afleiding

Bereid een onberispelijke maaltijd, terwijl u 100% gefocust bent. Onze geavanceerde kookplaten bedienen uw dampkap zodat u minder afgeleid wordt in de keuken. Uw dampkap wordt draadloos gestart en de afzuigkracht wordt geregeld terwijl u afwisselt tussen kooktechnieken. Uw kookplaat verhoogt de afzuigsnelheid als u kookt en verlaagt de snelheid bij sudderen. Bovendien kunt u de afzuiging eenvoudig bedienen via het display van uw kookplaat. 

Een selectie van moderne potten en pannen van verschillende formaten

Werken mijn pannen op inductie?

De meeste moderne pannen zijn geschikt voor inductiekookplaten. Stalen, gietijzeren en geëmailleerde pannen zijn allemaal compatibel. Test uw huidige potten en pannen met een magneet als u niet zeker weet of ze met inductie werken. Als de magneet aan de bodem van uw pan kleeft, zal de pan werken. Met de hulp van professionele chefs hebben we het beste inductiekookgerei ontwikkeld; de Gourmet Range. Geschikt voor iedere kookplaat, ideaal voor inductie.

Groenten en vlees koken samen op de Teppanyaki grillplaat van AEG

Ontdek authentieke Aziatische smaken

Onthul de smaken van het Verre Oosten met onze Teppanyaki grillplaat. Dit accessoire is de perfecte aanvulling op onze inductiekookplaten. Het beschikt over een vijflagig ontwerp dat de warmte snel en eenvoudig over het volledige oppervlak verdeelt. Zo wordt elk ingrediënt perfect bereid.