Ontdek

Koelen en vriezen

De versheid van de natuur bewaard

Ons TwinTech koelsysteem zorgt ervoor dat de beste smaken van de natuur bij optimale temperatuur worden bewaard. Dus alles, van boerenkool tot komkommer, blijft langer vers. De blaadjes sla zijn krokanter, appels zijn knapperiger en alles smaakt beter. Dankzij de ruime lade is er altijd plaats om uw producten vers te houden als u veel in een keer koopt.

Dankzij het TwinTech koelsysteem werken de koelkast- en vriezercompartimenten onafhankelijk zodat de optimale temperatuur en vochtigheid behouden blijft om het voedsel vers of bevroren te houden.

Aan te passen naar ieders smaak

Pas uw koelkast precies naar wens aan met het CustomFlex® modulaire opslagsysteem. De deurvakken kunnen binnen enkele seconden veranderd en verplaatst worden, zodat u volledige flexibiliteit krijgt. Clips voor kruiden, doorzichtige dozen voor kazen, vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen,... Organiseer de binnendeur van uw koelkast net zoals u dat wenst en maximaliseer uw opslagruimte.

Bekijk een vrijstaande CustomFlex® koel-vriescombinatie

Bekijk een inbouw CustomFlex® koel-vriescombinatie

Het is bewezen dat vlees en vis tot maar liefst 3 dagen langer mee gaan wanneer men ze bewaart op bijna nul graden t.o.v. standaard temperaturen.

Nauwkeurige koeling voor buitengewoon koken

Een indrukwekkende maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingswaren zoals vlees en vis bewaren hun smaak het best wanneer ze op een bepaalde temperatuur worden bewaard, namelijk dicht bij 0 graden. Een aantal van onze inbouwkoelkasten beschikken daarom over een speciaal LongFresh 0° compartiment, zodat u deze ingrediënten kan bewaren op de juiste temperatuur die ze nodig hebben. Zo geniet u bij iedere hap van het meest verse vlees of vis.