Ontdek

Koelen en vriezen

De natuurlijke versheid van de natuur bewaard

Ons TwinTech-koelsysteem zorgt ervoor dat de beste smaken van de natuur bij een optimale temperatuur worden bewaard. Alles van boerenkool tot komkommer blijft dus langer vers. De blaadjes sla zijn krokanter, appels zijn knapperiger en alles smaakt beter. Dankzij de ruime lade is er altijd plaats om uw etenswaren vers te houden, als u er veel in één keer koopt.

Dankzij het TwinTech-koelsysteem werken de koelkast- en vriezercompartimenten onafhankelijk, zodat de optimale temperatuur en vochtigheid behouden blijven om het voedsel vers of bevroren te houden.

Aan te passen naar ieders smaak

Pas uw koelkast precies naar wens aan met het CustomFlex® modulaire opslagsysteem. De deurvakken kunnen binnen enkele seconden veranderd en verplaatst worden, zodat u volledige flexibiliteit krijgt. Clips voor kruiden, doorzichtige dozen voor kazen, vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen,... Organiseer de binnendeur van uw koelkast net zoals u dat wenst en maximaliseer uw opslagruimte.

Bekijk een vrijstaande CustomFlex® koel-vriescombinatie

Bekijk een inbouw CustomFlex® koel-vriescombinatie

Het is bewezen dat vlees en vis tot maar liefst drie dagen langer meegaan op bijna nul graden, dan bij standaardkoeling.

Precisiekoeling voor buitengewoon koken

Een indrukwekkende maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingswaren zoals vlees en vis bewaren hun smaak het best, wanneer ze op een bepaalde temperatuur worden bewaard, dicht bij 0 graden. Onze koel-vriescombinaties hebben daarom een speciaal Zero Degree-compartiment, om uw ingrediënten precies op de temperatuur te houden die ze moeten hebben. Zodat u bij elke hap het verste vlees of vis kunt proeven en ervan genieten .