Elegantie in de keuken

MattBlackLine

Elegantie in de keuken

MattBlackLine is de nieuwe serie AEG keukentoestellen. De matte glasafwerking geeft een elegante toets aan de hele keuken. Het kwalitatieve materiaal komt in een exclusieve en hoogstaande uitvoering. Niet enkel het design is nieuw, ook technologieën van de MattBlackLine toestellen zijn de nieuwste om de beste prestaties te kunnen leveren.

Matglas, weinig onderhoud

De strook in matglas wordt vervaardigd tijdens een etsproces, een technologie uit de architectuur. De matte textuur blijft van nature vrij van vingerafdrukken. Bovendien is het materiaal beter bestand tegen vlekken en gemakkelijker schoon te maken dan traditionele materialen. Dat komt de prestaties van de mat zwarte toestellen alleen maar ten goede.

Geavanceerde stijl en technologie

Naast de elegantie van de matte glasafwerking, combineren de toestellen van de AEG MattBlackLine een uniek design met geavanceerde technologieën en functies. Met de TouchControl op deze mat zwarte modellen, kun je de toestellen eenvoudig en intuïtief bedienen.

MattBlackLine modellen

Hieronder een overzicht van de nieuwe MattBlackLine toestellen

De ovens in onze MattBlackLine zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor de beste prestaties.

De CombiQuick oven is de snellere weg naar uitzonderlijke smaken en geweldige gerechten, en combineert warmelucht met de snelheid van een microgolfoven voor de afwerking en texturen van een conventionele oven in een compacte ruimte.

Onze dampkappen met mat zwarte afwerking verrassen door hun opvallende verschijning. Ze zuiveren efficïent de lucht en tegelijkertijd zijn ze fluisterstil en storen ze niet wanneer je je maaltijden klaarmaakt

Bewaar wijn op de juiste temperatuur met deze compacte wijnkoeler.

Van een espresso tot een subtiele mix, kies een kop koffie naar wens.

Het luchtcirculatiesysteem van de warmhoudlade garandeert gelijkmatige resultaten. De lucht circuleert binnenin en verdeelt de warmte gelijkmatig. Dit betekent dat elk gerecht er op de optimale temperatuur uitkomt, vanbinnen en vanbuiten.