Productinformatie

De compacte AX3 met responsieve technologie reinigt de lucht in de kleinere ruimtes van uw huis grondig.

Voordelen

Responsieve actie

Dankzij lasersensoren voor het meten van deeltjes kan de AX3 reageren op veranderingen in de luchtkwaliteit en automatisch een van de drie ventilatiesnelheden kiezen voor een efficiënte filtratie. Dit geeft u gemoedsrust en een schonere lucht.

Efficiënte filtratie

De AX3 is uitgerust met een meerlaagsfilter dat fijnstof (o.a. PM 2,5), geuren (o.a. aceetaldehyde) en schadelijke stoffen in de lucht (o.a. formaldehyde) verwijdert en twee vervangingsmeldingen geeft. Levensduur van het filter max. 12 maanden op basis van een gebruiksduur van 8 uur per dag.

Krachtige luchtcirculatie

De spiraalvormige uitlaat creëert een opwaartse spiraalbeweging van de lucht, die schone lucht efficiënt en zacht verspreidt. Aanbevolen voor ruimtes met een grootte van max. 40 m2** (gebaseerd op de Zweedse voorschriften voor luchtverversing per uur) en 16 m2 (AHAM) **grootte van de ruimte met een CADR-waarde voor rook van 180 m3/uur

Intuïtief toegankelijk

De compacte AX3 is ontworpen voor de kleinere ruimtes in uw huis. Zorg voor een uitstekende luchtreiniging door de functies aan te passen met één aanraking van het intuïtieve bedieningspaneel, waarop de luchtkwaliteit in vier kleuren (van rood tot groen) wordt weergegeven.

Briljant stil

De compacte AX3 past perfect in kleinere ruimtes en heeft een minimumgeluidsniveau van 26 dB(A) (1m afstand voor het product) wanneer de Slaapstand ingeschakeld is. Op maximale snelheid is het geluidsniveau slechts 50 dB(A) (1m afstand voor het product), wat stiller is dan een gesprek aan tafel in een restaurant.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires
man folding towels