Productinformatie

Onze eerste serie multilevel luchtreinigers kun je op de vloer zetten of ophangen (optioneel), zodat het je ruimte transformeert. Met de stoffen bekleding van Kvadrat voor het voorpaneel (optioneel) wordt dit een iconisch stuk in je meubilair.

Voordelen

AEG - Luchtreiniger - AX71-304GY

De finishing touch voor je huis

AX7, een uiterst subtiel ontwerp. De zorgvuldig geselecteerde stoffen bekleding vormt de finishing touch in je slaapkamer of woonkamer. De intieme sfeer blijft onaangetast door het geluidsniveau van 24dB(A). Geluidsniveau bij de laagste ventilatorsnelheid; gemeten op 1 meter van de voorkant.

AEG - Luchtreiniger - AX71-304GY

Je gepersonaliseerde luchtreiniger thuis

AX7 is zo licht dat hij met één hand kan worden gedragen en kan worden aangepast aan verschillende omgevingen. Plaats hem zodanig tussen je kamers dat hij (optionele accessoires) lekker opvalt of juist verdwijnt in zijn omgeving. Zet hem op zijn twee poten in een achteroverleunende positie op de vloer of creëer ruimte door hem op te hangen.

AEG - Luchtreiniger - AX71-304GY

Hoogkwalitatieve luchtreiniging in vijf stappen

Met dit hoogkwalitatieve luchtzuiveringssysteem in vijf stappen vang je maar liefst 99,93% van de deeltjes van 2,5 micrometer (μm) (PM 2,5)3 en tot wel 92% van de vluchtige organische verbindingen.

AEG - Luchtreiniger - AX71-304GY

360 graden luchtdoorstroming

AX7 heeft een 360 graden luchttoevoersysteem dat loopt over de randen van het voorpaneel, een 3D ventilator en filtering in vijf stappen. De reinigingstijd is gebaseerd op een test met de hoogste ventilatiesnelheid in een kamer van 10 m2.

AEG - Luchtreiniger - AX71-304GY

Houd alles digitaal in de hand

Controleer en plan specifieke taken met de AEG Wellbeing app. Met de sensors voor deeltjes (PM 1, 2,5, 10) en voor de Totale Vluchtige Organische Verbindingen kan de AX7 in de Smart-modus de reinigingssnelheid aanpassen gebaseerd op de waarden die het in je woning waarneemt.

Allergievriendelijk, Op kwaliteit getest

Ons product is volledig gecertificeerd door het ‘European Centre for Allergy Research Foundation' (ECARF). Het ECARF label certifieert producten en diensten die terug een beetje vreugde kunnen brengen in de levens van mensen met allergieën. Een product ontvangt het label als er door middel van externe audits of studies kan bewezen worden dat het aan de criteria voldoet.

 
Download pdf

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel Wisselstukken en accessoires
red fabric in the air against dark background