Productinformatie

De nieuwe connected luchtreiniger past zich aan de veranderingen in uw omgeving aan.

Voordelen

Filtratie op maat

Configureer de AX9 op basis van je persoonlijke en seizoensgebonden behoeften met onze 360 filters en 5 fasen zuivering. De meegeleverde BREEZE filter biedt een HEPA-filtering die 99.5% van de verontreinigende stoffen in de lucht tot 0.3 micron kan verwijderen. Elk filter heeft een unieke tag.

Slimme sensoren voor intelligente zuivering

Scant de lucht continu om ultrafijne PM2.5 deeltjes te detecteren. Meldt de luchtkwaliteit in realtime en kiest op intelligente wijze de juiste snelheid voor je huis (in de SMART-modus). De unieke responsieve PureSense-technologie meet constant de luchtkwaliteitsniveaus binnenshuis.

Monitoring en bediening met de app

Houd de luchtkwaliteit in de gaten en bedien je luchtreiniger altijd en overal met de AEG-app. Zowel thuis als onderweg kan je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de AEG app, of erop vertrouwen dat AX9 dit voor jou doet.

Krachtige prestaties, geschikt voor ruimten tot 92m²

De 360°-luchtstroom bestrijkt ruimten tot 91 m² en verspreidt schone lucht naar elke hoek van de kamer. Dit verhoogt de prestaties tot een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 438 m³/u. In slechts 5 minuten wordt 15 m² gezuiverd. Het AirSurround-systeem creëert een zachte beweging van de lucht.

Uiterst stille werking

In de manuele-stand kan het licht van het display gedimd worden en doet de luchtreiniger zijn werk in bijna complete stilte, voor schone lucht. Met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A) werkt jouw AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires
man folding towels