Ervaar het onmogelijke

De FX9 is de stofzuiger die geheel opnieuw ontworpen werd voor onze hedendaagse levenswijze. Hij luidt een nieuw tijdperk van schoonmaken in; elk aspect werd volledig nieuw ontwikkeld.

Ontwikkeld voor de hedendaagse levenswijze

AEG FX9 | X ULTIMATE COMPLETE - FX9-1-ANIM is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires, REACH hulpstuk en gemotoriseerde mini-turboborstel zeer geschikt voor o.a. het verwijderen van dierenharen.

AEG FX9 ULTIMATE COMPLETE - FX9-1-ALRG is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires, REACH hulpstuk en gemotoriseerde mini-turboborstel zeer geschikt voor o.a. het verwijderen van huisstofmijt van je bed en bank.

AEG FX9 ULTIMATE REACH - FX9-1-IBM is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires en REACH hulpstuk.

AEG FX9 ULTIMATE REACH - FX9-1-MBM is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires en REACH hulpstuk.

AEG FX9 ULTIMATE - FX9-1-4IG is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires.

AEG FX9 ULTIMATE - FX9-1-4ST is ontworpen voor de manier waarop we nu leven. Geleverd met unieke 3-in-1 accessoires.

GEEN COMPROMISSEN

We hebben de kracht en prestaties van een traditionele stofzuiger gecombineerd met de eenvoud van een draadloze stofzuiger, zodat uw huis onberispelijk schoon wordt met slechts één enkele oplaadbeurt.* Krachtig en veelzijdig genoeg om de enige stofzuiger te zijn die u nodig hebt.

*Op de maximumstand reinigt hij tot 80 m2 op één enkele laadbeurt en voldoet hij aan de EU-richtlijn 2009/125/EC inzake Milieuvereisten voor stofzuigers met snoer op tapijten.

Uitzonderlijke veelzijdigheid

Met de unieke flexibele hoofdunit kan je elke centimeter van je huis schoonmaken, van onder lage meubelen tot de hoge hoeken van je plafond. De FX9 is aanpasbaar voor alle oppervlakken en bekledingen van je huis, dankzij zijn geïntegreerde uitschuifslang en slimme 3-in-1 tool.

Ergonomisch ontwerp

De perfecte hoogte voor alle taken. Dankzij de telescopische buis van de FX9 kan de hoogte aangepast worden aan jouw comfort. Met de unieke schuivende hoofdunit & zijn laag zwaartepunt ligt de FX9 licht in de hand en is hij makkelijk te bewegen; een nauwkeurig uitgebalanceerd schoonmaaktoestel.

Neem een pauze - waar dan ook

Dankzij het rechtopstaande ontwerp van de FX9, kan je de stofzuiger makkelijk in een rechtopstaande positie zetten, klaar om terug te beginnen als je klaar bent.

FX9 product van het jaar 2020

De AEG FX9 ULTIMATE steelstofzuiger is verkozen als product van het jaar 2020

De stofzuiger FX9 is in België door duizenden consumenten verkozen als Product van het jaar 2020 omwille van zijn innovatieve en attractieve karakter.  

AEG FX9 ULTIMATE modellen

Hieronder een overzicht van alle verschillende FX9 ULTIMATE modellen.


AEG FX9 ULTIMATE

Stof kan zich nergens meer verbergen

De superheldere lichtbalk van de zuigmond toont je de microscopisch kleine stofdeeltjes in jouw huis, zodat je ze niet kunt missen, en verlicht de plaatsen onder jouw meubilair.

Trilling

Doordat de motor-unit, wanneer deze omlaag opgeschoven is, beneden aan de stofzuiger zit, voel je de trillingen die deze veroorzaken vele malen minder. Zo ontlast je jouw pols en kan je soepel en gemakkelijk je hele huis schoonmaken.

Auto-functie

Intelligente kracht en prestaties. Met de Auto-functie*** van de FX9 zal de geavanceerde elektronica de luchtstroom en zuigkracht automatisch aanpassen, op maat van het oppervlak dat je schoonmaakt & om de verwijdering van stof te optimaliseren.

De auto-functie is alleen beschikbaar op de modellen:
- FX9-1-IBM
- FX9-1-MBM
- FX9-1-ALRG
- FX9-1-ANIM

Maximale power

De krachtige 36V Ultra-HD Lithium accu maakt het mogelijk om in ECO-modus op één accu tot wel 60 minuten (tot +- 270m2) te kunnen stofzuigen. In HIGH-POWER-modus is het mogelijk om tot wel 16 minuten (tot +- 80m2) te stofzuigen.

Geluid dB

Met de AEG FX9 ULTIMATE heb je minder last van de 82 dB die de stofzuiger produceert omdat de motor-unit dichtbij de grond zit en niet in de buurt van je hoofd. Zo ervaar je minder irritatie en kan je langer stofzuigen.

AEG FX9 ULTIMATE

Hieronder de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe AEG FX9 ULTIMATE:

  • Tot 60 minuten zuigtijd inclusief gemotoriseerde turboborstel
  • Dezelfde zuigkracht en prestatie als een traditionele stofzuiger
  • Lichtgewicht in de hand met slecht 0,9 kg
  • Ultieme veelzijdigheid door de verplaatsbare motor-unit, uitneembare slang en telescopische zuigbuis
  • Led verlichting om al het vuil en stof te vinden in donkere plekjes
  • Zelfstaande functie om even een pauze te nemen
  • 5-staps filtratie systeem voor optimale schone lucht

Optionele accessoires

Hieronder een overzicht van de meest geschikte accessoires voor jouw AEG FX9 ULTIMATE.

De AKIT18 brengt de reinigingsprestaties van de FX9 op een geheel nieuw niveau en dit op meerdere oppervlakken. Vier unieke hulpstukken zijn ontworpen om stof en haren van huisdieren op een bijzonder efficiënte wijze te verwijderen, om ervoor te zorgen dat het reinigen van alle oppervlakken zo moeiteloos mogelijk is, en nog belangrijker, je de brandschone woning krijgt die je verdient.

Dit is het ideale reinigingspakket voor het verwijderen van jarenlang opgehoopte stof en vuil. Vier unieke hulpstukken maken het mogelijk om gemakkelijk bij stof te kunnen komen op plaatsen die anderszins niet te bereiken zijn, zoals smalle laden, spleten, toetsenborden of in en rond andere apparatuur. Het reinigen van breekbare voorwerpen zoals beeldjes, elektronica of meubels wordt super eenvoudig.

De optimale borstel voor alle types tapijten en vloeren. Ontworpen voor het reinigen van ieder type vloer en tapijt. Optimaal opzuigen van stof met uitstekende resultaten.

Wasbare filters voor betere resultaten en schonere lucht. Optimale filtratie waardoor pollen, stof en allergenen in je huis gereduceerd worden en tegelijkertijd wordt de levensduur van je stofzuiger verlengd.

De essentiële kit voor het reinigen van meerdere oppervlaktes. Dit innovatief ontwerp houdt in dat deze multi-tool 3 sterk verschillende reinigingsfuncties aanbiedt; afstoffen, reinigen van spleten en reiniging van meubels en dat alles in één compact en slimme accessoire.


AEG FX9 ULTIMATE