Ontdek

ProSource

De ProSource kraan in een stijlvolle keuken

Meer tijd en aandacht voor het koken

 

 Nooit meer wachten tot het water kookt. Met ProSource komt het uit de kraan wanneer u het nodig hebt. Zo kunt u meer tijd besteden aan de creatieve bereiding van pastagerechten in plaats van te wachten tot de pan met water kookt. Geniet langer van uw welverdiende kopje thee door minder tijd te besteden aan het maken ervan. Dankzij ProSource kiest u precies de hoeveelheid kokend water die u nodig heeft. De optionele koolstoffilter zuivert uw water. Daarom is het niet alleen de snelste manier om water te koken, het is ook de lekkerste en meest efficiënte manier.

ProSource

De simpelste manier om het water te krijgen dat u nodig hebt.

Een man vult een pan met kokend water recht uit de ProSource-kraan

Slechts één kraan voor al uw waterbehoeften

ProSource is een 3-in-1-kraan. Van 20 tot 100°C, u hebt steeds koud, warm en kokend water bij de hand. Perfect voor een verfrissend drankje, water voor de afwas of een kopje thee.

De uitloop kan veilig aangeraakt worden terwijl er kokend water uit de kraan komt

Veilig en stijlvol

ProSource combineert een stijlvol design met betrouwbare veiligheid. Om te zorgen dat iedereen veilig is, kan de kraan alleen worden gebruikt wanneer het kinderslot wordt ingedrukt. De uitloop van de kraan is geïsoleerd en voelt altijd koel aan. ProSource is verkrijgbaar in chroom of inox, waarbij u nog kan kiezen uit vijf gekleurde ringen en twee ontwerpen voor de uitloop. Het zal dus niet als een verrassing komen dat de kraan door Red Dot verkozen is als het beste ontwerp in zijn klasse.

Zuiver water voor een betere smaak

Geniet vanuit het comfort van uw eigen keuken van water zo puur als bronwater. Het optionele geavanceerde filtersysteem verwijdert onzuiverheden zoals chloor en kalkafzetting. Zo wordt elk kopje thee en koffie lekkerder met water dat smaakt zoals het hoort. En na twaalf maanden kunnen de filters eenvoudig vervangen worden.