Nieuwe steelstofzuigers van AEG

Nieuwe steelstofzuigers van AEG

Met de nieuwe QX6, QX7, QX8 steelstofzuigers van AEG maken wij ons gamma compleet!

Nieuw in het gamma

De steelstofzuigers van AEG zullen worden voorzien van 3 nieuwe series namelijk AEG QX6, QX7 en QX8 steelstofzuigers. Zo is het gamma van de steelstofzuigers compleet waarin we voor iedere situatie een perfect geschikte steelstofzuiger hebben. Binnen het huidige assortiment hebben we al de complete series AEG QX9 en de AEG FX9 het topmodel binnen de steelstofzuigers.

Gewicht aan de onderzijde

Met de nieuwe range stofzuigers kun je lang stofzuigen en hierdoor neemt de druk op de pols toe. AEG heeft hier een mooie oplossing voor door het gewicht aan de onderzijde van de stofzuiger te plaatsen waardoor je je pols zal ontlasten. Hierdoor kun je langer met plezier en iedere dag schoonmaken.

5-staps luchtfiltratie

Het 5-staps luchtfiltersysteem met filterklasse E10 verwijdert tot 99,99% van de fijnstofdeeltjes. De lucht die in de stofzuiger gaat moet langs 5 filters die van grof- tot fijne deeltjes filteren waardoor het vuil achter zal blijven in de stofzuiger en schonere lucht de stofzuiger zal verlaten in je omgeving.

Parkeerfunctie

Niets is zo vervelend om tijdens het stofzuigen even iets aan de kant te moeten schuiven en de stofzuiger op de grond of bank te leggen. De QX series stofzuigers maken het mogelijk om de stofzuiger even neer te zetten om hierna weer snel en gemakkelijk de schoonmaakbeurt te kunnen hervatten.

QX6 series

De nieuwe QX6 serie stofzuigers hebben een gemotoriseerde turbozuigmond om ieder type ondergrond grondig en effectief te kunnen reinigen. De borstel kan eenvoudig uit de stofzuiger gehaald worden en heeft een autonomie van 45 minuten waardoor je je hele huis in één beurt stofzuigt.

QX7 Series

De QX7 steelstofzuiger is dé expert voor harde vloeren. De nieuwe afneembare Fluffy PowerRoller zuigmond verwijdert in één keer alles van fijn stof tot extra grote vuildeeltjes en beschikt over een batterijduur van maximaal 50 minuten.

QX8 Series

De nieuwe QX8 steelstofzuigers garanderen compromisloze, krachtige en langdurige schoonmaakprestaties. De QX8 serie stofzuiger beschikt over een afneembare Fluffy PowerRoller zuigmond die ideaal is voor harde vloeren en over de mini PetProPower turbozuigmond, de beste vriend van mensen met huisdieren. Met dit model verwijder je moeiteloos dierenharen en kan je tot wel 53 minuten lang stofzuigen.