DISCOVER

ROBOTSTOFZUIGERS

Slimmere bediening

Gebruik uw smartphone om uw RX9-robotstofzuiger van overal te bedienen. Met de RX9-app kunt u schoonmaakschema's aanpassen, de status controleren en de stofzuiger te allen tijde bedienen, zelfs wanneer u niet alleen bent.

App Store
Google Play

Wist u dat?

43% van de huidige gebruikers van een robotstofzuiger denkt dat zijn stofzuiger hoekjes en kleine ruimtes niet goed bereikt.

Stof, je zit in de val.

De unieke driehoekige Trinity shape™ en PowerBrush geraken in elke hoek en reinigen grondig langs muren en op moeilijk bereikbare plekjes.

AirExtreme Technology™

De RX9 beschikt ook over AirExtreme Technology™, een krachtige luchtstroom die maximale zuigkracht creëert voor het opnemen van stof met één doorgang op alle soorten vloeren.

BESCHIKBAAR IN TWEE KLEUREN

 • Indigo blauw satijn

  3D Vision System
  AirExtreme technology
  Lithiumbatterijen
  XXL reinigingspad
  Automatisch vermogen

  Bekijk product

 • Bekijk product
  Leisteen grijs satijn

  3D Vision System
  AirExtreme technology
  Lithiumbatterijen
  XXL reinigingspad
  Automatisch vermogen

  Bekijk product

 • Bekijk product
  PowerBrush

  Bereikt elke hoek en reinigt grondig langs muren en op moeilijk bereikbare plekken

3D Vision System

Geraakt moeiteloos in hoeken, langs muren en andere moeilijk bereikbare plekken.

Vrij om te bewegen

Ontdek 's werelds eerste volledige zelfstandige robotstofzuiger die nooit komt vast te zitten. AEG's 3D Vision System-technologie scant en brengt de kamer precies in kaart, zodat de RX9 obstakels vermijdt en vrij kan bewegen. Samen met 3D mapping navigation™ zorgt dit ervoor dat de RX9 kan schoonmaken op een gestructureerde en efficiënte manier, waardoor vermeden wordt dat hetzelfde gebied meermaals wordt gereinigd.

NAAR EEN HOGER NIVEAU

Tapijtranden en kleine hoogteverschillen vormen geen probleem voor de RX9. Dankzij het exclusieve ClimbForceDrive™-systeem kan de robotstofzuiger obstakels aan die tot 2,2 hoog zijn.

Opladen + hernemen = resultaat

Met het slimme oplaad- en herneemsysteem stopt de RX9 nooit met schoonmaken. Wanneer de stofzuiger opgeladen moet worden, gaat hij automatisch terug naar zijn basisstation, en zodra hij opgeladen is, herneemt hij het schoonmaken precies daar waar hij gestopt is. Kom thuis naar schone vloeren, gegarandeerd.

 • LITHIUMTURBOVERMOGEN

  De krachtige lithiumbatterijen garanderen een lange werkingstijd tussen de oplaadbeurten en een ongezien schoonmaakvermogen.

 • XXL REINIGINGSPAD

  Het extrabrede reinigingspad vermindert de schoonmaaktijd, waardoor alle soorten vloeren met één enkele doorgang gereinigd kunnen worden.

 • AUTOMATISCH VERMOGEN

  De RX9 past de snelheid van zijn ventilator en borstelrol automatisch aan aan de vloer, waardoor er waar mogelijk energie wordt gespaard.

EEN SCHOONMAAKBEURT DIE NOOIT EINDIGT

Ontdek 's werelds eerste robotstofzuiger met zo'n gevorderde technologie dat hij uw properheidsnormen naar boven zal tillen.

Bekijk de RX9-robotstofzuiger