Inbouw microgolfovens

Handig, elegant en discreet - dat zijn onze inbouwmicrogolfovens. Ze maken jouw dagelijks koken veel gemakkelijker en omdat ze ingebouwd zijn bespaar je kostbare ruimte in je keuken.

AEG inbouwtoestellen in een keuken

Perfecte zorg voor inbouwtoestellen

Koop een set van 4 of meer inbouwtoestellen uit verschillende productcategorieën en geniet gedurende 5 jaar van kosteloze werkuren en materiaalkosten wanneer je onze service nodig hebt.

Inbouw microgolfovens van AEG

Of je hem nu gebruikt voor het koken, het opwarmen van kliekjes of het ontdooien van brood , een magnetron is een bijna onmisbaar toestel in de moderne keuken. Daarom biedt AEG inbouw microgolfovens die perfect passen bij jouw keuken. Onderling zijn er echter een aantal verschillen om op te letten bij het kiezen van een microgolf. Die lichten wij daarom graag toe.

Vermogen

Het vermogen van microgolfovens wordt gemeten in een aantal watt. Hoe hoger dit vermogen, hoe sneller de microgolf verwarmt. Binnen het gamma van AEG is er keuze uit modellen met 800, 900 of 1000 watt aan maximaal vermogen.

Functies

Naast het verwarmen van voedingswaren beschikken een aantal van onze microgolfovens ook over een grillfunctie. In combinatie met het bijgeleverde grillrooster kan je in deze magnetrons bijvoorbeeld ook vlees bereiden.

Design

Binnen ons gamma microgolfovens is er keuze uit modellen uitgevoerd in inox maar ook uit zwarte magnetrons. Hierdoor is er altijd een toestel dat past bij het ontwerp van jouw keuken.

Nismaat

Onze microgolfovens zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zoek je een compacte microgolf? Ga dan voor een van onze modellen met een nismaat van 36 of 38 cm. Heb je iets meer ruimte beschikbaar? Kies dan voor een van de modellen met een nis van 45 cm.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.