Wat is een steelstofzuiger?

Een steelstofzuiger is een stofzuiger die goed in de hand ligt, waardoor je makkelijk en moeiteloos kan schoonmaken. Hierdoor is het de ideale oplossing om flexibel je woning te onderhouden. Bij AEG vind je verschillende modellen snoerloze stofzuigers, elk met hun eigen kenmerken en functies. Bovendien is ook de keuze, zeker qua design, uitgebreid.

Dankzij de combinatie van een optimaal gebruiksgemak met een minimalistisch ontwerp en een hoog vermogen ben je met een draadloze stofzuiger zeker van een goede investering.

Een breed aanbod aan draadloze steelstofzuigers

Bij AEG vind je voor elk huishouden een steelstofzuiger. Ga je voor een model met een grote en verwisselbare batterij, zoals de steelstofzuiger ULTIMATE 8000, dan stofzuig je zelfs een grote woning zonder een tussentijdse oplaadbeurt. Dit model is ook extra comfortabel in gebruik. Nog een voordeel van deze steelstofzuiger met batterij? Alle stofzuigers uit dit assortiment zijn extra krachtig, waardoor zelfs hardnekkig vuil en stof geen probleem vormt.

Binnen het aanbod vind je ook tal van compacte stofzuigers, zoals de QX8-collectie. Dankzij een ergonomisch ontwerp en het feit dat alle nodige reinigingsaccessoires aan boord worden bewaard, nemen ze nog minder ruimte in beslag. Deze snoerloze stofzuigers hebben een gebruiksduur van 45 minuten tot 55 minuten. Verder reken je bij de steelstofzuigers van AEG onder andere op:

· Een lagere geluidsproductie
· Een speciale borstel voor het stofzuigen van harde vloeren
· Een uitstekende luchtfiltering
· Een turbozuigmond

Wat zijn de voordelen van een steelstofzuiger?

Een steelstofzuiger is een must-have voor wie efficiënt en snel het volledige huis wil stofzuigen. Een oplaadbare draadloze stofzuiger heeft dan ook veel voordelen te bieden.

· Geen last van rondslingerende kabels
· Een extra sterk zuigvermogen
· Flexibel op moeilijk bereikbare plaatsen stofzuigen
· Weinig ruimte nodig voor opslag en transport

Je snoerloze steelstofzuiger kopen bij AEG betekent dat je keuze hebt tussen verschillende designs en types. Een Ultimate 8000 steelstofzuiger is bijvoorbeeld iets robuuster en is tegelijkertijd erg duurzaam.

Zoek je meer informatie over een bepaald type draadloze stofzuiger van AEG? Of zoek je de beste oplossing voor jouw huishouden? 

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.