Nieuws

Al meer dan 130 jaar is AEG een voortrekker op vlak van consumententechnologie. We willen dan ook blijven delen wat er nieuw, spannend en trending is. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden. AEG is ook aanwezig op foodfestivals samen met onze partners en welbekende chef-koks. Hou zeker ook onze Facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Nieuw assortiment wassen en drogen

Wij zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen wij de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. 
De innovatieve technologieën van onze wasmachines en droogkasten behouden de look en de zachtheid van je kleding zonder aan efficiëntie in te boeten.

Het nieuwe energielabel

De Europese Commissie introduceert een volledig nieuwe regelgeving om het gebruik van efficiëntere en duurzamere apparaten te stimuleren. AEG is er snel bij om de nieuwe EU-regels en de visuele identiteit van energiezuinigheidslabels toe te passen. Deze labels zullen gelden voor productcategorieën als wasmachines, was-droogcombinaties, vaatwassers, diepvriezers en koelkasten, inclusief wijnkoelkasten.

De nieuwe labels zijn vanaf 1 maart 2021 online en in de winkel zichtbaar voor Europese gebruikers.

Baanbrekende innovaties van AEG

Een oven met een ingebouwde camera? Kookplaten die feilloos aanvoelen wanneer het tijd is om in te grijpen? Een vaatwasser waarbij bukken verleden tijd is? AEG komt met innovatieve oplossingen voor het ultieme gebruiksgemak bij jou thuis. Ontdek ze hier!

Antwerpen Proeft - 2022

AEG is al jaren de hoofdsponsor van Antwerpen Proeft. Ook dit jaar zullen wij aanwezig zijn en kunnen zowel volwassenen en kinderen deelnemen aan de demonstraties en culinaire workshops, geleid door de ambassadeurs van AEG.

AEG partner van het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX 2019

AEG partner van eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX 

Het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX zet grote namen van de Brusselse gastronomie in de kijker.  Het is vanzelfsprekend dat AEG zijn beste ovens en kookplaten ter beschikking stelt aan de chefs.

We kijken alvast uit naar de volgende editie! 

Tester AEG ComfortLift®

Onze gelukkige winnares Virginie Dobbels heeft gedurende een maand het voorrecht gehad de nieuwe AEG ComfortLift®  vaatwasser te mogen testen!

Zoals eerder aangekondigd, na deze testperiode, voerden wij een kort interview met haar. Ontdek hieronder haar mening en indrukken over hoe het toestel haar bevallen is.

Dit innovatieve toestel werd door Belgische consumenten verkozen tot Product van het jaar 2017". Daarnaast sleepte de ComfortLift® vaatwasser sleepte ook de prestigieuze, internationale prijzen "Red Dot Award Design Concept 2017" en "Gold IF Design Award 2017" in de wacht. 

AEG Marketing team

Comfortlift Produit de l'année 2017

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® door een Radio 2 luisteraar getest

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® is uitgerust met een liftsysteem waarmee je het onderste rekje naar boven kan tillen. Radio 2, programma “De Inspecteur”, heeft de vaatwasser door een luisteraar laten testen die een uitstekende 9/10 heeft verstrekt.

AEG krijgt sustainability award 2016 met Electrolux

Voor het vijfde jaar op rij staat Electrolux, moederbedrijf van AEG, op nummer één in het RobecoSAM Sustainability Yearbook. Dit is een jaarlijks berekende lijst van prestaties op het gebied van duurzaamheid bij meer dan 2000 van ’s werelds grootste bedrijven. Electrolux is hiermee ‘Industry Leader Household Durables’ (brancheleider in duurzame huishoudtoestellen).