Nieuws en evenementen

Al meer dan 125 jaar is AEG een voortrekker op vlak van consumententechnologie. We willen dan ook blijven delen wat er nieuw, spannend en trending is. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden. AEG is ook aanwezig op foodfestivals samen met onze partners en welbekende chef-koks. Hou zeker ook onze FACEBOOK pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Antwerpen Proeft - 2019

AEG is al jaren de hoofdsponsor van Antwerpen Proeft. Ook op de 13de editie van mei 2019 waren wij aanwezig en konden zowel volwassenen en kinderen deelnemen aan de demonstraties en culinaire workshops, geleid door de ambassadeurs van AEG.

Dit jaar stelde AEG zijn nieuwe ambassadeur voor: Tweesterrenchef Nick Bril van restaurant The Jane. 

AEG partner van het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX 2019

AEG partner van eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX 

Het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX zet grote namen van de Brusselse gastronomie in de kijker.  Het is vanzelfsprekend dat AEG zijn beste ovens en kookplaten ter beschikking stelt aan de chefs.

We kijken alvast uit naar de volgende editie in 2020 ! 

Baanbrekende innovaties van AEG

Kookplaten die feilloos aanvoelen wanneer het tijd is om in te grijpen? Een vaatwasser waarbij bukken verleden tijd is? AEG komt met innovatieve oplossingen voor het ultieme gebruiksgemak bij u thuis! 

Exclusive Care Service

Wie kiest voor een AEG CX8 / CX7 steelstofzuiger, FX9 stofzuiger, VX9 stofzuiger of RX9 robotstofzuiger kan een speciale exclusieve service verwachten. Dit begint met de registratie van het product op de website van AEG en eindigt met een exclusieve ophalen-en-aflever service, Exclusive Care.

Tester AEG ComfortLift®

Onze gelukkige winnares Virginie Dobbels heeft gedurende een maand het voorrecht gehad de nieuwe AEG ComfortLift®  vaatwasser te mogen testen!

Zoals eerder aangekondigd, na deze testperiode, voerden wij een kort interview met haar. Ontdek hieronder haar mening en indrukken over hoe het toestel haar bevallen is.

Dit innovatieve toestel werd door Belgische consumenten verkozen tot Product van het jaar 2017". Daarnaast sleepte de ComfortLift® vaatwasser sleepte ook de prestigieuze, internationale prijzen "Red Dot Award Design Concept 2017" en "Gold IF Design Award 2017" in de wacht. 

AEG Marketing team

Comfortlift Produit de l'année 2017

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® door een Radio 2 luisteraar getest

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® is uitgerust met een liftsysteem waarmee je het onderste rekje naar boven kan tillen. Radio 2, programma “De Inspecteur”, heeft de vaatwasser door een luisteraar laten testen die een uitstekende 9/10 heeft verstrekt.

AEG krijgt sustainability award 2016 met Electrolux

Voor het vijfde jaar op rij staat Electrolux, moederbedrijf van AEG, op nummer één in het RobecoSAM Sustainability Yearbook. Dit is een jaarlijks berekende lijst van prestaties op het gebied van duurzaamheid bij meer dan 2000 van ’s werelds grootste bedrijven. Electrolux is hiermee ‘Industry Leader Household Durables’ (brancheleider in duurzame huishoudtoestellen).