Nieuws en evenementen

Nieuws en evenementen

Al meer dan 125 jaar is AEG een voortrekker op vlak van consumententechnologie. We willen dan ook blijven delen wat er nieuw, spannend en trending is. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden. AEG is ook aanwezig op foodfestivals samen met onze partners en welbekende chef-koks. Hou zeker ook onze FACEBOOK pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Wedstrijd AEG FACEBOOK - Oktober 2017

Trick or (tr)eat... ...
Wij vroegen u ons in een reactie te laten weten met welke zoetekauw u uw Halloween bereidingen opeet om kans te laken om keukenmachine AEG KM3200 t.w.v. €224,95 te winnen.

Tester AEG ComfortLift®

Onze gelukkige winnares Virginie Dobbels heeft gedurende een maand het voorrecht gehad de nieuwe AEG ComfortLift®  vaatwasser te mogen testen!

Zoals eerder aangekondigd, na deze testperiode, voerden wij een kort interview met haar. Ontdek hieronder haar mening en indrukken over hoe het toestel haar bevallen is.

Dit innovatieve toestel werd door Belgische consumenten verkozen tot Product van het jaar 2017". Daarnaast sleepte de ComfortLift® vaatwasser sleepte ook de prestigieuze, internationale prijzen "Red Dot Award Design Concept 2017" en "Gold IF Design Award 2017" in de wacht. 

AEG Marketing team

Antwerpen Proeft - Taste of Antwerp 2017

De 11e editie van het culinaire festival Antwerpen Proeft  zal in samenwerking met AEG van donderdag 28 april 2017 t/m maandag 1 mei 2017 aan de Waagnatie op het Eilandje plaatsvinden. ​

Karen Merckx

Een nieuwe ambassadrice voor onze AEG Cooking Club!

Wij zijn zeer verheugd u te mogen meedelen dat ons ambassadeursnetwerk opnieuw is uitgebreid. Om nog dichter bij u te zijn en om een optimale dekking van ons grondgebied te bieden, is er een nieuwe ambassadrice onze gelederen komen versterken in Provincie Antwerpen. Karen Merckx zal u van harte verwelkomen in haar kookstudio AEG cooking Club Waasland in Bornem. Surf snel naar de pagina van onze ambassadeurs om meteen al wat beter kennis te maken met haar.

Comfortlift Produit de l'année 2017

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® door een Radio 2 luisteraar getest

De nieuwe vaatwasser AEG ComfortLift® is uitgerust met een liftsysteem waarmee je het onderste rekje naar boven kan tillen. Radio 2, programma “De Inspecteur”, heeft de vaatwasser door een luisteraar laten testen die een uitstekende 9/10 heeft verstrekt.

Ontdek ook onze actie

AEG Batibouw stand 406

AEG Batibouw - Paleis 11 - stand 406

AEG introduceert de Mastery Range, een innovatieve nieuwe keuken te ontdekken op Batibouw van 18/02/2017 tot en met 26/02/2017, Brussels Expo, Paleis 11, stand 406.

Ontdek ook onze promoties

AEG krijgt sustainability award 2016 met Electrolux

Voor het vijfde jaar op rij staat Electrolux, moederbedrijf van AEG, op nummer één in het RobecoSAM Sustainability Yearbook. Dit is een jaarlijks berekende lijst van prestaties op het gebied van duurzaamheid bij meer dan 2000 van ’s werelds grootste bedrijven. Electrolux is hiermee ‘Industry Leader Household Durables’ (brancheleider in duurzame huishoudtoestellen).