AEG inbouwtoestellen in een keuken

Perfecte zorg voor inbouwtoestellen

Koop een set van 4 of meer inbouwtoestellen uit verschillende productcategorieën en geniet gedurende 5 jaar van kosteloze werkuren en materiaalkosten wanneer je onze service nodig hebt.

De beste compacte inbouwoven van 45 cm vind je bij AEG

De oven vormt een centraal onderdeel van elke keuken, maar niet elke woning heeft evenveel ruimte. Bij AEG kun je ook terecht voor een kleinere oven, zoals een combi-oven van 45 cm. Zo vind je ook in een kleine ruimte de perfecte balans tussen flexibiliteit en betrouwbaarheid. Van een functioneel en stijlvol design tot een ongeëvenaard gebruiksgemak: voor een kleine inbouwoven met een hoogte van 45 cm moet je bij AEG zijn.

De voordelen van een kleine oven bij AEG

Een kleine oven kopen bij AEG biedt heel wat interessante voordelen. Ten eerste heb je de keuze tussen verschillende modellen, zoals een stoomoven of een heteluchtoven met een microgolffunctie. Telkens reken je op een oven die het bereiden van maaltijden eenvoudiger en aangenamer maakt.

· Een snelle opwarmtijd
· Gerechten gelijkmatig garen
· De combinatie van een microgolf en grill in één
· Een compact design dat overal een plaatsje heeft

Het aanbod van compacte ovens van 45 cm bij AEG

Als je niet veel ruimte hebt, is het heel handig om een compacte oven in je keuken te integreren. Toch is het ook bij een kleine oven belangrijk dat je het juiste model kiest. Bij AEG vind je verschillende opties, elk met unieke kenmerken en voordelen.

Een heteluchtoven met een microgolfovenfunctie is bijvoorbeeld ideaal als je in een kleine keuken verschillende kookstijlen hanteert. Ook vind je heel wat verschillende standaard heteluchtovens en stoomovens binnen het aanbod van AEG. Bepaalde modellen zijn dan weer uitgerust met een snelwarmfunctie, zodat je nog minder tijd verliest bij het opwarmen van maaltijden.

Een compacte inbouwoven van 45 cm, perfect voor een kleine keuken

Of je nu kiest voor een SteamPro Combi Stoomoven of voor een ander model binnen het aanbod van AEG, de inbouwoven van 45 cm past perfect in een kleine keuken. Aan de andere kant dient een kleiner model ook perfect als design aanvulling bij een oven van 60 cm.

Weet je niet goed welke combi-oven van 45 cm je nodig hebt voor jouw keuken? Bekijk dan onze koopggids voor meer advies en een overzicht van de mogelijkheden!

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.