Wat is een vrijstaande vaatwasser?

Een vaatwasser die vrijstaand is, is een vaatwasmachine die niet is ingebouwd in de keuken. Bij AEG vind je uiteenlopende modellen, maar allemaal dragen ze bij aan een flexibele, efficiënte inrichting van je keuken. Niet alleen is het voortaan eenvoudiger om de vaat te doen, maar bovendien heb je dankzij de verschillende modellen boordevol unieke functies en designs ook nog eens een ruime keuze.

De voordelen van een vrijstaande vaatwasser kopen

Het AEG-aanbod heeft allerhande voordelen. Kiezen voor een vrijstaande vaatwasser van AEG helpt je namelijk onder andere om de vaat beter én sneller te doen. Andere voordelen zijn:
· Specifieke modellen met unieke eigenschappen
· Een laag geluidsniveau van maximaal 48 dB
· Een geringe breedte, ideaal om de vaatwasser vrijstaand te plaatsen
· Gemakkelijker en overzichtelijk de vaat doen

De verschillende modellen van vrijstaande vaatwassers bij AEG

Elk huishouden en elke keuken heeft behoefte aan een vaatwasser die precies op hun behoeften afgestemd is. Daarom vind je bij AEG uiteenlopende modellen met vaatwassers die vrijstaand zijn, telkens met eigen functies en bijzonderheden. Zo zijn er modellen die de optie aanbieden om je vaat op natuurlijke wijze te drogen, waardoor je minder last hebt van vocht op de vaat. De deur van de vaatwasser opent automatisch 10 cm in de laatste droogfase.

Ben je op zoek naar een vaatwasser met een satellietsproeiarm die je vaat nog sneller en intensiever spoelt? Dan is de 6000 Serie SatelliteClean® zeker een goede keuze.

Een 7000 Serie GlassCare vrijstaande vaatwasser kopen, is dan weer geschikt voor wie regelmatig kwetsbare glazen wast. De SoftSpikes die in de manden van dit model geïntegreerd zitten, houden de glazen altijd mooi op hun plaats.

Ten slotte kan je, dankzij het innovatieve ontwerp van een vrijstaande vaatwasser uit de 9000 Serie ComfortLift, de onderste lade van het toestel gemakkelijk vullen en ledigen.

Ontdek de mogelijkheden en het AEG-advies voor jouw vrijstaande vaatwasser

Een vaatwasser die vrijstaand is, biedt duidelijk heel wat voordelen op het vlak van comfort, inrichting en efficiëntie. Wil je graag meer info over de verschillende mogelijkheden om de beste keuze te kunnen maken?

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.