Koopgidsen

Op zoek naar de ideale vaatwasser

RUIMTE EN LOCATIE

U  neemt best vooraf de afmetingen van de ruimte waar u de vaatwasser wilt installeren.

60 cm breedte of meer – Een vaatwasser met standaardafmetingen zal perfect passen en u krijgt dan de grootste laadcapaciteit.

45-60 cm breedte of meer – Maak dan uw keuze uit onze modellen van 45 cm breed. Ideaal als u minder ruimte hebt

Als u de vaatwasser in een kolomkast op hoogte wilt plaatsen, dan hebben we een oplossing voor u met een toestel van 55 cm breed.

TYPE VAN VAATWASSERS

Een volledig geïntegreerde vaatwasser zit volledig weggestopt achter een paneel van de keukenkast. Vrijwel onzichtbaar laat hij het ontwerp van uw keuken volledig tot zijn recht komen.

Een half geïntegreerde vaatwasser gebruikt het paneel van de keukenkast maar de bediening blijft zichtbaar. 

Een vrijstaande vaatwasser is een perfecte oplossing wanneer u die later aanschaft en u het ontwerp van uw keuken niet wenst aan te passen.

CAPACITEIT

De capaciteit van een vaatwasser wordt vaak uitgedrukt in couverts. Eén couvert komt overeen met de borden, de glazen tot en met de koffiekopjes die u nodig heeft voor een driegangenmaaltijd.

13-15 couverts – Perfect voor grote gezinnen en mensen die graag gasten ontvangen

9 couverts – Dit zijn de vaatwassers van 45 cm breed. Die passen perfect in een kleinere keuken en zijn ideaal voor niet al te grote gezinnen.

WASPROGRAMMA'S

Hebt u delicate glazen? - Dan kunt u die met een gerust gemoed toevertrouwen aan een kwaliteitsvolle, moderne vaatwasser. Let op de extra’s, zoals de SoftSpikes en SoftGrips die ervoor zorgen dat uw glazen stabiel blijven staan en beschermd worden.

Potten en pannen – Wilt u hardnekkig vuil verwijderen van potten en pannen, kies dan voor een model met een intensief 70°C-programma. In minder dan 90 minuten garandeert dit u een erg proper en hygiënisch resultaat. Zelfs uw lasagneschotel delft het onderspit tegen de Sprayzone.

Gemengde lading – Hebt u toch delicate glazen en zwaar bevuilde potten voor de vaatwasser, dan is er een programma die de bovenste en onderste mand met verschillende temperatuur en intensiteit bewerkt. Zacht voor glazen en een stevige wasbeurt voor de potten en pannen.

GEBRUIKSGEMAK

 De vaatwassers van AEG kunnen u helpen als u het overdag zeer druk hebt.

ComfortLift – Het in- en uitladen van uw vaatwasser kost u voortaan geen enkele moeite. Het eerste-in-zijn-soort ComfortLift mechanisme zorgt dat u de onderste mand op een soepele manier naar boven kan brengen tot een handige werkhoogte.

Uitgestelde start – Een vaatwasser met een uitgestelde startfunctie laat u toe om het toestel te starten op een later tijdstip. Handig als u nachttarief hebt voor uw elektriciteitsverbruik. 

Snel en grondig – Hebt u onverwachts gasten? Hebt u de borden van het voorgerecht nodig voor het nagerecht? Geen nood. Het 60°C – 30 minuten programma helpt u uit de nood.

ENERGIEVERBRUIK

De energie efficiëntieklasse gaat van A+++ -10% (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt). Kies voor een vaatwasser met A+ of hoger om uw waterverbruik en energiefacturen laag te houden.

KIES UW TOESTEL

Van toestellen op maat van een groot gezin tot vaatwassers met vooruitstrevende technologie en functies, AEG heeft de ideale vaatwasser voor u.​ ​

Ontdek vaatwassers