Vaatwassers

Welke vaatwasser kiezen? 

Afwassen op maat

Kies je wasprogramma met de intuïtieve bediening via QuickSelect. Met één vingertip selecteer je de optimale instelling voor elke afwascyclus. QuickSelect vaatwassers zijn de enige vaatwassers op de markt met een ecometer. Die meter toont je steeds hoeveel energie je verbruikt met het programma dat je kiest. Geniet van smetteloze resultaten op het meest geschikte moment.

Tot in de kleinste hoekjes

Het unieke ontwerp van de sproeiarm zorgt elke keer weer voor een effectieve was- en spoelbeurt. Het mechanisme met dubbele rotaties biedt een drie keer zo goed sproeibereiek dan een standaard sproeiarm. Zo krijg je zelfs de moeilijkst te bereiken hoeken helemaal schoon.

Natuurlijk drogen

Je serviesgoed is steeds perfect droog dankzij AirDry. Deze nieuwe technologie in onze ProClean™ vaatwasser maakt gebruik van een natuurlijke luchtstroom om je borden te drogen. 10 minuten voor het einde van je cyclus opent de deur automatisch, zodat de lucht kan circuleren en je een uitstekende droogkwaliteit bekomt. Dit bespaart je tijd, verlaagt de energiekosten en zorgt er ook voor dat je serviesgoed vlekkeloos blijft.

Één zone extra onder de aandacht

Verwacht uitzonderlijke resultaten met de SprayZone-functie. Deze functie geeft je een drie keer zo effectieve reiniging vergeleken met standaardprogramma's. Binnen deze speciale ruimte wordt je vaat intensief gereinigd. Zelfs hardnekkig vuil wordt verwijderd, zonder voor te spoelen of te laten weken.


De eerste in de markt!

je kunt jouw vaatwasser voor het eerst moeiteloos in- en uitladen.

De ComfortLift vaatwasser in de markt

Uniek liftsysteem om de vaat eenvoudig uit te laden

De ComfortLift® vaatwasser is de allereerste vaatwasser met een nieuw en uniek liftmechanisme dat de ondermand naar boven brengt. Dat maakt het eenvoudiger om je borden in- en uit te laden, zonder dat je je hoeft te bukken. De ComfortRails schuiven de mand vervolgens vlotjes terug op haar plaats zonder dat de borden heen en weer schudden.

Zowel beschikbaar als inbouw of vrijstaand model.

Bekroond ontwerp

De driemaal bekroonde ComfortLift®-vaatwasser combineert innovatieve technologie en design. Het is de eerste vaatwasser ter wereld waarvan je de onderste mand omhoog kan tillen. Daardoor werd hij door de Belgische consumenten tot "Beste product van het jaar 2017" verkozen en dat leverde hem ook de prestigieuze internationale prijzen "Red Dot Award Design Concept 2017" en "Gold IF Design Award 2017" op.

MaxiFlex

In de nieuwe flexibele besteklade met ruime capaciteit kan je zelfs het grootste kookgerei op een snelle en intuïtieve manier laden. Je bestek is goed georganiseerd en grondig schoongemaakt.

Het hoogste niveau van glasverzorging

Ons assortiment vaatwassers biedt technologieën die je glazen beschermen en verzorgen. Van speciale programma's tot zachte rubberen grip en rubberen houders om je glazen op hun plaats te houden - je kan vertrouwen op een vaatwasser van AEG om je glaswerk er langer als nieuw uit te laten zien.

AEG SoftGrips en SoftSpikes houden een delicaat glas op zijn plaats

Bescherming voor je delicate glazen

Drink champagne uit je allerbeste glazen voor de meest sublieme smaak. Naast het specifieke glasprogramma houdt de ProClean™-vaatwasser elke voet stevig op zijn plaats met de rubberen SoftGrip-klemmen. Dit voorkomt dat de glazen kantelen, terwijl de rubberen SoftSpikes® voor extra steun zorgen. Met ProClean™ is elke gelegenheid goed om je mooiste glazen boven te halen.

Het AEG mandje voor glazen beschermt waardevolle champagneglazen

Bekroonde bescherming

Was je meest geprezen glazen vol vertrouwen in jouw vaatwasser. Ons bekroonde glazenrek, speciaal ontwikkeld voor 8 glazen, maakt gebruik van zachte en flexibele grepen om de voet van de glazen vast te houden tijdens de cyclus. Dit glazenrek, dat aangepast kan worden voor glazen van verschillende maten, past perfect in de onderste mand van jouw vaatwasser. Zo kan je steeds genieten van kristalheldere glazen, in de wetenschap dat ze veilig zijn in de handen van jouw vaatwasser.

Functies voor iedere situatie

Meer ruimte en flexibiliteit

Zelfs de grootste feestmaaltijden kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met ProClean™. In de XXL-kuip passen tot wel 15 couverts, wat het grootste laadvolume op de markt is. Of je nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote potten hebt gebruikt, zelfs de grootste ladingen worden smetteloos schoon. Bovendien neemt de vaatwasser geen extra ruimte in je keuken in.

Een fris schoon wijnglas en schone pannenset

Aangepaste programma's, perfecte reiniging

AEG vaatwassers zijn geschikt voor veel verschillende soorten ladingen, die elk om een andere reinigingsintensiteit vragen. Ons assortiment ProClean™-vaatwassers heeft een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren bepaalt hoe groot en hoe vuil het servies is. Het geselecteerde programma wordt vervolgens afgestemd op de specifieke noden van je lading.

Het AEG ProClean vaatwasser WaterSave-systeem

Geweldige reiniging, met de helft van het water

Geniet van superieure reinigingsresultaten met slechts de helft van het water dat een gewone vaatwasser gebruikt. Het nieuwe WaterSave-systeem is één van de meest waterefficiënte systemen op de markt. Tijdens elke cyclus wordt er water bewaard in een opslagtank om te hergebruiken in de voorwasfase van de volgende cyclus. ProClean™ bespaart 2100 liter per jaar vergeleken met een standaardvaatwasser, dat zijn twaalf badkuipen water.