Robotstofzuigers

Kom thuis en geniet van perfect gereinigde vloeren. De RX9-robotstofzuiger werkt volledig onafhankelijk. 

Robotstofzuiger op de vloer

Robotstofzuigers

Onze robotstofzuigers zijn ontworpen om autonoom je vloeren te reinigen, zodat je tijd overhoudt voor andere activiteiten. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende series, elk met zijn eigen unieke kracht. Sommige modellen worden zelfs geleverd met functies zoals een intuïtieve app voor betere controle en 3 lagen filtering die stofdeeltjes opvangt.

6000 Robotstofzuiger

6000 Robotstofzuiger

  • Plan een schoonmaaktijd
  • Volg de schoonmaak met de schoonmaakkaart
  • Reinigt en dweilt
  • Intuïtieve app

De voordelen van een robotstofzuiger.

We leggen je graag uit wat de voordelen van een robotstofzuiger zijn en de verschillende series die AEG heeft.

ROBOTSTOFZUIGERS

Stofzuigen met de stofzuigers van AEG is gemakkelijk, maar je hoeft het niet zelf te doen. De robotstofzuigers van AEG bieden dezelfde kwaliteit en prestaties als onze andere stofzuigers maar doen het werk voor je. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste model door enkele verschillen toe te lichten.

Gebruiksduur

Wanneer je een robot stofzuiger uitzoekt is het belangrijk om te weten wat de gebruiksduur is. Hoe groter het te stofzuigen oppervlakte, hoe langer de gebruiksduur die nodig is om deze zonder laden schoon te maken. De RX8 stofzuigrobot heeft een autonomie van 40 minuten en een laadduur van 3 uur. Hierdoor is deze robotstofzuiger vooral geschikt voor het stofzuigen van een aantal ruimtes. De RX9.2 robotstofzuiger is beschikbaar in verschillende soorten; met een gebruiksduur van 70 of 120 minuten en een laadtijd van één uur, 70 minuten of twee uur.

Trinity Shape

Om nog beter in de hoeken te komen hebben de ontwerpers van AEG gekozen voor een driehoekige vorm, de unieke Trinity Shape™. Door deze vorm kunnen de steelstofzuigers van AEG gemakkelijk in hoeken komen, waardoor je hele kamer stofvrij blijft.

AEG app

Alle robotstofzuigers van AEG zijn gemakkelijk te besturen via de AEG app. Hierdoor is een afstandsbediening overbodig en kun je de robotstofzuiger ook besturen wanneer je zelf niet thuis bent. De app houdt een handige kaart voor je bij waarop je kunt zien welke delen van de ruimte je stofzuiger gereinigd heeft.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.