Inbouwdampkappen van AEG

Een dampkap is onmisbaar in je keuken. Wil je ruimte besparen of een extra strakke keuken? Dan zijn onze inbouwdampkappen een fantastische optie. Deze dampkappen zijn beschikbaar in verschillende soorten. Om meer duidelijkheid te scheppen lichten we hieronder de verschillende types en hun verschillen graag verder toe.

Telescopische dampkap

Een telescopische dampkap, soms ook wel een vlakscherm afzuigkap genoemd, is een dampkap met een uitschuifbaar scherm. Wanneer de dampkap niet gebruikt wordt, hoeft dit scherm niet uitgeschoven te worden waardoor je veel ruimte bespaart. Wil je gaan koken? Schuif dan heel eenvoudig het scherm uit en alle onfrisse keukenluchtjes zullen worden afgevoerd. Bij onze telescopische dampkappen kan je kiezen uit diverse afmetingen, met breedtes vanaf 60 cm tot wel 90 cm. De telescopische dampkappen van AEG zijn leverbaar met een maximale afzuigcapaciteit tot 660 m³/h.

Inbouwdampkap

Nog compacter dan een telescopische dampkap zijn de inbouwdampkappen van AEG. Deze afzuigunits zijn zeer compacte dampkappen, waardoor ze voornamelijk geschikt zijn voor kleinere keukens. Omwille van het compacte formaat is het afzuigoppervlak echter ook wat kleiner dan dat van een uitschuivende dampkap. De AEG inbouw dampkappen zijn beschikbaar in een groot aantal maten met een zuigcapaciteit tot wel 700 m³/h.

Onderbouwdampkap

Ook is er een onderbouwdampkap beschikbaar, deze is niet geschikt voor recirculatie maar werkt uitsluitend met luchtafvoer naar buiten. Dit model is 60 centimeter breed en standaard uitgerust met LED-verlichting die je kookplaat uitstekend verlicht.

Hob2Hood

Naast dat je kunt kiezen tussen verschillende types met ieder hun eigen kenmerken, kun je ook onderscheid maken tussen inbouwdampkappen met Hob2Hood en zonder Hob2Hood. Hob2Hood is een innovatieve technologie van AEG die ervoor zorgt dat je dampkap altijd in verbinding staat met je kookplaat en automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat aanstaat.

Design

Wanneer je na veel wikken en wegen een keuken hebt uitgezocht is het natuurlijk niet onbelangrijk dat je inbouwdampkap hier goed bij past. Daarom biedt AEG inbouwdampkappen in meerdere kleuren aan, waaronder wit, zwart, mat zwart en inox.

Meer informatie over onze geïntegreerde dampkappen

Geïntegreerde dampkappen, gemonteerd in je keukenkasten, houden je keuken fris en vrij van ongewenste geurtjes, zonder ruimte in te nemen. Je kunt kiezen uit ingebouwde dampkappen, telescopische dampkappen en onderbouwdampkappen. Meer informatie om de juiste dampkap voor je keuken te vinden.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.