Kookplaten met afzuiging

Geniet van de ultieme vrijheid bij het ontwerpen van je keuken met ons assortiment kookplaten met afzuiging. Ontdek hier het volledige aanbod AEG ComboHob kookplaten met geïntegreerde dampkap, beschikbaar voor recirculatie of afvoer. Of bekijk onze tips en advies om de juiste inductiekookplaat met afzuiging voor jouw keuken te vinden. Doorbreek de keukenregels met AEG!

Lees meer
AEG inbouwtoestellen in een keuken

Perfecte zorg voor inbouwtoestellen

Koop een set van 4 of meer inbouwtoestellen uit verschillende productcategorieën en geniet gedurende 5 jaar van kosteloze werkuren en materiaalkosten wanneer je onze service nodig hebt.

DEKSELS MET STOOMVENTILATIE

Handige afzuiging tijdens het koken dankzij de deksels met stoomventilatie. In het deksel met stoomventilatie zit een kleine verhoging waar kookdampen de pot of pan kunnen verlaten. Op deze manier geleid je de stoom nog makkelijker richting de dampkap en worden alle mogelijke geurtjes snel weggehaald uit je keuken.

De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging: comfort en stijl in één.

Met een AEG kookplaat met afzuiging, haal je een revolutionair toestel in huis dat je de mogelijkheid geeft om efficiënter te koken. Waar een klassieke kookplaat en afzonderlijke dampkap nog veel ruimte in beslag nemen, biedt de AEG kookplaat met geïntegreerde afzuiging de ultieme balans tussen een praktisch design en een stijlvolle uitstraling.

Bij AEG vind je verschillende modellen waarbij de dampkap in het aanrecht verwerkt is. Elk model heeft unieke eigenschappen, waardoor je ook voor jouw situatie, budget en keuken een geschikte oplossing vindt.

Een inductiekookplaat met afzuiging voor elke keuken

Elke keuken heeft andere criteria op het vlak van design en indeling. Dankzij het AEG-aanbod aan kookplaten met geïntegreerde afzuiging heb je toegang tot verschillende modellen.

Er bestaan bijvoorbeeld systemen waarbij je verschillende kookzones combineert tot één grote kookzone, zoals de kookplaat Bridge met afzuiging en de kookplaat FlexiBridge met afzuiging. Zo heb je meer ruimte bij het bereiden van maaltijden. Dergelijke modellen bieden je niet enkel flexibiliteit bij de inrichting van je keuken, maar ook tijdens het koken zelf.

De belangrijkste voordelen van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een kookplaat met afzuiging waarbij het afzuigsysteem in de kookplaat is verwerkt, heeft verschillende voordelen te bieden. Wij zetten ze op een rijtje:
· Meer ruimte bij het ontwerpen van je keuken, doordat de dampkap in het aanrecht is ingebouwd
· De DoubleBridge-functie, waarmee je verschillende kookzones combineert en zo een ruimer kookgebied vormt
· Eenvoudig te reinigen dankzij de geïntegreerde twee-in-een-filter
· Dankzij de Breeze-functie heb je geen last van nare geurtjes in de keuken

Een kookplaat met afzuiging of recirculatie voor een zuivere, frisse keuken

Bij de AEG kookplaat met afzuiging ben je zeker van een extra frisse keuken. De lucht in je keuken wordt namelijk optimaal gefilterd dankzij de geïntegreerde dampkap, met afvoer of recirculatie. Op die manier blijft de ruimte gezuiverd en kook je comfortabeler.

Kookplaten met afzuiging voeren vervuilde lucht dan weer efficiënt af, zodat het binnenklimaat en comfort van je keuken optimaal blijven. Welke optie je ook kiest, met een kookplaat met afzuiging doe je een duurzame en praktische investering die je keuken zuiver én fris houdt!

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.