Inbouw diepvriezers

Onze inbouwdiepvriezers bieden tal van handige instellingen, aangepast aan je kookgewoonten en je keuken. Ze zijn flexibel, zowel in het gebruik van ruimte als van energie!

AEG inbouwtoestellen in een keuken

Perfecte zorg voor inbouwtoestellen

Koop een set van 4 of meer inbouwtoestellen uit verschillende productcategorieën en geniet gedurende 5 jaar van kosteloze werkuren en materiaalkosten wanneer je onze service nodig hebt.

INBOUW DIEPVRIEZERS VAN AEG

Ben je op zoek naar een diepvriezer voor in je keuken? Dan kun je kiezen voor een inbouw diepvries. Ontdek de verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Welke maat inbouw diepvries?

Bij het uitzoeken van een inbouwdiepvriezer is er de keuze uit verschillende formaten. Uiteindelijk komt deze keuze neer op een keuze tussen een inbouw diepvriezer die onder het aanrechtblad past of een grotere inbouw diepvriezer die hier naast ingebouwd kan worden. De hoogtes van onze inbouwvriezers lopen uiteen, van een compacte 82 cm tot wel 178 cm. In de breedte kun je kiezen tussen een diepvriezer van 55 of 60 cm.
Wanneer er in je keuken ruimte is voor maar één inbouwtoestel kun je ook kiezen voor een van onze inbouw koel-vriescombinaties.

Anti-ijsvorming

Vele diepvriezers moeten regelmatig ontdooit worden. Bij de inbouwdiepvriezers van AEG kan je echter ook kiezen voor LowFrost en NoFrost diepvriezers. Een LowFrost diepvriezer heeft minder ijsafzetting dan een standaard diepvries waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien, slechts twee keer per jaar. Het ontdooien van een LowFrost diepvriezer is bovendien ook makkelijker dan bij een standaard diepvriezer. Een NoFrost diepvriezer is helemaal ijsvrij en hoeft dus helemaal nooit ontdooid te worden.

Inbouwdiepvriezer met sleepdeur of deur-op-deursysteem

Een andere keuze die je moet maken bij het aanschaffen van een inbouwmodel is welk type deursysteem/scharniersysteem je wilt hebben. Kies je voor een sleepdeursysteem, dan heeft zowel de deur van de diepvriezer als de deur van het meubel een eigen scharnier. Bij deur-op-deur montage hebben beide deuren een gedeeld scharnier. Hierdoor zit er geen ruimte tussen de twee deuren, wat ervoor zorgt dat de afwerking strakker is dan wanneer je een sleepdeursysteem gebruikt. AEG heeft inbouwdiepvriezers met beide soorten deursysteem.

Bij het uitzoeken van een inbouwvriezer valt er nog veel meer te kiezen. Let bijvoorbeeld op het geluidsniveau van een vriezer wanneer je een extra stille diepvriezer wilt inbouwen. Ook qua energielabel kun je kiezen. Onze inbouwvriezers zijn er met energielabel E en F.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.