Koopgidsen

Welke diepvriezer kiezen?

Types

Onze diepvriezers gaan van hoge rechtopstaande diepvriezers of ruimtebesparende onderbouwdiepvriezers -beide beschikbaar in vrijstaande modellen of inbouwmodellen- tot vrijstaande kofferdiepvriezers.

Standaard diepvriezers zijn gemakkelijk te organiseren en bieden maximale opslagcapaciteit voor jouw wekelijkse boodschappen.
Onderbouwdiepvriezers passen met het formaat van een vaatwasser perfect waar weinig ruimte is, zoals onder het werkblad.
Kofferdiepvriezers worden geleverd met een deksel in de plaats van een deur en zijn perfect om grote hoeveelheden boodschappen in te vriezen.

Hoogte en breedte kunnen verschillen. Blader in het volledige assortiment om de maat te kiezen die het beste bij jou past.

CAPACITEIT

Hoeveel diepvriescapaciteit heb je nodig?

Zo kan je de capaciteit van de diepvriezer inschatten op basis van de grootte van jouw huishouden:

Tot 200 liter - Kleine huishoudens
200-300 liter - Huishoudens van gemiddelde grootte
300-400 liter - Grote huishoudens

Tip: kies voor een diepvriezer met MaxiBox lade of FlexiSpace interieur voor moeiteloze opslag van grotere items.

ONTDOOIEN

Je hoeft niet elke paar maanden je diepvriezer handmatig te ontdooien.

Zelf-ontdooiende modellen voorkomen de ophoping van rijp en behouden de oorspronkelijke smaak en textuur van je voedsel zodat zich geen ijskristallen vormen. AEG NoFrost –de beste technologie tegen rijp– zorgt voor een automatische ontdooiing van de vriesruimte.

Dankzij AEG LowFrost-technologie geniet je van een gemakkelijke manuele ontdooiing van de vriesruimte.

Intelligente functies

Je hebt volledige controle over het klimaat in je diepvriezer - let op de volgende eigenschappen

Optimale temperatuur – Het precieze AEG diepvriessysteem behoudt een gelijkmatige temperatuur in elke lade, zodat je voedsel langer meegaat en vers blijft.

Diepvriezers met snelvriesfunctie –De AEG FrostMatic-functie helpt om je verse producten snel in te vriezen zodat de smaak, kleur en voedingswaarde behouden blijft.

Waarschuwing bij hoge temperatuur – Een visueel en/of akoestisch waarschuwingssignaal waarschuwt je voor hoge temperaturen wanneer de deur is blijven open staan of wanneer de interne temperatuur toeneemt.

Nieuw energielabel voor diepvriezers

De energiebeoordelingen voor AEG-diepvriezers gaan sinds maart 2021 niet meer van A+++ tot A+, maar van A t/m G. De energiezuinigheid van het toestel dat je net hebt gekocht blijft hetzelfde. Alleen de beoordeling verandert, m.a.w. de letter op het energielabel, niet de efficiëntie van het product. Hoe hoger het energielabel, hoe lager je energiekosten zullen zijn.


Tip: plaats je diepvriezer niet te dicht bij je verwarming of oven, zo verminder je het energieverbruik.

ALARMEN DIE JOUW VOEDSEL BESCHERMEN

Akoestisch en visueel alarm bij abnormale temperatuurstijging

Bij een temperatuurstijging in het vriesvak (bijvoorbeeld door een eerdere stroomstoring) knipperen de alarm- en vriestemperatuurindicatoren en gaat het geluid aan.

Akoestisch en visueel alarm bij langdurig openen van de deur

Als de deur van de diepvriezer gedurende ongeveer 90 seconden open blijft staan, klinkt er een geluid en gaat het alarmcontrolelampje knipperen. Het alarm stopt als de deur wordt gesloten.

KIES JE TOESTEL

Wanneer je op zoek bent naar een diepvriezer met een professionele temperatuurregeling, flexibele opslag en onberispelijke prestaties, heeft AEG het ideale toestel voor jou.

Diepvriezers bekijken