Koopgidsen

Welke diepvriezer kiezen?

Types

Onze diepvriezers gaan van hoge rechtopstaande diepvriezers of ruimtebesparende onderbouwdiepvriezers -beide beschikbaar in vrijstaande modellen of inbouwmodellen- tot vrijstaande kofferdiepvriezers.

Standaard diepvriezers zijn gemakkelijk te organiseren en bieden maximale opslagcapaciteit voor uw wekelijkse boodschappen.
Onderbouwdiepvriezers passen met het formaat van een vaatwasser perfect waar weinig ruimte is, zoals onder het werkblad.
Kofferdiepvriezers worden geleverd met een deksel in de plaats van een deur en zijn perfect om grote hoeveelheden boodschappen in te vriezen.

Hoogte en breedte kunnen verschillen. Blader in het volledige assortiment om de maat te kiezen die het beste bij u past.

CAPACITEIT

Hoeveel diepvriescapaciteit heeft u nodig?

Zo kunt u de capaciteit van de diepvriezer inschatten op basis van de grootte van uw huishouden:

Tot 200 liter - Kleine huishoudens
200-300 liter - Huishoudens van gemiddelde grootte
300-400 liter - Grote huishoudens

Tip: kies voor een diepvriezer met MaxiBox lade of FlexiSpace interieur voor moeiteloze opslag van grotere items.

ONTDOOIEN

U hoeft niet elke paar maanden uw diepvriezer handmatig te ontdooien.

Zelf-ontdooiende modellen voorkomen de ophoping van rijp en behouden de oorspronkelijke smaak en textuur van uw voedsel zodat zich geen ijskristallen vormen. AEG NoFrost –de beste technologie tegen rijp– zorgt voor een automatische ontdooiing van de vriesruimte.

Dankzij AEG LowFrost-technologie geniet u van een gemakkelijke manuele ontdooiing van de vriesruimte.

Intelligente functies

U heeft volledige controle over het klimaat in uw diepvriezer - let op de volgende eigenschappen

Optimale temperatuur – Het precieze AEG diepvriessysteem behoudt een gelijkmatige temperatuur in elke lade, zodat uw voedsel langer meegaat en vers blijft.

Diepvriezers met snelvriesfunctie –De AEG FrostMatic-functie helpt om uw verse producten snel in te vriezen zodat de smaak, kleur en voedingswaarde behouden blijft.

Waarschuwing bij hoge temperatuur – Een visueel en/of akoestisch waarschuwingssignaal waarschuwt u voor hoge temperaturen wanneer de deur is blijven open staan of wanneer de interne temperatuur toeneemt.

ENERGIEZUINIGHEID

De energieklasse van alle diepvriezers is gelabeld op een schaal van A+++ (meest zuinig) tot A+ (minst efficiënt). Hoe hoger het energielabel, hoe lager uw energiekosten zullen zijn. Ter vergelijking, een A++ klasse diepvriezer is 21% efficiënter dan een A+ klasse diepvriezer.

Tip: Plaats uw diepvriezer niet te dicht bij uw verwarming of oven, zo vermindert u het energieverbruik.

KIES UW TOESTEL

Wanneer u op zoek bent naar een diepvriezer met een professionele temperatuurregeling, flexibele opslag en onberispelijke prestaties, heeft AEG het ideale toestel voor u.

Diepvriezers bekijken