Stoomovens van AEG

Combi stoomovens

Ontdek een nieuwe wereld van koken met AEG stoomovens. Verbeter je kookkunsten door stoom toe te voegen voor knapperige texturen en gezondere, smaakvolle gerechten. Met onze geavanceerde ingebouwde stoomovens wordt het bereiden van restaurantwaardige gerechten thuis moeiteloos en plezierig. Maak van elke maaltijd een ervaring.

Lees meer

één oven, duizend mogelijkheden

De stoomovens van AEG beschikken over alle functies van conventionele ovens, zoals boven- en onderwarmte, hetelucht en grillfunctie, maar verrijkt met de kracht van stoom. AEG heeft een breed assortiment van ovens met stoomfunctie; van heteluchtovens met stoomondersteuning, zoals SteamBake en SteamCrisp, tot de geavanceerde combi stoomovens SteamBoost en SteamPro.

Knapperig van buiten, sappig van binnen

De stoomovens van AEG kunnen zoveel meer dan alleen groenten bereiden. De combinatie van stoom met hetelucht resulteert in sappige, smaakvolle gerechten met een knapperig korstje en behoud van voedingstoffen en vitamines.
Stoom, de extra dimensie om gerechten naar een hoger niveau te tillen!

 

 

 • brood en gebak in AEG combi stoomoven
  Brood en gebak bereiden

  Door de ideale hoeveelheid stoom toe te voegen, bak je brood met een zalig zachte kruim en extra krokante korst.

  Met AEG SteamBake, SteamCrisp, SteamBoost & SteamPro.

 • kip met krokante korst in AEG combi stoomoven
  Vlees bereiden

  Vlees braden of grillen? Met wat stoom verkrijg je een superknapperig korstje en blijft het vlees binnenin heerlijk smeuïg en mals.

  Met AEG SteamCrisp, SteamBoost & SteamPro.

 • gestoomde vis in AEG combi stoomoven
  Vis bereiden

  Stoom en vis gaan uitstekend samen. Je visbereidingen krijgen een onovertroffen mooie kleur, zeer zachte textuur en fijne smaak.

  Met AEG SteamBoost & SteamPro.

 • gestoomde groenten in AEG combi stoomoven
  Stomen

  De 100% stoomfunctie is ideaal voor het stomen van groenten, vis en granen zoals rijst en couscous. Gebruik de AEG stoomschalenset voor de beste resultaten.

  Met AEG SteamBoost en SteamPro.

 • etenoverschotjes regenereren in de AEG combi stoomoven
  Regenereren

  Gebruik de stoomregenereerfunctie om brood, pasta, rijst, aardappelen en nog veel meer op te warmen. Zo smaken restjes opnieuw heerlijk vers.

  Met AEG SteamCrisp, SteamBoost en SteamPro.

 • ingrediënten in sous-vide vacuümzakken in de AEG combi stoomoven
  Sous-vide

  Professionele chefs gebruiken sous-vide al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. Stoom je gerechten vacuümverpakt op de sous-vide stand en geniet van een onverwacht krachtige smaakexplosie.

  Met AEG SteamPro.

Combi stoomoven van AEG kopen?

Een ingebouwde stoomoven is een must-have voor elke moderne keuken. Bij AEG vind je een uitgebreid aanbod aan modellen. Een inbouw stoomoven is een stoomoven die in je keuken is ingebouwd en die dus een vast onderdeel uitmaakt van je keukenmeubilair. Door de combinatie van een strak design, een gebruiksvriendelijk display en een moderne stoomfunctie voldoen de ingebouwde stoomovens van AEG aan alle verwachtingen.   

AEG stoomovens: ontdek onze vele stoomfuncties

Met onze exclusieve Steamify® functie bereik je nauwkeurige resultaten in een handomdraai. De intuïtieve gebruikersinterface met touchscreen automatiseert het stomen door de optimale hoeveelheid stoom toe te voegen, waardoor smaken en texturen volledig tot hun recht komen terwijl alle essentiële voedingsstoffen behouden blijven. 

Ontdek ook de vele andere verschillende stoomfuncties, waaronder 100% stoomprogramma's, combi-stoomprogramma's en snelle opwarmfuncties voor een veelzijdige kookervaring die voldoet aan al je culinaire behoeften. 

Makkelijk reinigen met onze unieke stoomreinigingsfuncties

Ontdek de kracht van onze unieke stoomreinigingsfuncties voor onze combi-stoomovens. Ons assortiment biedt, naast de gebruikelijke ontkalking & spoelingsprogramma’s, verschillende stoomprogramma's: 

• Stoomreiniging: Perfect voor lichte vervuiling, maakt dit programma het schoonmaken van je oven moeiteloos. 

• Stoomreiniging Plus: Voor hardnekkiger vuil biedt dit programma een grondige reiniging met een combinatie van stoom en ovenreiniger. 

Met deze geavanceerde stoomreinigingsopties houd je jouw combi-stoomoven in optimale staat, klaar voor al je culinaire avonturen. 

Energiezuinige inbouw stoomovens

AEG streeft naar uitzonderlijke energie-efficiëntie in al haar stoomovens, waardoor deze niet alleen fantastische kookprestaties leveren, maar ook milieubewust zijn. De AEG stoomovens zijn ontworpen met technologieën die het energieverbruik optimaliseren zonder in te leveren op prestaties. Met functies zoals snelle opwarmtijden en slimme programma's wordt de energie zorgvuldig gebruikt, waardoor je een heerlijke maaltijd kunt bereiden met minder energie. Ontdek een combinatie van precisie en duurzaamheid in onze stoomovens, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.  

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.