KOOP RECHTSTREEKS BIJ AEG

Meer dan een huishoudtoestel

Wij bieden online een uitgebreid gamma huishoudtoestellen aan, van wassen en drogen tot luchtreinigers & airco's.

Hieronder zetten we alle productcategoriën op een rij die je rechtsreeks bij AEG kan kopen.

   

 • animated truck
  Gratis levering vanaf 50 euro

           

 • animated tool
  Installatie van grote huishoudtoestellen (betalende service) op het moment van levering

      

 • Animated recycling
  Gratis terugname en recyclage van je oude toestel

     

LEVERING BIJ JOU THUIS

Wij garanderen een zorgeloze levering in heel België. Bedraagt je order 50 euro of meer? Dan is de levering bovendien gratis!

Kleine huishoudtoestellen, stofzuigers en accessoires worden bij jou thuis geleverd via de pakketdienst van DHL. Met een Track&Trace link volg jij makkelijk je bestelling op de voet.

Grotere huishoudtoestellen zoals wasmachines, vaatwassers,... maar ook airconditioners, luchtreinigers en robotstofzuigers worden geleverd door het gespecialiseerde AEG-installatieteam. Onze klantendienst neemt dan ook telefonisch contact met je op om een geschikt moment voor levering, met eventuele installatie, in te plannen. 

OPTIMALE SERVICE: VAN LEVERING TOT INSTALLATIE

Wanneer je nieuwe toestel geleverd wordt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor grote huishoudtoestellen is de plaatsing en installatie ervan niet altijd even gemakkelijk, daarom kan je een beroep doen op onze betalende installatieservices. Onze installateurs sluiten dan je vrijstaand of inbouwtoestel aan en voeren ook een korte test uit om te kijken of alles in orde is. Zo geniet jij vanaf de eerste minuut van je nieuwe AEG-toestel.

Lees meer over onze installatieservices en de instructies ter voorbereiding van een installatie. 

TERUGNAME EN RECYCLAGE VAN JE OUDE TOESTEL

Bij de levering van je nieuwe toestel nemen we, indien gewenst, ook het oude te vervangen toestel mee. We recycleren gratis dit oude toestel zoals voorgeschreven door de recylagevoorschriften van Recupel. Wij vragen je om het oude toestel klaar te zetten bij je voordeur voor terugname. Bestel je ook een installatieservice voor je nieuwe toestel? Dan de-installeren we ook het oude te vervangen toestel.

Lees meer over deze service en bijhorende voorwaarden in onze Verkoopsvoorwaarden of FAQ

14 DAGEN ZORGELOOS RETOURNEREN

Voldoet je nieuwe toestel niet aan je wensen? Indien je, om welke reden ook, niet tevreden bent van je nieuwe toestel, kan je dit steeds zorgeloos terugsturen binnen de 14 dagen na levering.

Voor kleine huishoudtoestellen, stofzuigers en accessoires kan je het toestel gratis retourneren indien je het Electrolux retourlabel, inbegrepen in de leveringsdoos, gebruikt. Indien je dit retourlabel niet gebruikt, draag je zelf de kosten van de retourzending.

Voor het retourneren van grote huishoudtoestellen, airconditioners, luchtreinigers of robotstofzuigers kan je een beroep doen op het installatieteam van AEG. Indien je wenst dat AEG het product ophaalt en/of de-installeert, zullen hiervoor kosten worden aangerekend.

Lees meer over het herroepingsrecht, onze retourprocedure en de eventueel bijkomende kosten in onze Verkoopsvoorwaarden en ons Retourbeleid.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Uitleg en advies over toestellen, informatie over je bestelling, vragen over levering of installatie,... onze klantendienst staat voor jou klaar. Ook in het uitzonderlijke geval dat er zich een probleem voordoet met jouw AEG-toestel helpen we je zo snel mogelijk verder. Contacteer ons gerust op consumersales.be@electrolux.com of bel naar 02 716 26 18 van maandag tot vrijdag tussen 8u-17u, of op zaterdag van 9u-13u.

Meer informatie of veelgestelde vragen over rechtstreeks kopen bij AEG

Je vindt hieronder in onze hulpartikels allerlei info over leveringen en retour, klantendienst, installatie en services, bestelling, betaling en facturatie of terugname en recyclage van je oude toestel.