Ontmoet onze partners

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren.

AEG & Natuurpunt
Geef het bos een boost

Tijdens Batibouw startten we met de AEG actie ‘Colour The Trees’ om onze digitale brochures te promoten en minder papieren brochures te verbruiken. 

ONTDEK DE WASBAR

Sinds enkele jaren kan je de laatste nieuwe AEG wasmachines en droogkasten bewonderen in WASBAR. Meer nog, je kan ze hier ook uitgebreid uitproberen. WASBAR’s hippe concept van bar en wasserette maakt buitenshuis wassen een heel pak aangenamer.

Logo Z-Mastercooks

Z-Mastercooks op Kanaal Z

Op Kanaal Z kan je genieten van de tiendelige reeks Z-Mastercooks. In dit culinaire programma maak je kennis met de gang van zaken in een toprestaurant. De beste koks van ons land tonen de Belgische gastronomie en haar ingrediënten en demonstreren hun kookkunsten.

Sterrenchefs Bart Desmidt & Bart De Pooter in samenwerking met AEG

Om je te helpen meer uit je gerechten te halen hebben wij tweesterrenchefs Bart De Pooter van De Pastorale en Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus onder de arm genomen. Zij delen hun kookgeheimen in Tasteology, een achtdelige miniserie van AEG.

chef-kok Bart De Pooter van restaurant De Pastorale

Chef-kok Bart De Pooter, De Pastorale** en WY*

Bart De Pooter, de allereerste Belgische chef-kok met twee bekroonde Michelin-restaurants, aarzelde geen ogenblik om mee te werken aan de unieke AEG Tasteology documentaire. Met deze AEG-samenwerking is de sterrenchef ook niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden werkten ze reeds samen aan het prestigieuze Electrolux Cube-project.

chef-kok Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus

Chef-kok Bart Desmidt, Bartholomeus**

"Dankzij de sous vide- ofwel vacuüm-stoomoven van AEG kan ik een bouillabaisse van Noordzeevis op een zo puur mogelijke wijze bereiden en bewaren," vertelt tweesterrenchef Bart Desmidt van restaurant Batholomeus vanuit Knokke. "Ik sta 100% achter deze samenwerking met AEG. Met hun toestellen kan nu ook de particulier dezelfde gerechten kokkerellen als de professionele chef."

Martine Fallon, De keuken van de Energie

Dankzij voortdurende innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden!