Chefs in samenwerking met AEG

Om je te helpen meer uit je gerechten te halen hebben wij bekende chefs onder de arm genomen. Zij delen hun kookgeheimen.

 

Sofie Dumont partner van AEG

Lady chef Sofie inspireert je voor mooie momenten

Sofie deelt haar inspirerende recepten met ons via haar YouTube-kanaal en sociale media.

chef-kok Bart De Pooter van restaurant De Pastorale

Chef-kok Bart De Pooter, De Pastorale** en WY*

Bart De Pooter, de allereerste Belgische chef-kok met twee bekroonde Michelin-restaurants, aarzelde geen ogenblik om mee te werken aan de unieke AEG Tasteology documentaire. Met deze AEG-samenwerking is de sterrenchef ook niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden werkten ze reeds samen aan het prestigieuze Electrolux Cube-project.

chef-kok Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus

Chef-kok Bart Desmidt, Bartholomeus**

"Dankzij de sous vide- ofwel vacuüm-stoomoven van AEG kan ik een bouillabaisse van Noordzeevis op een zo puur mogelijke wijze bereiden en bewaren," vertelt tweesterrenchef Bart Desmidt van restaurant Batholomeus vanuit Knokke. "Ik sta 100% achter deze samenwerking met AEG. Met hun toestellen kan nu ook de particulier dezelfde gerechten kokkerellen als de professionele chef."

David Martin

Cullinaire innovatie met chef David Martin van La Paix

Fijnzinnig koken is chef David Martin, in 2019 door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar, met de paplepel in de mond gegeven. Hij is een van de culinaire toppers van België. In zijn tweesterrenrestaurant La Paix in Anderlecht  etaleert hij met veel zwier en passie zijn liefde voor de Franse, de Belgische en… de Japanse keuken. 

Giovanni Portrait

Chef Giovanni Bruno van Senzanome & Xotto

Giovanni Bruno, chef van Siciliaanse origine bij restaurant Senzanome, staat bekend om zijn creativiteit, zijn inventiviteit en zijn gebruik van absolute kwaliteitsproducten, vaak afkomstig uit zijn geboorteland Italië.

Julien Lapraille partner van AEG

Le marché de Julien

Buurtwinkel, kruidenierszaak, delicatessespeciaalzaak, ‘Le Marché de Julien’ biedt een ruim scala aan diensten voor de smaakpapillen. Julien verzorgt culinaire evenementen waarvoor hij recepten uitwerkt op basis van lokale producten in zijn culinaire atelier, uitgerust met AEG apparaten. 

Martin Volkaerts partner van AEG

Martin Volkaerts en zijn gastronomisch restaurant L'Amandier

Martin Volkaerts, voormalig Top Chef-deelnemer, heeft de teugels van de familiezaak l’Amandier overgenomen en laat een frisse wind waaien door het gastronomische restaurant. L’Amandier werd in 2020 opnieuw door Gault&Millau uitgeroepen tot beste restaurant van Waals-Brabant. In de eetzaal rond de open keuken die uitgerust werd met AEG-apparaten, kunnen gasten genieten van creatieve, evenwichtige en verfijnde gerechten.

Anaïs Gaudemer partner van AEG

Chef Anaïs Gaudemer van CoKoa - La Pâtisserie Florale

Anaïs Gaudemer, voormalig landschapsarchitecte en gepassioneerd door patisserie, richt het in Ukkel atelier van buitengewone smaken Cokoa. Een plek gericht op het ontdekken, creëren en ervaren van verschillende smaken.

Martine Fallon, De keuken van de Energie

Dankzij voortdurende innovatie ontwikkelt AEG toestellen die zo nauwkeurig mogelijk op de behoeften van de consument worden afgestemd. Door deze gemeenschappelijke waarden en gedeelde visie op “de keuken” was het logisch dat AEG en Martine Fallon partners werden!

Partners

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren.

AEG & Natuurpunt
Geef het bos een boost

Tijdens Batibouw startten we met de AEG actie ‘Colour The Trees’ om onze digitale brochures te promoten en minder papieren brochures te verbruiken. 

ONTDEK DE WASBAR

De WASBAR is uitgerust met wasmachines en droogkasten van AEG. Tijdens het draaien van een wasje kunnen bezoekers er genieten van een lekker ontbijt, lunch of dinner.

eat! BRUSSELS partner van AEG

eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX

Het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX zet een aantal grote namen van de Brusselse gastronomische wereld in de kijker, die voor dit evenement gebruik maken van AEG-producten. Bezoeker ontdekken tijdens deze achtste editie ook het Internationale Dorp met zijn exotische smaken en ludieke culinaire workshops. AEG verlengt deze samenwerking voor het tweede opeenvolgende jaar. Het evenement vindt in de loop van september plaats op de Tour & Taxi-site.

TRAM partner van AEG

ONTDEK DE TRAM

Na zeven jaar de straten van Brussel te hebben doorkruist en de smaakpapillen van duizenden bezoekers te hebben beroerd, wordt de Experience Tram in een nieuw jasje gestoken. Vanaf juni 2020 rijdt deze unieke tram weer uit en neemt hij zijn passagiers mee op een gastronomische (her)ontdekkingsreis doorheen de hoofdstad, met heerlijke gerechten door de beste chefs bereid in een AEG-keuken.  

Dinner in the sky partner van AEG

Dinner in the Sky

Het publiek zal in 2020 kennismaken met de nieuwe formule van Dinner in the Sky. Dinner in the Sky 2.0.2.0 beschikt over een volledig uitgeruste keuken met AEG-toestellen. Een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en de gasten mogelijk. De open keuken wordt helemaal omgeven door acht tafels voor vier personen. Tijdens het dinner zweeft men, met behulp van een grote kraan, enkele tientallen meters boven de grond. AEG is erg trots op deze nieuwe samenwerking die een buitengewone en volledig exclusieve gastronomische ervaring biedt.

Logo Z-Mastercooks

Z-Mastercooks op Kanaal Z

Op Kanaal Z kan je genieten van de tiendelige reeks Z-Mastercooks. In dit culinaire programma maak je kennis met de gang van zaken in een toprestaurant. De beste koks van ons land tonen de Belgische gastronomie en haar ingrediënten en demonstreren hun kookkunsten.