Chefs & partners in samenwerking met AEG

Om je te helpen meer uit je gerechten te halen hebben wij bekende chefs onder de arm genomen. Zij delen hun kookgeheimen.

David Martin

Culinaire innovatie met chef David Martin van La Paix

Fijnzinnig koken is chef David Martin, in 2019 door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar, met de paplepel in de mond gegeven. Hij is een van de culinaire toppers van België. In zijn tweesterrenrestaurant La Paix in Anderlecht  etaleert hij met veel zwier en passie zijn liefde voor de Franse, de Belgische en… de Japanse keuken. 

AEG ambassadeur Filip Claeys

Chef Filip Claeys van De Jonkman

Ambitieus, vernieuwend en vastbesloten om het verschil te maken. Dat is waar chef Filip Claeys met zijn tweesterrenrestaurant De Jonkman voor staat. Hij is dan ook de geknipte ambassadeur voor AEG.

Giovanni Portrait

Chef Giovanni Bruno van Senzanome & Xotto

Giovanni Bruno, chef van Siciliaanse origine bij restaurant Senzanome, staat bekend om zijn creativiteit, zijn inventiviteit en zijn gebruik van absolute kwaliteitsproducten, vaak afkomstig uit zijn geboorteland Italië.

AEG ambassadeur Michaël Sels

Meer gezonde voeding met Michaël Sels

Michaël Sels: diëtist auteur, spreker én chef. De liefde voor koken kreeg hij van kleins af aan met de paplepel ingegoten. Later volgde hij een opleiding in Ter Groene Poorte en een opleiding tot klinisch diëtist. Vol passie en enthousiasme inspireert hij nu anderen met persoonlijke verhalen en heerlijke, gezonde en duurzame recepten. 

Partners

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren.

Samenwerking van AEG met Dagelijkse kost

Dagelijkse kost met AEG

Bij AEG zijn we enthousiast over lekker koken. Daarom werken we samen met het populaire tv-programma Dagelijkse kost om jou te inspireren! Wist je dat de keuken van Dagelijkse kost is uitgerust met AEG toestellen? Samen met presentator en chef-kok Jeroen Meus streven we naar eenvoud en lekkere smaken in elke maaltijd. Laat je meenemen in de wereld van heerlijke gerechten op je scherm, met onze toestellen. 

AEG & Natuurpunt geven het bos een boost

Al zes jaar op rij engageren we ons voor een kleurrijker en gezonder België, in samenwerking met Natuurpunt. We maken komaf met papieren catalogi en communiceren zo veel mogelijk digitaal waardoor we bomen kunnen sparen en aanplanten.

ONTDEK DE WASBAR

De WASBAR is uitgerust met wasmachines en droogkasten van AEG. Tijdens het draaien van een wasje kunnen bezoekers er genieten van een lekker ontbijt, lunch of dinner.

eat! BRUSSELS partner van AEG

eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX

Het festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX zet een aantal grote namen van de Brusselse gastronomische wereld in de kijker, die voor dit evenement gebruik maken van AEG-producten. Bezoeker ontdekken tijdens deze achtste editie ook het Internationale Dorp met zijn exotische smaken en ludieke culinaire workshops. AEG verlengt deze samenwerking voor het tweede opeenvolgende jaar. Het evenement vindt in de loop van september plaats op de Tour & Taxi-site.

TRAM partner van AEG

ONTDEK DE TRAM

Na zeven jaar de straten van Brussel te hebben doorkruist en de smaakpapillen van duizenden bezoekers te hebben beroerd, wordt de Experience Tram in een nieuw jasje gestoken. Vanaf juni 2020 rijdt deze unieke tram weer uit en neemt hij zijn passagiers mee op een gastronomische (her)ontdekkingsreis doorheen de hoofdstad, met heerlijke gerechten door de beste chefs bereid in een AEG-keuken.  

Dinner in the sky partner van AEG

Dinner in the Sky

Het publiek zal in 2020 kennismaken met de nieuwe formule van Dinner in the Sky. Dinner in the Sky 2.0.2.0 beschikt over een volledig uitgeruste keuken met AEG-toestellen. Een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en de gasten mogelijk. De open keuken wordt helemaal omgeven door acht tafels voor vier personen. Tijdens het dinner zweeft men, met behulp van een grote kraan, enkele tientallen meters boven de grond. AEG is erg trots op deze nieuwe samenwerking die een buitengewone en volledig exclusieve gastronomische ervaring biedt.