Schoonheid die blijft duren: SaphirMatt inductiekookplaten

SaphirMatt inductiekookplaten zijn maar liefst vier keer krasbestendiger dan traditionele inductiekookplaten, waardoor ze er langer als nieuw uitzien. Dankzij het unieke oppervlak met matzwarte afwerking dat bestand is tegen vingerafdrukken en vlekken, zijn ze bovendien in de helft van de tijd schoon te maken vergeleken met traditionele kookplaten.

SaphirMatt kookplaten: vier keer krasbestendiger

De geavanceerde SaphirMatt-technologie van AEG zorgt ervoor dat inductiekookplaten er langer als nieuw uitzien. Uit tests blijkt dat er tot vier keer minder krassen ontstaan door potten en pannen in vergelijking met standaard glazen kookplaten.* Kies voor SaphirMatt inductiekookplaten voor langdurige schoonheid.

Ontdek de SaphirMatt kookplaten

Ontdek de SaphirMatt kookplaten met afzuiging

Minder krassen met het elegante SaphirMatt-glas

Het SaphirMatt-glas biedt superieure bescherming tegen krassen in vergelijking met onze standaard keramische kookplaten. De elegante matzwarte afwerking is bestand tegen vingerafdrukken en vlekken, waardoor je kookplaat er langer als nieuw blijft uitzien.

Vingerafdrukbestendig glas voor efficiënt reinigen

Het unieke, gestructureerde oppervlak van SaphirMatt is bestand tegen vingerafdrukken en vlekken, waardoor de schoonmaaktijd wordt gehalveerd. Het resultaat is een sterk, elegant design dat vrijwel moeiteloos te onderhouden is, dag in dag uit.

Sneller schoonmaken en vlekbestendigheid

Een vlekbestendig, gestructureerd oppervlak in matzwart zorgt ervoor dat SaphirMatt inductiekookplaten altijd een opvallende, minimalistische eerste indruk in je keuken maken. En dat allemaal in de helft van de schoonmaaktijd.** Want in elke keuken gaan alle ogen eerst naar de kookplaat.

Zijn er krasbestendige glazen kookplaten?

Ja. De SaphirMatt inductiekookplaten van AEG zijn vier keer krasbestendiger dan traditionele kookplaten.

Wat is de beste krasbestendige kookplaat?

SaphirMatt inductiekookplaten van AEG bieden geavanceerde, responsieve prestaties en vier keer meer krasbestendigheid dan traditionele kookplaten.*

Welke inductiekookplaat is het makkelijkst schoon te maken?

Elke dag weer is het glas van AEG SaphirMatt inductiekookplaten twee keer zo snel schoon te maken als het glas van traditionele inductiekookplaten. Jaar na jaar krast het glas van SaphirMatt vier keer minder gemakkelijk dan het glas van conventionele inductiekookplaten.

Wat is het beste krasbestendige kookoppervlak?

SaphirMatt inductiekookplaten krassen vier keer minder gemakkelijk dan traditionele inductiekookplaten. Daarom zijn ze de beste keuze voor langdurige schoonheid in je keuken.

Welke coating voor toestellen vertoont geen vingerafdrukken?

SaphirMatt inductiekookplaten hebben een uniek, gestructureerd oppervlak dat bestand is tegen vingerafdrukken en vlekken en de schoonmaaktijd halveert. Het resultaat is een sterk, elegant design dat vrijwel moeiteloos te onderhouden is, dag in dag uit.

Hoe kan ik mijn SaphirMatt inductiekookplaat schoonmaken?

Veeg je SaphirMatt inductiekookplaat na elk gebruik af om hem in topconditie te houden. De meeste gemorste vloeistoffen, zoals waterkringen of vetvlekken, kunnen worden weggeveegd zodra de kookplaat koud is. Gebruik de kookplaatschraper om voedselresten of hardnekkige vlekken te verwijderen. Gebruik een zachte, vochtige doek en kookplaatreiniger. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen zoals schuurmiddelen of schuursponsjes, aangezien deze krassen op het oppervlak kunnen veroorzaken. Wees vooral voorzichtig met de zijrand: reinigen met afwasmiddel. Gebruik geen licht schurende schoonmaakproducten, polijstmiddelen, schrapers of de harde laag van een spons om de zijrand schoon te maken.

Hoe is de SaphirMatt inductiekookplaat krasbestendig?

De geavanceerde oppervlaktetechnologie van SaphiMatt inductiekookplaten bevat microscopische groeven die voorkomen dat krassen zichtbaar worden. Het resultaat: het oppervlak is vier keer krasbestendiger dan traditionele kookplaten.

*Gebaseerd op externe tests, vergeleken met ons standaard kookplaatoppervlak zonder speciale behandeling of coating.