SELECTEER AEG-KOOKPLATEN

Breng je kookkunsten naar een hoger niveau met ons assortiment veelzijdige kookplaten. Zorg voor perfecte resultaten, of het nu gaat om een maaltijd voor twee of een uitgebreid diner. Krijg smaken onder de knie en kook met grotere precisie.

Upgrade naar inductie

Vervang eenvoudig je vitrokeramische kookplaat door een AEG inductiekookplaat, zonder impact op je werkblad. Aangezien lucht onder de kookplaten circuleert, is er geen verdere ventilatie nodig.

Beste in het gamma

9000 serie SensePro® inductiekookplaat

4,7

4,7(61)

IAE84881FB

Waarom zou je gokken als je tot op de graad nauwkeurig kunt zijn met de 9000 serie SensePro® kookplaat. De draadloze temperatuursensor meet de kerntemperatuur en geeft direct aanpassingen door aan de kookplaat. Zo kun je nauwkeurige resultaten bereiken.

Ons populairste product

7000 serie SenseBoil® inductiekookplaat

4,6

4,6(44)

IAE84421FB

Er zijn leukere dingen dan kijken hoe het water kookt. Laat de 7000 serie SenseBoil® inductiekookplaat je assisteren. Hij detecteert opstijgende belletjes en laat het water automatisch zachtjes pruttelen. Zo kookt het water nooit meer over.

Wat is er nieuw?

8000 serie TotalFlex

De 8000 serie TotalFlex inductiekookplaat detecteert automatisch potten en pannen van verschillende vormen en formaten en creëert een speciale kookzone. Zo heb jij de vrijheid om vrijwel overal op het responsieve glazen oppervlak potten en pannen te plaatsen.

Wat is er nieuw?

Kookplaat met afzuiging

De kookplaat met afzuiging combineert een efficiënte inductiekookplaat en een krachtige geïntegreerde dampkap in één ontwerp. Je kunt nu je keukenindeling plannen op een creatieve en vrije manier. Jouw keuken, jouw stijl.