KookPlaten

Geniet van de gemoedsrust die een gaskookplaat u geeft. Of ga voor moeiteloos schoonmaken met een vitrokeramische kookplaat. Inductiekookplaten combineren veiligheid en netheid dan weer met een uitstekende temperatuurregeling.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Gemaakt voor elke gelegenheid

FlexiBridge: voor maximale flexibiliteit, ongeacht de gelegenheid. Het biedt u de mogelijkheid om maximaal 4 kookzones te combineren met een gelijkmatige en nauwkeurige warmteverdeling. Het maakt niet uit of u een groot familiediner heeft of veel kleine gerechten die tegelijkertijd klaar moeten zijn, FlexiBridge biedt die mogelijkheid.

FlexiBridge

FlexiBridge

 • Met FlexiBridge kunt u tot 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
 • Pas de temperatuur snel aan met de Powerslide-functie
 • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

Populairste kookplaten

5
(9)

IKE95474FB

 • Laat Hob2Hood de ventilatie regelen terwijl u zich concentreert op het koken om een perfect gerecht op tafel te zetten. De technologie zal uw dampkap en uw verlichting automatisch bedienen.
 • Flexibridge: combineer verschillende segmenten voor de ideale kookzone
 • PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden
4,5
(68)

HKP87420FB

 • Geen storende elementen in uw keukendesign dankzij aanraakbediening met achtergrondverlichting en kookzones die alleen rood oplichten wanneer u ze aanzet.
 • Flexibridge: combineer verschillende segmenten voor de ideale kookzone
 • PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden
5
(2)

IDK84451IB

 • Dankzij het unieke twee in- één-ontwerp kunt u de ComboHob overal in de keuken integreren. Er is niets meer dat u tegenhoudt om uw kookplaat te installeren precies waar u wilt, ook in een keukeneiland of voor het raam.
 • Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone.
FLEXIBRIDGE : MAXIMAAL KOOKPLEZIER

FLEXIBRIDGE : MAXIMAAL KOOKPLEZIERFLEXIBRIDGE : MAXIMAAL KOOKPLEZIER

Bij aankoop van één van de AEG inductiekookplaat met Flexibridge uit het actieaanbod krijgt u nu een TEPPANYAKI grill ter waarde van € 249,99.

Actie geldig van 1 november 2018 tot en met 31 december 2018.

Ontdek onze actie

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frissere keuken - handenvrij. Zonder ook maar een vinger uit te steken naar uw dampkap, geniet u van een optimale keukenomgeving. Uw kookplaat activeert uw dampkap draadloos en past automatisch de snelheid van de ventilator aan op basis van wat u kookt. Stoom en damp verdwijnen net zo snel als ze verschijnen, wat u een mooie frisse keuken oplevert om in te koken en ontspannen.

Ontdek meer

De perfecte kookplaat voor uw favoriete gerechten

Breng uw kookkunsten naar een smakelijker niveau. Ons assortiment kookplaten biedt uitstekende opties voor zowel kleine als grote keukens en alle ambitieniveaus - van dagelijks koken tot chique diners.

Bekijk koopgids