Kookplaten

Geniet van de gemoedsrust die een gaskookplaat je geeft. Of ga voor moeiteloos schoonmaken met een keramische kookplaat. Inductiekookplaten combineren veiligheid en netheid dan weer met een uitstekende temperatuurregeling.

Veelzijdige inductiekookplaat, voor elke gelegenheid

FlexiBridge: voor maximale flexibiliteit, ongeacht de gelegenheid. Het biedt u de mogelijkheid om maximaal 4 kookzones te combineren met een gelijkmatige en nauwkeurige warmteverdeling. Het maakt niet uit of u een groot familiediner heeft of veel kleine gerechten die tegelijkertijd klaar moeten zijn, FlexiBridge biedt die mogelijkheid.

FlexiBridge inductiekookplaat

FlexiBridge inductiekookplaat

 • Met FlexiBridge kunt u tot 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
 • Pas de temperatuur snel aan met de Powerslide-functie
 • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

Populairste kookplaten

5
(15)

IKE95474FB

 • Laat Hob2Hood de ventilatie regelen terwijl u zich concentreert op het koken om een perfect gerecht op tafel te zetten. De technologie zal uw dampkap en uw verlichting automatisch bedienen.
 • Flexibridge: combineer verschillende segmenten voor de ideale kookzone
 • PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden
5
(7)

IPE84571FB

 • Geen storende elementen in uw keukendesign dankzij aanraakbediening met achtergrondverlichting en kookzones die alleen rood oplichten wanneer u ze aanzet.
 • Flexibridge: combineer verschillende segmenten voor de ideale kookzone
 • PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden

IDK84451IB

 • Dankzij het unieke twee in- één-ontwerp kunt u de ComboHob overal in de keuken integreren. Er is niets meer dat u tegenhoudt om uw kookplaat te installeren precies waar u wilt, ook in een keukeneiland of voor het raam.
 • Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone.

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frissere keuken - handenvrij. Zonder ook maar een vinger uit te steken naar uw dampkap, geniet u van een optimale keukenomgeving. Uw kookplaat activeert uw dampkap draadloos en past automatisch de snelheid van de ventilator aan op basis van wat u kookt. Stoom en damp verdwijnen net zo snel als ze verschijnen, wat u een mooie frisse keuken oplevert om in te koken en ontspannen.

De perfecte kookplaat voor uw favoriete gerechten

Breng uw kookkunsten naar een smakelijker niveau. Ons assortiment kookplaten biedt uitstekende opties voor zowel kleine als grote keukens en alle ambitieniveaus - van dagelijks koken tot chique diners.

Bekijk de koopgids over dampkappen

Draag zorg voor uw toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat u ervoor kan zorgen dat uw toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten