Inbouw kookplaten

Geniet van de gemoedsrust die een gaskookplaat je geeft. Of ga voor moeiteloos schoonmaken met een keramische kookplaat. Inductiekookplaten combineren veiligheid en netheid dan weer met een uitstekende temperatuurregeling.

Veelzijdige inductiekookplaat, voor elke gelegenheid

FlexiBridge: voor maximale flexibiliteit, ongeacht de gelegenheid. Het biedt je de mogelijkheid om maximaal 4 kookzones te combineren met een gelijkmatige en nauwkeurige warmteverdeling. Het maakt niet uit of je een groot familiediner hebt of veel kleine gerechten die tegelijkertijd klaar moeten zijn, FlexiBridge biedt die mogelijkheid.

FlexiBridge inductiekookplaat

FlexiBridge inductiekookplaat

 • Met FlexiBridge kan je tot 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
 • Pas de temperatuur snel aan met de Powerslide-functie
 • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

Populairste kookplaten

4,5

4,5 (25 Reviews)

IKE95474FB

 • Laat Hob2Hood de ventilatie regelen terwijl je je concentreert op het koken om een perfect gerecht op tafel te zetten. De technologie zal je dampkap en je verlichting automatisch bedienen.
 • Flexibridge: combineer verschillende segmenten voor de ideale kookzone
 • PowerSlide-functie: verschuif jouw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden
5

5 (8 Reviews)

IPE84571FB

 • Geen storende elementen in jouw keukendesign dankzij aanraakbediening met achtergrondverlichting en kookzones die alleen rood oplichten wanneer je ze aanzet.
 • Flexibridge: combineer verschillende segmenten voor de ideale kookzone
 • PowerSlide-functie: verschuif je pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden
0

0 (0 Reviews)

IDK84453IB

 • Dankzij het unieke twee in- één-ontwerp kan je de ComboHob overal in de keuken integreren. Er is niets meer dat je tegenhoudt om je kookplaat te installeren precies waar je wilt, ook in een keukeneiland of voor het raam.
 • Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone.

Krijg gratis een Plancha grill t.w.v. €199 bij aankoop van een inductiekookplaat SensePro®, SenseFry® of SenseBoil® met FexiBridge of Bridgezone
Actie geldig vanaf 1 maart tmt 31 juli 2020

Naar de promotie op de inductiekookplaten

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frissere keuken - handenvrij. Zonder ook maar een vinger uit te steken naar jouw dampkap, geniet je van een optimale keukenomgeving. Je kookplaat activeert je dampkap draadloos en past automatisch de snelheid van de ventilator aan op basis van wat je kookt. Stoom en damp verdwijnen net zo snel als ze verschijnen, wat je een mooie frisse keuken oplevert om in te koken en ontspannen.

De perfecte kookplaat voor je favoriete gerechten

Breng jouw kookkunsten naar een smakelijker niveau. Ons assortiment kookplaten biedt uitstekende opties voor zowel kleine als grote keukens en alle ambitieniveaus - van dagelijks koken tot chique diners.

Bekijk de koopgids over dampkappen

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten