Awards en onderscheidingen

Onze voortdurende inspanningen om het leven van onze consumenten te vergemakkelijken werden erkend door externe instellingen en internationaal bekroonde merken. Hieronder vind je een aantal titels die we hebben gewonnen.

ULTIMATE 8000 steelstofzuiger

Onze ULTIMATE 8000 steelstofzuiger heeft met zijn uitstekende ontwerp de iF Design Award 2022 gewonnen! Deze draadloze stofzuiger combineert kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer schoon te maken.

Ontdek de ULTIMATE 8000 steelstofzuigers

Een stijlvolle maar hoogwaardige luchtreiniger

De AX7/AX5-luchtreiniger van AEG heeft dit jaar de Red Dot Design Award 2021 en de iF Design Award 2021 ontvangen voor zijn uitmuntende productontwerp.

Plaats de draagbare AX7-luchtreiniger in de kamer waar deze het hardste nodig is. En de verwisselbare stoffen afdekkingen maken afstemming op verschillende voorkeuren mogelijk. De luchtreiniger kan met één hand worden gedragen aan het handvat en heeft twee poten zodat de reiniger in liggende positie op de vloer kan staan. Of hang de luchtreiniger aan de muur om ruimte op de vloer te besparen

Ontdek de AX5/AX7-luchtreiniger

Ergonomisch design, voor veelzijdig schoonmaakcomfort

De Red Dot Design Awards zijn een van de meest felbegeerde keurmerken voor uitmuntend design. AEG steelstofzuiger QX6/QX7/QX8 is dit jaar bekroond met Red Dot Design Awards voor zijn uitzonderlijke productdesign.

Door de lage gewichtsverdeling ligt de stofzuiger lichter in de hand voor moeiteloze vloerreiniging, terwijl de dubbele handgreep zorgt voor comfortabele reiniging boven de vloer en wanneer je hoog reikt.

Ontdek de steelstofzuigers van AEG

QX9 steelstofzuiger

Onze QX9 steelstofzuiger heeft de Red Dot Design Award 2020 en iF Design Award 2020 gewonnen voor zijn uitmuntende ontwerp!

Daarnaast is de QX9 steelstofzuiger van AEG onze stilste en krachtigste 2-in-1 draadloze stofzuiger die net zo geavanceerd, comfortabel en krachtig zuigt als hij eruitziet.

Ontdek de QX9 steelstofzuigers

VX8.2 stofzuiger

Onze VX8.2 stofzuiger heeft met zijn uitstekende ontwerp de Red Dot Design Award 2020 en de iF Design Award 2020 gewonnen!

De oppervlaktes van de VX8.2 zijn glad en mat, de zijkanten hebben een textieltextuur en het display is afgestemd op de rest van de stofzuiger. En niet vergeten, het is onze stilste stofzuiger ooit! Bovendien is deze stofzuiger vervaardigd van 55% gerecycleerd plastic, zonder in te boeten op kwaliteit.

Ontdek de VX8.2 stofzuigers

Onze stilste stofzuiger: VX8.2

De stofzuiger VX8.2 is aangewezen als onze stilste stofzuiger* door het SLG-testinstituut in Duitsland.

Ongeacht het soort vloer, of het nu tapijt of parket is, kun je nu je huis rustig schoonmaken zonder lawaai.

Ontdek de VX8.2 stofzuigers

AX9 luchtreiniger

Onze luchtreiniger AX9 heeft dankzij zijn superieure design de Red Dot Design Award 2020 gewonnen!

De AX9 levert niet enkel uitstekende zuivere lucht, maar heeft ook een Scandinavisch design, geïnspireerd op modern meubilair, textiel en materialen, dat bij elke consument mooi in huis staat.

Ontdek de AX9 luchtreinigers

AEG AWARDS 2019

ELECTROLUX ONTVANGT 'TOP EMPLOYERS EUROPE' AWARD

Electrolux werd verkozen tot beste werkgever van Europa na het ontvangen van de prijs voor Beste Werkgever voor 2019 in vijf van de grootste Europese markten – het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Het Top Employer Instituut erkende Electrolux voor zijn buitengewone werknemerscondities en om een voorloper te zijn in Europa. Electrolux sprong eruit door zijn communicatiemiddelen, ontwikkelingsprogramma´s, netwerking, talent management en leiderschap.

AEG AWARDS VOOR PRODUCTINNOVATIES

QUICKSELECT VAATWASSER

De AEG QuickSelect vaatwasser heeft de Red Dot Design Award gewonnen voor zijn innovatieve ontwerp.
QuickSelect vaatwassers gebruiken een nieuw soort bediening. De gebruiker kiest de tijd voor de wascyclus aan de hand van de schuifbediening. De Ecometer geeft het energieverbruik weer op basis van de geselecteerde tijd en het gekozen programma, om de gebruiker zijn toestel op de meest duurzame manier te leren gebruiken.

AEG QuickSelect Technologie

AUTODOSE WASMACHINE

De AEG AutoDose wasmachine heeft de Red Dot Award gewonnen voor haar schitterend design.
AEG AutoDose technologie zorgt ervoor dat je kleding steeds grondig gewassen is en goed verzorgd wordt. Daarnaast zorgt AutoDose ervoor dat je niet langer manueel de hoeveelheid wasmiddel moet inschatten of bij elke wasbeurt detergent moet toevoegen. Door eenmaal het reservoir te vullen met wasmiddel kan je namelijk tot wel 20 keer wassen.

Ontdek de AutoDose Technologie

SENSEPRO INDUCTIE KOOKPLAAT

De AEG SensePro® kookplaat heeft de iF Design Award gewonnen voor haar innovatieve ontwerp.
De SensePro® kookplaat van AEG is het topproduct van het nieuwe assortiment SenseCook inductiekookplaten. Deze hoogtechnologische kookplaat werd ontwikkeld om je gerechten te helpen klaarmaken als een echte sterrenchef met behulp van slimme sensoren. Met deze kookplaat kan je koken op een professioneel niveau dankzij een draadloze temperatuursensor zonder batterijen die de temperatuur heel precies meet.

Bekijk de SensePro® inductiekookplaat

GOURMET 7 BLENDER

De AEG Gourmet 7 Blender heeft de Red Dot Award gewonnen voor zijn uitstekend design.
Met de Gourmet Blender 7 haal je nog meer smaak uit elk ingrediënt. Draag zorg voor jouw ingrediënten om hun voedingsstoffen en versheid te behouden. Ontdek een nieuwe manier van mixen – met slechts een druk op de knop.

AEG AWARDS 2018

AEG VX9

De AEG VX9 werd ontworpen met het grootste gebruiksgemak in het achterhoofd: dankzij zijn intuïtieve bediening en low-friction XL rubberen wielen is de stofzuiger zeer wendbaar. De AirExtreme technologie verzekert efficiënt schoonmaken terwijl het CleanLift handvat het mogelijk maakt om de afgesloten stofzak op een hygiënische manier te verwijderen. Deze stofzuiger is ontworpen voor alle types oppervlakten en materialen met behulp van de handige accessoires, opgeborgen aan de achterkant van het toestel.


Verklaring van de Jury:
Dit technisch hoogstaande product maakt in het bijzonder indruk met zijn grote gebruiksgemak.

Ontdek de VX9

EERDERE PRIJZEN

De AEG V9 heeft de Red Dot Award gewonnen voor zijn voortreffelijk design.

AEG WX7

De AEG WX7 heeft de Red Dot Award gewonnen voor zijn uitmuntend design.
De AEG WX7 ruitenreiniger zorgt voor een geweldige schoonmaakervaring dankzij de natuurlijke rubberen wissers die een vlekkeloos en streepvrij resultaat geven. Krachtige lithiumbatterijen geven je tot wel 90 minuten schoonmaaktijd tussen twee oplaadbeurten in en met slechts 60dB is de WX7 ook onze stilste ruitenreiniger.