Awards en onderscheidingen

Onze voortdurende inspanningen om het leven van onze consumenten te vergemakkelijken werden erkend door externe instellingen en internationaal bekroonde merken. Hieronder vindt u een aantal titels die we hebben gewonnen.

ELECTROLUX ONTVANGT 'TOP EMPLOYERS EUROPE' AWARD

Electrolux werd verkozen tot beste werkgever van Europa na het ontvangen van de prijs voor Beste Werkgever voor 2019 in vijf van de grootste Europese markten – het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Het Top Employer Instituut erkende Electrolux voor zijn buitengewone werknemerscondities en om een voorloper te zijn in Europa. Electrolux sprong eruit door zijn communicatiemiddelen, ontwikkelingsprogramma´s, netwerking, talent management en leiderschap.

AEG AWARDS VOOR PRODUCTINNOVATIES

QUICKSELECT VAATWASSER

De AEG QuickSelect vaatwasser heeft de Red Dot Design Award gewonnen voor zijn innovatieve ontwerp.
QuickSelect vaatwassers gebruiken een nieuw soort bediening. De gebruiker kiest de tijd voor de wascyclus aan de hand van de schuifbediening. De Ecometer geeft het energieverbruik weer op basis van de geselecteerde tijd en het gekozen programma, om de gebruiker zijn toestel op de meest duurzame manier te leren gebruiken.

AEG QuickSelect Technologie

AUTODOSE WASMACHINE

De AEG AutoDose wasmachine heeft de Red Dot Award gewonnen voor haar schitterend design.
AEG AutoDose technologie zorgt ervoor dat uw kleding steeds grondig gewassen is en goed verzorgd wordt. Daarnaast zorgt AutoDose ervoor dat u niet langer manueel de hoeveelheid wasmiddel moet inschatten of bij elke wasbeurt detergent moet toevoegen. Door eenmaal het reservoir te vullen met wasmiddel kunt u namelijk tot wel 20 keer wassen.

Ontdek de AutoDose Technologie

SENSEPRO INDUCTIE KOOKPLAAT

De AEG SensePro® kookplaat heeft de iF Design Award gewonnen voor haar innovatieve ontwerp.
De SensePro® kookplaat van AEG is het topproduct van het nieuwe assortiment SenseCook inductiekookplaten. Deze hoogtechnologische kookplaat werd ontwikkeld om u gerechten te helpen klaarmaken als een echte sterrenchef met behulp van slimme sensoren. Met deze kookplaat kunt u koken op een professioneel niveau dankzij een draadloze temperatuursensor zonder batterijen die de temperatuur heel precies meet.

Bekijk de SensePro® inductiekookplaat

GOURMET 7 BLENDER

De AEG Gourmet 7 Blender heeft de Red Dot Award gewonnen voor zijn uitstekend design.
Met de Gourmet Blender 7 haalt u nog meer smaak uit elk ingrediënt. Draag zorg voor uw ingrediënten om hun voedingsstoffen en versheid te behouden. Ontdek een nieuwe manier van mixen – met slechts een druk op de knop.

Ontdek de technologie van de Gourmet 7 Blender

AEG AWARDS 2018

AEG VX9

De AEG VX9 werd ontworpen met het grootste gebruiksgemak in het achterhoofd: dankzij zijn intuïtieve bediening en low-friction XL rubberen wielen is de stofzuiger zeer wendbaar. De AirExtreme technologie verzekert efficiënt schoonmaken terwijl het CleanLift handvat het mogelijk maakt om de afgesloten stofzak op een hygiënische manier te verwijderen. Deze stofzuiger is ontworpen voor alle types oppervlakten en materialen met behulp van de handige accessoires, opgeborgen aan de achterkant van het toestel.


Verklaring van de Jury:
Dit technisch hoogstaande product maakt in het bijzonder indruk met zijn grote gebruiksgemak.

Ontdek de VX9

EERDERE PRIJZEN

De AEG V9 heeft de Red Dot Award gewonnen voor zijn voortreffelijk design.

AEG WX7

De AEG WX7 heeft de Red Dot Award gewonnen voor zijn uitmuntend design.
De AEG WX7 ruitenreiniger zorgt voor een geweldige schoonmaakervaring dankzij de natuurlijke rubberen wissers die een vlekkeloos en streepvrij resultaat geven. Krachtige lithiumbatterijen geven u tot wel 90 minuten schoonmaaktijd tussen twee oplaadbeurten in en met slechts 60dB is de WX7 ook onze stilste ruitenreiniger.

Bekijk de WX7