Welkom

AEG Cooking Club

AEG Cooking Club logo

Ontdek de AEG Cooking Club

Benieuwd hoe het in z’n werk gaat? In onze Cooking Club leer je in kleine groepjes en aan de hand van praktische kookdemo’s de verschillende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen. Elke kookstudio is dan ook volledig uitgerust met AEG-toestellen van topkwaliteit voor een optimale beleving. Een voorproefje? Bekijk de video.

man voor AEG ovens

Boek je Cooking Club sessie

Reserveer snel jouw plaats en ontdek de wondere wereld van koken met stoom. De kookdemo’s worden georganiseerd op meerdere locaties in België zodat iedereen makkelijk kan deelnemen. Hieronder vind je de Cooking Club in jouw buurt.

“Alle deelnemers waren uit dezelfde streek. Het werd dan ook een gezellige namiddag. Een aanrader!”

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar toffe tips & tricks, lekkere recepten, een praktische gids, een handig kookboek of wil je graag onze verschillende stoomovens bekijken? Lees dan snel verder!

tips voor je AEG combi stoomoven

Tips en tricks om je combi stoomoven te gebruiken

Je hebt een combi stoomoven van AEG en wil hem graag optimaal gebruiken? Ontdek hier hoe je hem reinigt, wat alle verschillende functies inhouden en leer koken met stoom dankzij onze vele stoomoven recepten. Dankzij onze tips haal je alles uit je toestel en tover je de meest heerlijke gerechten op tafel.

pumpkin on plate

Recepten

Het is verrassend wat je allemaal kan klaarmaken met een combi stoomoven. Na een kookdemo in de Cooking Club heb je dan ook vast heel wat ideeën opgedaan om zelf, in je keuken, aan de slag te gaan.

Geïntegreerde recepten
Voorgeprogrammeerde recepten
Cooking club leaflet

Praktische gids

Heb je al deelgenomen aan een kooksessie of staat dat nog op de planning? We bieden je, naast de Cooking Club kooksessie, ook andere informatie en materiaal aan dat we kort aan je voorstellen in deze brochure.

AEG Kookboek voor combi-stoomovens SteamPro en SteamBoost

Kookboek

Bij registratie van een SteamPro of SteamBoost combi-stoomoven krijg je het prachtige AEG kookboek cadeau. Dit boek bevat meer dan 70 heerlijke recepten geschikt voor jouw AEG oven. Wil je alvast een voorproefje van deze verrukkelijke gerechten? Bekijk het hier.

AEG SteamPro oven

Ga zelf aan de slag met stoom

Koken met stoom? Dankzij onze combi stoomovens heb je het zo onder de knie. Het is supereenvoudig, je perfectioneert naast de smaak ook de textuur en kleur van elk gerecht én behoudt tijdens het koken maximaal de controle. Er kan echt niks mislopen.