Welkom

AEG Cooking Club

Heb je een combi stoomoven van AEG of denk je eraan één te kopen? In de Cooking Club leer je in een kleine groep en aan de hand van praktische kookdemo’s de verschillende mogelijkheden van de combi stoomoven kennen. Reserveer snel jouw plaats.

De Cooking Club kookdemo’s worden georganiseerd op 12 locaties in België. Elke kookstudio is volledig uitgerust met AEG-toestellen van topkwaliteit. Hier vind je de Cooking Club in jouw buurt. 

“Alle deelnemers waren uit dezelfde streek. Het werd dan ook een gezellige namiddag. Een aanrader!”

scallops on plate

Recepten

Het is verrassend wat je allemaal kan klaarmaken met een combi stoomoven. Na een kookdemo in de Cooking Club heb je dan ook vast heel wat ideeën opgedaan om zelf, in je keuken, aan de slag te gaan.

Geïntegreerde recepten
Voorgeprogrammeerde recepten

Vind hier het receptenboek met de specifieke geïntegreerde recepten voor jouw oven, stoomoven, combi-stoomoven of microgolfoven.

Cooking club leaflet

Praktische gids voor je Cooking Club kooksessie

Heb je al deelgenomen aan een kooksessie of staat dat nog op de planning? We bieden je, naast de Cooking Club kooksessie, ook andere informatie en materiaal aan dat we kort aan je voorstellen in deze brochure.

AEG Kookboek voor combi-stoomovens SteamPro en SteamBoost

Een kookboek speciaal voor jouw combi-stoomoven

Bij registratie van een SteamPro of SteamBoost combi-stoomoven krijg je het prachtige AEG kookboek cadeau. Dit boek bevat meer dan 100 exclusieve recepten geschikt voor jouw oven. Benieuwd naar deze recepten voor ongekende smaaksensaties? Bekijk hier het inkijkexemplaar.

 

Onze smaakmakers

Koken met stoom? Dankzij onze combi stoomovens heb je het zo onder de knie. Het is supereenvoudig, je perfectioneert naast de smaak ook de textuur en kleur van elk gerecht én behoudt tijdens het koken maximaal de controle. Er kan echt niks mislopen. Ontdek hier onze smaakmakers.