Vrijstaande diepvriezers

Onze vrijstaande diepvriezers komen in tal van handige opstellingen, aangepast aan je kookgewoonten en je keuken. Ze zijn flexibel, zowel in het gebruik van ruimte als gebruik van energie!

VRIJSTAANDE DIEPVRIEZERS VAN AEG

Ben je op zoek naar een diepvriezer voor in je keuken of een extra vriezer voor in je bergruimte? Dan kan je kiezen voor een vrijstaande diepvriezer. Ontdek de verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen.

Frostmatic

Bepaalde modellen in ons assortiment vrijstaande vriezers beschikken over de Frostmatic functionaliteit. Dit betekent dat de diepvriezer op vol vriesvermogen draait om verse producten zo snel mogelijk in te vriezen. Dit zorgt ervoor dat je ingevroren voeding perfect vers blijft.

Anti-ijsvorming

Vele diepvriezers moeten regelmatig ontdooit worden. Bij de vrijstaande diepvriezers van AEG kan je echter ook kiezen voor LowFrost of NoFrost diepvriezers. Een LowFrost diepvriezer heeft minder ijsafzetting dan een standaard diepvries waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien, slechts twee keer per jaar. Het ontdooien van een LowFrost diepvriezer is bovendien ook makkelijker dan bij een standaard diepvriezer. Een NoFrost diepvriezer is helemaal ijsvrij en hoeft dus helemaal nooit ontdooid te worden.

Extra grote MaxiBox vrieslade

Sommige AEG diepvrieskasten beschikken over een ruime MaxiBox vrieslade. Deze grote lade kan bijvoorbeeld gebruikt worden om losse groenten of extra grote producten in te vriezen.

Formaten vrijstaande diepvriezers

Bij het kiezen van een vrijstaande diepvrieskast van AEG kan je kiezen uit verschillende maten. Je hebt al een vrijstaande vriezer vanaf 85 cm hoogte, ideaal voor wanneer je de vriezer in een berging wilt plaatsen.

Stijlvolle vrijstaande inox diepvriezers

Een aantal vrijstaande diepvriezers zijn beschikbaar in een luxe vlekvrije inox afwerking. Dit geeft de vrijstaande diepvries een strakke uitstraling die bijvoorbeeld goed past bij een moderne designkeuken.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.