Connectivity

Met ons assortiment van verbonden toestellen richt AEG zich op het creëren van unieke ervaringen voor onze consumenten, of het nu gaat om heerlijke recepten en richtlijnen om je kookkunsten naar een hoger niveau te brengen of tips en zorg op maat om je kleding langer fris te houden. Zo krijg je het gevoel meer controle te hebben, zowel thuis als elders met monitoring, afstandsbediening, spraakopdrachten, afbeeldingen en meer in je verbonden AEG-ervaring.

Man showing woman an oven on a tablet

HET SLIMME HUIS MET VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE APPARATEN

Verbonden apparaten verbeteren de ervaring en het gemak van je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en smakelijker, en vergt minder inspanning. AEG werkt samen met grote internationale spelers als Google en Amazon om voor eenvoudige en naadloze verbindingen te zorgen.

Ontdek onze toestellen die werken met connectivity voor een moeiteloos slimmer huis.

LID VAN DE OPEN CONNECTIVITEIT STICHTING

De Open Connectiviteit Stichting bestaat uit meer dan 300 bedrijven en verbindt zich ertoe om te zorgen dat verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren door het creëren van standaarden, platformen en open-source implementaties voor connectivity.

In de keuken

Geniet van lekkerder eten door je toestellen maximaal te benutten met de MyAEG Kitchen-app. Breid je culinaire horizon uit met je stoomoven. Bovendien kan je je toestellen eenvoudig registreren, informatie en services op maat vinden, contact opnemen met AEG, handleidingen downloaden en meer.

Leer meer

Wassen en drogen

Ervaar zorg op maat door AEG wasmachines en droogkasten te verbinden met de MyAEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg aanbevelingen welke wasprogramma's geschikt zijn voor je kleding en ontvang meldingen als je was klaar is. Zorg op maat voor je wasgoed binnen handbereik.

Meer informatie

Ingenieuze oplossingen met onze intelligente toestellen

Geniet van maximale resultaten door je AEG-toestellen te verbinden met je smartphone of tablet. Onze slimme producten maken je dagelijkse taken zowel gemakkelijker als handiger.

Met de My AEG Kitchen-app, beheer je je toestellen op afstand, kun je onze verschillende partners zoals Google Assistant en Innit uitproberen en krijg je persoonlijke assistentie.

Bekijk alle connected combi-stoomovens

Bekijk alle connected heteluchtovens

De intelligente keukenoplossing

Wanneer je kiest voor AEG koop je zoveel meer dan een toestel. Onze innovatieve app-functies helpen je niet alleen om een ​geweldige smaak te creëren maar maken het je ook gemakkelijker.

Laat je inspireren en kook tot in de perfectie door recepten te zoeken en je kookrepertoire uit te breiden via onze samenwerkingen. Daarnaast kun je je slimme keukentoestel ook verbinden met de Innit app. Zijn je handen te vuil om je toestel te bedienen? Dan doe je dat toch gewoon via de Google Assistant stembediening!

My AEG kitchen app

De My AEG Kitchen App zorgt voor complete gemoedsrust wanneer je een AEG-toestel hebt. Hier vind je gebruiksvriendelijke handleidingen, zodat het toestel gebruiken en registreren moeiteloos verlopen. De app is het verlengde van je toestel en biedt o.a. ondersteuning om het te bedienen van op afstand en je favoriete recepten bij te houden.

Maak ten volle gebruik van je slimme keukentoestel.

DOWNLOADEN

De uitgebreide familie

Geniet ervan je AEG-toestel van op afstand te bedienen met Google Assistant.

Meer lezen

Haal alles uit je toestel door het te verbinden met onze partners

Ontdek een moeiteloze kookervaring, mogelijk gemaakt samen met onze vertrouwde partners.

Meer lezen

MY AEG CARE APP

Ervaar zorg op maat door AEG wasmachines en droogkasten te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg aanbevelingen welke wasprogramma's geschikt zijn voor je kleding en ontvang meldingen als je was klaar is. Zorg op maat voor je wasgoed binnen handbereik.

DOWNLOADEN

CARE ADVISOR

Care Advisor beveelt de beste programma´s aan voor elk kledingstuk, zelfs delicate stoffen zoals wol en zijde. Selecteer het soort stof, de kleur en de mate van bevuiling en de app zal de cyclus aanpassen. Daarna stuurt het dit automatisch naar de machine om het programma te starten. Gepersonaliseerde verzorging voor uitstekende resultaten.

AUTOMATISCHE DOSERING

Ervaar de precisie waarmee de hoeveelheid wasmiddel gedoseerd wordt dankzij AutoDose en de My AEG Care-app. Pas de instellingen aan, schakel tussen automatische en handmatige dosering en ontvang een melding wanneer het wasmiddelniveau laag is. Gegarandeerd gebruiksgemak wanneer je de was doet. Wassen krijgt zo een hele nieuwe invulling.

Toestellen met connectivity

Bediening vanop afstand

Beheer overal je wasmachine of droogkast met de My AEG Care-app. Dankzij de cloudconnectiviteit kan je programma's selecteren, meldingen ontvangen, de starttijd instellen en het verloop van je wasprogramma volgen. Allemaal vanaf je smartphone.

Connectivity-duo
Voor naadloze communicatie

De AEG 9000 Series Premium Edition-wasmachine en -droogkast werken fantastisch op zichzelf. Maar ze werken nog beter samen, met hun bijpassende design, overeenkomende cycli en gedeelde smartphone-app. Wanneer ze zijn verbonden, kunnen ze een volledig geïntegreerde reiniging voor je kleding leveren in minder dan drie uur. Zelfs zonder te sorteren.

Gecontroleerd wassen en drogen. Met behoud van kleur, zachtheid en kwaliteit.

Ontdek de wasmachine uit de 9000-serie Premium Edition

Ontdek de droogkast uit de 9000-serie Premium Edition

FAQ

Vragen over de My AEG Care-app, onze geconnecteerde toestellen of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen je wifinetwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met de My AEG Care-app en je geconnecteerde toestel? Download onze snelstartgids en ga aan de slag.

FAQ connectiviteit

VEREISTEN

 • Apple: telefoon of tablet. Minimum iOS 10.0 of later
 • Android: telefoon of tablet.: Minimum Android 7 of later
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.
 • Zorg dat de signaalsterkte voldoende sterk is op de plaats waar het toestel geïnstalleerd zal worden.
 • Mogelijk is een netwerkuitbreider nodig als je toestel zich ver van de wifirouter bevindt.

Verhoog dat thuisgevoel met geconnecteerde huishoudtoestellen

Een schone omgeving maakt 81% van ons blijer* en nu is dit nog gemakkelijker met onze verbonden stofzuigers en airconditioners en luchtreinigers. Leun achterover en ontspan terwijl je huis voor jou en je gezin tot in de puntjes wordt verzorgd.

*Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, mei 2019

Controle over het schoonmaken met je robot

In de app zie je hoe de robot van kamer naar kamer beweegt, de ruimtes schoonmaakt die je gisteren hebt overgeslagen of misschien een bepaalde ruimte opruimt die je vandaag wilt aanpakken. De RX-app is het perfecte hulpmiddel om eenvoudig je vloeren schoon te houden. Of je hem nu een keer per week of elke dag gebruikt, de robot past zich aan jouw behoeften aan, zodat je huis te allen tijde schoon is.

Ontdek de robotstofzuigers

Volledig zelfstandige reiniging

De RX-app kan volledig aan jou worden aangepast. Je kunt de robot tijdens het schoonmaken volledig zelf bedienen of je kunt de voortgang van buitenshuis volgen. Je kunt ook een regelmatige schoonmaak plannen. Of je hem nu een keer per week of elke dag gebruikt, de robot past zich aan jouw behoeften aan, zodat je huis steeds schoon is.

 • Bedienen op afstand

  Bedien de robot in het midden van een reinigingsbeurt.

 • De voortgang volgen

  Volg de voortgang van waar je ook bent.

 • Reinigingsschema

  Plan de reiniging op dagelijkse of wekelijkse basis.

Download de RX-app

Verbeter de lucht binnenshuis

Met de AEG Wellbeing-app voor luchtreiniging is schone lucht in huis slechts één klik verwijderd. Bewaak de luchtkwaliteit in je huis en volg de voortgang van de luchtreiniging in realtime. Je kunt ook de levensduur van je filters volgen, zodat je ze niet vervangt voordat het nodig is.

Bekijk de luchtreinigers

Download de Wellbeing-App

Regel je kamertemperatuur

De airconditioner past je kamertemperatuur aan je voorkeur aan. Of het nu een sfeervolle avond is of een zonovergoten ochtend, selecteer gewoon de gewenste temperatuur op de app en het toestel doet de rest. Je kunt ook alle dagen zo instellen dat de app zich aanpast aan jouw schema, zodat je huis steeds de gewenste temperatuur heeft.

Bekijk de draagbare airconditioner PX7

Download de Home Comfort-app