Connectivity

Met ons assortiment van verbonden toestellen richt AEG zich op het creëren van unieke ervaringen voor onze consumenten, of het nu gaat om heerlijke recepten en richtlijnen om je kookkunsten naar een hoger niveau te brengen of tips en zorg op maat om je kleding langer fris te houden. Zo krijg je het gevoel meer controle te hebben, zowel thuis als elders met monitoring, afstandsbediening, spraakopdrachten, afbeeldingen en meer in je verbonden AEG-ervaring.

Man showing woman an oven on a tablet

HET SLIMME HUIS MET VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE APPARATEN

Verbonden apparaten verbeteren de ervaring en het gemak van je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en smakelijker, en vergt minder inspanning. AEG werkt samen met grote internationale spelers als Google en Amazon om voor eenvoudige en naadloze verbindingen te zorgen.

Ontdek onze toestellen die werken met connectivity voor een moeiteloos slimmer huis.

LID VAN DE OPEN CONNECTIVITEIT STICHTING

De Open Connectiviteit Stichting bestaat uit meer dan 300 bedrijven en verbindt zich ertoe om te zorgen dat verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren door het creëren van standaarden, platformen en open-source implementaties voor connectivity.

In de keuken

Geniet van lekkerder eten door je toestellen maximaal te benutten met de MyAEG Kitchen-app. Breid je culinaire horizon uit met je stoomoven. Bovendien kan je je toestellen eenvoudig registreren, informatie en services op maat vinden, contact opnemen met AEG, handleidingen downloaden en meer.

Leer meer

Wassen en drogen

Ervaar zorg op maat door AEG wasmachines en droogkasten te verbinden met de MyAEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg aanbevelingen welke wasprogramma's geschikt zijn voor je kleding en ontvang meldingen als je was klaar is. Zorg op maat voor je wasgoed binnen handbereik.

Meer informatie

My AEG Kitchen app

Geniet van lekkerder eten door je toestellen maximaal te benutten met de My AEG Kitchen app. Breid je culinaire horizon uit met je stoomoven. Bovendien kan je je toestellen eenvoudig registreren, informatie en services op maat vinden, contact opnemen met AEG, handleidingen downloaden en meer.

DOWNLOADEN


MY AEG CARE APP

Ervaar zorg op maat door AEG wasmachines en droogkasten te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg aanbevelingen welke wasprogramma's geschikt zijn voor je kleding en ontvang meldingen als je was klaar is. Zorg op maat voor je wasgoed binnen handbereik.

DOWNLOADEN

CARE ADVISOR

Care Advisor beveelt de beste programma´s aan voor elk kledingstuk, zelfs delicate stoffen zoals wol en zijde. Selecteer het soort stof, de kleur en de mate van bevuiling en de app zal de cyclus aanpassen. Daarna stuurt het dit automatisch naar de machine om het programma te starten. Gepersonaliseerde verzorging voor uitstekende resultaten.

AUTOMATISCHE DOSERING

Ervaar de precisie waarmee de hoeveelheid wasmiddel gedoseerd wordt dankzij AutoDose en de My AEG Care-app. Pas de instellingen aan, schakel tussen automatische en handmatige dosering en ontvang een melding wanneer het wasmiddelniveau laag is. Gegarandeerd gebruiksgemak wanneer je de was doet. Wassen krijgt zo een hele nieuwe invulling.

Toestellen met connectivity

Bediening vanop afstand

Beheer overal je wasmachine of droogkast met de My AEG Care-app. Dankzij de cloudconnectiviteit kan je programma's selecteren, meldingen ontvangen, de starttijd instellen en het verloop van je wasprogramma volgen. Allemaal vanaf je smartphone.

FAQ

Vragen over de My AEG Care-app, onze geconnecteerde toestellen of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen je wifinetwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met de My AEG Care-app en je geconnecteerde toestel? Download onze snelstartgids en ga aan de slag.

FAQ connectiviteit

VEREISTEN

  • Apple: telefoon of tablet. Minimum iOS 10.0 of later
  • Android: telefoon of tablet.: Minimum Android 7 of later
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.
  • Zorg dat de signaalsterkte voldoende sterk is op de plaats waar het toestel geïnstalleerd zal worden.
  • Mogelijk is een netwerkuitbreider nodig als je toestel zich ver van de wifirouter bevindt.