Connectivity
Connectivity

Welkom bij AEG Smart Home

Met ons assortiment van toestellen met connectivity richt AEG zich op het creëren van unieke ervaringen voor onze consumenten, of het nu gaat om heerlijke recepten en tips om je kookkunsten naar een hoger niveau te brengen of advies en zorg op maat om je kleding langer fris te houden. Zo krijg je het gevoel meer controle te hebben, zowel thuis als elders met monitoring, afstandsbediening, spraakopdrachten, afbeeldingen en meer in je ervaring met AEG Smart Home

Man showing woman an oven on a tablet

MY AEG SMART HOME: TOESTELLEN MET CONNECTIVITY

Slimme toestellen verbeteren de ervaring en het gemak van je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en smakelijker; met minder moeite.

Ontdek onze toestellen met connectiviteit, voor een moeiteloos slimmer thuis.

In de keuken

Geniet van lekkerder eten door je toestellen maximaal te benutten met de My AEG-app. Breid je culinaire horizon uit met je stoomoven. Bovendien kan je je toestellen eenvoudig registreren, informatie en services op maat vinden, contact opnemen met AEG, handleidingen downloaden en meer.

Leer meer

Wassen en drogen

Ervaar zorg op maat door AEG wasmachines en droogkasten te verbinden met de My AEG-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg aanbevelingen welke wasprogramma's geschikt zijn voor je kleding en ontvang meldingen als je was klaar is. Zorg op maat voor je wasgoed binnen handbereik.

Meer informatie

Je huis

Kom thuis en geniet van perfect schone vloeren - de RX9 robotstofzuiger werkt volledig zelfstandig. Dankzij het 3D Vision-systeem, AirExtreme-technologie en krachtige lithiumbatterijen maakt deze robot je huis brandschoon, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Ontdek een robotstofzuiger met zo'n geavanceerde technologie dat het jouw beeld van schoonmaken naar een hoger niveau zal tillen.

Ontdek meer

Veelgestelde vragen

Vragen over de My AEG-app, onze geconnecteerde toestellen of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen je wifinetwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met de My AEG-app en je geconnecteerde toestel? Download onze snelstartgids en ga aan de slag.

Ontdek meer

Ingenieuze oplossingen met onze slimme toestellen

Geniet van maximale resultaten door je AEG-toestellen te verbinden met je smartphone of tablet. Onze toestellen met wifi maken je dagelijkse taken zowel gemakkelijker als handiger.

Met de My AEG-app, beheer je je toestellen op afstand, kun je onze verschillende partners zoals Google Assistant uitproberen en krijg je persoonlijke assistentie.

Bekijk alle connected combi-stoomovens

Bekijk alle connected heteluchtovens

De slimme keukenoplossing

Wanneer je kiest voor AEG koop je zoveel meer dan een toestel. Onze innovatieve app-functies helpen je niet alleen om een ​geweldige smaak te creëren maar maken het je ook gemakkelijker.

Laat je inspireren en kook tot in de perfectie door recepten te zoeken en je kookrepertoire uit te breiden via onze samenwerkingen. Zijn je handen te vuil om je toestel te bedienen? Dan doe je dat toch gewoon via de Google Assistant stembediening!

My AEG-app

De My AEG-app zorgt voor complete gemoedsrust wanneer je een AEG-toestel hebt. Hier vind je gebruiksvriendelijke handleidingen, zodat het toestel gebruiken en registreren moeiteloos verlopen. De app is het verlengde van je toestel en biedt o.a. ondersteuning om het te bedienen van op afstand en je favoriete recepten bij te houden. Bij bepaalde modellen kan je zelfs recepten doorsturen via de app naar de oven. Bovendien kan je met de kookassistentie jouw oven instellen voor het gekozen recept. 

Maak ten volle gebruik van je slimme keukentoestel.

DOWNLOADEN

Bedien je apparaat met je stem

Geniet ervan je AEG-toestel van op afstand te bedienen met Google Assistant.

Meer lezen

MY AEG-APP

Ervaar zorg op maat door AEG wasmachines en droogkasten te verbinden met de My AEG-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg aanbevelingen welke wasprogramma's geschikt zijn voor je kleding en ontvang meldingen als je was klaar is. Zorg op maat voor je wasgoed binnen handbereik.

DOWNLOADEN

CARE ADVISOR

Care Advisor beveelt de beste programma´s aan voor elk kledingstuk, zelfs delicate stoffen zoals wol en zijde. Selecteer het soort stof, de kleur en de mate van bevuiling en de app zal de cyclus aanpassen. Daarna stuurt het dit automatisch naar de machine om het programma te starten. Gepersonaliseerde verzorging voor uitstekende resultaten. Dankzij de app kan je ook veel meer programma's selecteren dan weergegeven op het toestel.

AUTOMATISCHE DOSERING

Ervaar de precisie waarmee de hoeveelheid wasmiddel gedoseerd wordt dankzij AutoDose en de My AEG-app. Pas de instellingen aan, schakel tussen automatische en handmatige dosering en ontvang een melding wanneer het wasmiddelniveau laag is. Gegarandeerd gebruiksgemak wanneer je de was doet. Wassen krijgt zo een hele nieuwe invulling.


Tip: Voor extra notificaties zoals onderhoudsmeldingen ga je naar: Instellingen-Pushmeldingen-Meldingen inschakelen

Toestellen met connectivity

Bediening vanop afstand

Beheer overal je wasmachine of droogkast met de My AEG-app. Dankzij de cloudconnectiviteit kan je programma's selecteren, meldingen ontvangen, de starttijd instellen en het verloop van je wasprogramma volgen. Allemaal vanaf je smartphone.

Tip: Om de wasmachine vanop afstand te kunnen bedienen moet je eerst op afstand knop tikken en dan op Start. Dit dient ook enerzijds voor kinderbeveiliging.

Connectivity-duo
Voor naadloze communicatie

De AEG 9000 Series Premium Edition-wasmachine en -droogkast werken fantastisch op zichzelf. Maar ze werken nog beter samen, met hun bijpassende design, overeenkomende cycli en gedeelde smartphone-app. Wanneer ze zijn verbonden, kunnen ze een volledig geïntegreerde reiniging voor je kleding leveren in minder dan drie uur. Zelfs zonder te sorteren.

Gecontroleerd wassen en drogen. Met behoud van kleur, zachtheid en kwaliteit.

Ontdek de wasmachine uit de 9000-serie Premium Edition

Ontdek de droogkast uit de 9000-serie Premium Edition

BEDIEN JE TOESTEL MET JE STEM

Geniet ervan je AEG-toestel van op afstand te bedienen met Google Assistant.

Meer lezen

Veelgestelde vragen

Vragen over de My AEG-app, onze geconnecteerde toestellen of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen je wifinetwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met de My AEG-app en je geconnecteerde toestel? Download onze snelstartgids en ga aan de slag.

Ontdek meer

VEREISTEN

 • Apple: telefoon of tablet. Minimum iOS 10.0 of later
 • Android: telefoon of tablet.: Minimum Android 7 of later
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.
 • Zorg dat de signaalsterkte voldoende sterk is op de plaats waar het toestel geïnstalleerd zal worden.
 • Mogelijk is een netwerkuitbreider nodig als je toestel zich ver van de wifirouter bevindt.

Download de AEG app in App Store of Google Play.

Verhoog dat thuisgevoel met geconnecteerde huishoudtoestellen

Een schone omgeving maakt 81% van ons blijer* en nu is dit nog gemakkelijker met onze slimme stofzuigers en airconditioners en luchtreinigers. Leun achterover en ontspan terwijl je huis voor jou en je gezin tot in de puntjes wordt verzorgd.

*Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, mei 2019

Controle over het schoonmaken met je robot

In de app zie je hoe de robot van kamer naar kamer beweegt, de ruimtes schoonmaakt die je gisteren hebt overgeslagen of misschien een bepaalde ruimte opruimt die je vandaag wilt aanpakken. De RX-app is het perfecte hulpmiddel om eenvoudig je vloeren schoon te houden. Of je hem nu een keer per week of elke dag gebruikt, de robot past zich aan jouw behoeften aan, zodat je huis te allen tijde schoon is.

Ontdek de robotstofzuigers

Volledig zelfstandige reiniging

De RX-app kan volledig aan jou worden aangepast. Je kunt de robot tijdens het schoonmaken volledig zelf bedienen of je kunt de voortgang van buitenshuis volgen. Je kunt ook een regelmatige schoonmaak plannen. Of je hem nu een keer per week of elke dag gebruikt, de robot past zich aan jouw behoeften aan, zodat je huis steeds schoon is.

 • Bedienen op afstand

  Bedien de robot in het midden van een reinigingsbeurt.

 • De voortgang volgen

  Volg de voortgang van waar je ook bent.

 • Reinigingsschema

  Plan de reiniging op dagelijkse of wekelijkse basis.

Verbeter de lucht binnenshuis

Met de My AEG-app voor luchtreiniging is schone lucht in huis slechts één klik verwijderd. Bewaak de luchtkwaliteit in je huis en volg de voortgang van de luchtreiniging in realtime. Je kunt ook de levensduur van je filters volgen, zodat je ze niet vervangt voordat het nodig is. De app laat je ook toe om buiten- en binnenlucht met elkaar te vergelijken.

Bekijk de luchtreinigers

Download de AEG app

Regel je kamertemperatuur

De airconditioner past je kamertemperatuur aan je voorkeur aan. Of het nu een sfeervolle avond is of een zonovergoten ochtend, selecteer gewoon de gewenste temperatuur op de app en het toestel doet de rest. Je kunt ook alle dagen zo instellen dat de app zich aanpast aan jouw schema, zodat je huis steeds de gewenste temperatuur heeft.

Bekijk de draagbare airconditioner PX7

Download de Home Comfort-app

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Welke AEG toestellen bieden de Connectiviteit-functie?

Hieronder vind je een overzicht van de toestellen met wifi per productcategorie:

Wasmachines

Waterpomp droogkasten

Was-droogcombinaties

Ovens

Microgolfovens

Vaatwassers

Luchtreinigers

Robotstofzuigers

2. Wat heb ik nodig om te genieten van de voordelen van Connectiviteit?

- Een smartphone of tablet waarop de gepaste My AEG app geïnstalleerd is.

         Voor de oven download de My AEG Kitchen app via de App store of Google Play
         Voor de wasmachine download de My AEG Care app via de App store of Google Play
         Voor de robotstofzuiger download de AEG RX app via de App store of Google Play
         Voor de luchtreiniger download de AEG Wellbeing app via de App store of Google Play
        

- iOS (smartphone of tablet) - minimum iOS 8.0 of recentere versie.
- Android (smartphone of tablet) - minimum Android 4.0.3 of recentere versie
- Wifi-router die 2.4 GHz b/g/n ondersteunt met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.

3. Hoe kan ik mijn oven verbinden met de MY AEG Kitchen App?

Bekijk het stappenplan en de video voor meer uitleg.

4. Hoe kan ik mijn wasmachine verbinden met de MY AEG Care app?

Bekijk het stappenplan en video voor meer uitleg.

5. Hoe kan ik mijn robotstofzuiger verbinden met de AEG app?

Om de robotstofzuiger te kunnen verbinden, heb je de AEG RX9 app nodig.
Die kan je eenvoudig via de App Store of Google Play downloaden.

6. Bestaat er een gids over het gebruik van geconnecteerde toestellen?

Ja, download deze Snelstartgids om je op weg te helpen.

7. Wat als mijn toestel op een plaats staat waar ik geen sterk wifi-signaal heb?

Wanneer het toestel op een plaats staat met geen of een zwak wifi-signaal, heb je mogelijk een range extender nodig.

8. Kunnen de geconnecteerde toestellen vanaf meerdere smartphones en/of tablets bediend worden?

Ja, je hoeft alleen de My AEG app te downloaden, in te loggen met dezelfde account en ervoor te zorgen dat je smartphone of tablet is aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk als het toestel.
Let op! Je wasmachine/droogkast kan niet tegelijkertijd bediend worden vanaf verschillende smartphones/tablets

9. Hoe ontvang ik meldingen voor mijn geconnecteerd toestel?

Voor extra notificaties zoals onderhoudsmeldingen ga je naar Instellingen-Pushmeldingen -Meldingen inschakelen

10. Kan ik mijn toestel met mijn stem bedienen?

Ja, bij bepaalde ovens en wasmachines kan je hiervoor gebruik maken van Google Assistant. Voor meer informatie over hoe dit werkt voor de ovens klik hier en voor de wasmachines klik hier.

11. Hoe gaat AEG om met de persoonlijke informatie die vereist is bij het registreren van het toestel?

In de algemene voorwaarden vind je hierover meer uitleg.

12. Waar kan ik terecht voor informatie of met vragen over de installatie en het gebruik van mijn geconnecteerde toestel?

Indien je vragen hebt over je geconnecteerde toestel of graag meer te weten komt over geconnecteerde toestellen in het algemeen, dan kan je met ons contact opnemen via het contactformulier.