WELKOM BIJ AEG SMART HOME

De geconnecteerde toestellen van AEG zorgen voor een aangenamere ervaring en meer comfort bij je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en lekkerder én dat alles met minder moeite. Ontdek onze geconnecteerde toestellen en diensten, voor een slimmer huis in een-twee-drie.

Meer lezen

Categorie├źn

Keuken

Ga voor een betere keukenervaring en haal meer uit je AEG toestellen door ze te verbinden met de AEG app. Gebruik de afstandsbediening voor de oven, kookplaten, vaatwassers en koelkasten/diepvriezers. Maak verbinding en til je keuken naar een hoger niveau.

Wassen en drogen

Een gepersonaliseerde verzorging van je was, door je wasmachines en droogkasten te verbinden met de AEG app. Maak gebruik van de knowhow van AEG, waar je ook bent. Stel op maat gemaakte programma’s vanop afstand in, ontvang cyclusaanbevelingen voor je kleding en ontvang een melding wanneer je was klaar is. De was doen zoals jij dat wil, in een-twee-drie.

Welzijn

Dankzij onze geconnecteerde luchtreinigers, airconditioners en stofzuigers kun je nu genieten van een schoon huis. Ga nog een stap verder door deze toestellen te bedienen met je stem, gewoon door het te vragen aan Google. Maak het je gemakkelijk en ontspan terwijl onze producten voor jouw huis zorgen.

Google en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.


AEG app op de telefoon

DE GECONNECTEERDE KEUKENERVARING

Ga voor een betere keukenervaring en haal meer uit je AEG toestellen door ze te verbinden met de AEG app. Gebruik de spraakbesturing van Google Assistant voor handsfree hulp en verbeter zo je kookkunsten. Of gebruik de afstandsbediening voor de oven en voor kookplaten, vaatwassers en koelkasten/diepvriezers. Maak verbinding en til je keuken naar een hoger niveau.

Download deze app in App Store ›
Download deze app via Google Play ›

GECONNECTEERDE OVENS

AEG APP 

Je kookkunsten naar een hoger niveau tillen met de AEG app. Je kunt spraakbesturing gebruiken of de oventemperatuur en -tijd op afstand instellen. Sla je favoriete programma’s op voor een snelle toegang en monitor vanop afstand. Met de Cookview camera van AEG kunt u ook op afstand de voortgang van je gerecht via de app checken. Zo weet je wanneer het klaar is, gewoon door ernaar te kijken.

GECONNECTEERDE KOOKPLATEN

AEG APP

Haal het beste uit je keuken en kook met vertrouwen door de AEG app te downloaden. Bedien de dampkap van je kookplaat, ontvang meldingen wanneer het tijd is om filter te vervangen of ontvang energiebesparende tips via de app.

GECONNECTEERDE VAATWASSERS

AEG APP

Ontdek een meer verantwoorde manier om je vaatwasser te gebruiken. De app helpt je slimme beslissingen te nemen om energie en water te besparen. En kies het juiste programma op basis van de hoeveelheid, de tijd en de vervuiling van je vaat. Je krijgt ook onderhoudsadvies, zodat je machine optimaal presteert.

GECONNECTEERDE KOEL-VRIESCOMBINATIES

AEG APP

Beheer je koelkast vanaf je mobiele apparaat en ervaar het gemak om de temperatuur van je koelkast en vriezer vanop een afstand te regelen.
Je ontvangt ook waarschuwingen voor noodzakelijk onderhoud of als de deur is opengelaten. Dit helpt je om voedselverspilling tegen te gaan

SPRAAKBESTURING VOOR JE TOESTEL

Bedien je AEG toestel handsfree met Google Assistant.

* Google, Google Home en Nest Audio zijn handelsmerken van Google LLC. Nest Audio vereist wifi, een stopcontact in de buurt, een Google-account en een compatibel mobiel toestel. De minimale OS-vereisten zijn beschikbaar op g.co/home/req.

DE WAS DOEN OP HOOG NIVEAU, IN EEN-TWEE-DRIE

Was slimmer en zonder moeite: verbind je toestellen met de My AEG app. Personaliseer de instellingen, stel een programma op maat in van een afstand en stuur instructies naar je toestel om het af te stemmen op jouw behoeften en gewoonten. En dat alles via je smartphone.

Download deze app in App Store ›

Download deze app via Google Play ›

 

Bekijk geconnecteerde toestellen : wasmachines , droogkasten, was-droogcombinaties

EEN WASERVARING OP MAAT VAN JOUW BEHOEFTEN

SMART ADVISOR

Smart Advisor werkt via de My AEG app om je nuttige suggesties te geven die passen bij jouw wasgewoontes. De wasmachine leert op basis van je gewoonten, stuurt je tips voor de beste wasresultaten en biedt de mogelijkheid om met enkele tikken je instellingen bij te werken!

EENVOUDIGE SELECTIE VOOR GEPERSONALISEERDE VERZORGING

PERSONALISERING

Dankzij de innovatieve personalisering kun je tot drie programma's instellen op het bedieningspaneel van de wasmachine. Op die manier kun je kiezen uit een waaier aan gespecialiseerde cyclussen of die heel eenvoudig aanpassen. En dat alles via je smartphone.

GA VOOR EEN GESTROOMLIJNDE WAS- EN DROOGERVARING

SYNCDRY

Stel het wasprogramma in en SyncDry kiest automatisch het juiste droogprogramma en bepaalt de timing voor de wasmachine en de droogkast. Als de was klaar is, stop je de kleren in de droogkast en druk je op start.

BEDIEN JE TOESTEL MET ENKEL JE STEM

SPRAAKBEDIENING

Vlotter wassen, in enkele woorden met de My AEG app en Google kun je je toestellen bedienen met enkel je stem. Wil je starten, stoppen, pauzeren of de temperatuur instellen? Zeg gewoon ‘OK Google’ om te beginnen.

* Google, Google Home en Nest Audio zijn handelsmerken van Google LLC. Nest Audio vereist wifi, een stopcontact in de buurt, een Google-account en een compatibel mobiel toestel. De minimale OS-vereisten zijn beschikbaar op g.co/home/req. g.co/home/req

Functies

AUTOMATISEER TERUGKERENDE TAKEN

AUTOMATISERING

Plan taken om je schoonmaak te automatiseren voor een betere thuisomgeving. Je kunt de reinigingsmodus, de zone en de tijd vooraf instellen op je robotstofzuiger. In de app kun je de start- en eindtijden van je luchtreinigers plannen voor een schonere lucht.

ERVAAR VOLLEDIGE CONTROLE

AFSTANDSBEDIENING

Zet je toestel aan het werk, controleer de voortgang of wijzig eenvoudig de instellingen. Ook als je niet thuis bent.

HANDSFREE MET GOOGLE ASSISTANT

SPRAAKBESTURING

Heb je de handen vol? Geen probleem. Maak verbinding met Google Assistant en bedien je toestellen met je stem. Vraag het gewoon aan Google. Maak het je gemakkelijk en ontspan terwijl onze producten voor jouw huis zorgen.

Google en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

FUNCTIES OM DE VLOER AAN TE PAKKEN

STUUR JE SCHOONMAAKROBOT AAN

In de AEG app kun je zien dat de robotstofzuiger door de kamers beweegt, de ruimtes schoonmaakt die hij gisteren van jou moest overslaan of je laat hem eventueel vandaag een bepaalde ruimte schoonmaken. De AEG app als ultieme hulpmiddel om de reiniging van de vloer in je huis te beheren en in de gaten te houden, in enkele eenvoudige stappen.

AIR CARE-FUNCTIES

VERBETER DE LUCHT BINNEN

Schone lucht in huis is slechts één klik verwijderd met de AEG app. Controleer de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes, kom te weten of er buitenlucht in je huis moet worden binnengebracht of de ramen te sluiten en volg de voortgang van de luchtreiniging in real time. Je kunt ook de levensduur van de filters bijhouden, zodat je ze pas vervangt wanneer het nodig is.

GECONNECTEERDE LUCHTREINIGERS

Een compacte en vertrouwde prestatie-ervaring voor volledig luchtcomfort in smalle ruimtes.
Een compacte en vertrouwde prestatie-ervaring voor volledig luchtcomfort in smalle ruimtes.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Welke AEG toestellen bieden de Connectiviteit-functie?
2. Wat heb ik nodig om te genieten van de voordelen van Connectiviteit?

- Een smartphone of tablet waarop de AEG app geïnstalleerd is. Of download de AEG app via de App store of Google Play.

 - iOS (smartphone of tablet) - minimum iOS 8.0 of recentere versie.
- Android (smartphone of tablet) - minimum Android 4.0.3 of recentere versie
- Wifi-router die 2.4 GHz b/g/n ondersteunt met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.

3. Hoe kan ik mijn oven verbinden met de AEG App?
4. Hoe kan ik mijn wasmachine verbinden met de AEG app?
5. Hoe kan ik mijn robotstofzuiger verbinden met de AEG app?

Om de robotstofzuiger te kunnen verbinden, heb je de AEG app nodig.
Die kan je eenvoudig via de App Store of Google Play downloaden.

6. Bestaat er een gids over het gebruik van geconnecteerde toestellen?
7. Wat als mijn toestel op een plaats staat waar ik geen sterk wifi-signaal heb?

Wanneer het toestel op een plaats staat met geen of een zwak wifi-signaal, heb je mogelijk een range extender nodig.

8. Kunnen de geconnecteerde toestellen vanaf meerdere smartphones en/of tablets bediend worden?

Ja, je hoeft alleen de AEG app te downloaden, in te loggen met dezelfde account en ervoor te zorgen dat je smartphone of tablet is aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk als het toestel.
Let op! Je wasmachine/droogkast kan niet tegelijkertijd bediend worden vanaf verschillende smartphones/tablets

9. Hoe ontvang ik meldingen voor mijn geconnecteerd toestel?

Voor extra notificaties zoals onderhoudsmeldingen ga je naar Instellingen-Pushmeldingen -Meldingen inschakelen

10. Kan ik mijn toestel met mijn stem bedienen?

Ja, bij bepaalde ovens en wasmachines kan je hiervoor gebruik maken van Google Assistant. Voor meer informatie over hoe dit werkt voor de ovens klik hier en voor de wasmachines klik hier.

11. Hoe gaat AEG om met de persoonlijke informatie die vereist is bij het registreren van het toestel?
12. Waar kan ik terecht voor informatie of met vragen over de installatie en het gebruik van mijn geconnecteerde toestel?

Indien je vragen hebt over je geconnecteerde toestel of graag meer te weten komt over geconnecteerde toestellen in het algemeen, dan kan je met ons contact opnemen via het contactformulier.