Amerikaanse koelkasten

Onze Amerikaanse koelkasten bieden je slimme functies en flexibele opslagruimte voor alle smakelijke dingen. Extra ruimte voor van alles. De water- en ijsdispenser zijn de kers op de taart.

Amerikaanse koelkasten

Dankzij films en series zijn Amerikaanse koelkasten ook bij ons in België erg populair geworden. En waarom ook niet? Met hun grote formaat en dubbele deuren bieden ze extra veel koelruimte. Ook AEG levert een aantal Amerikaanse frigo’s.

Water- en ijsdispenser

Een Amerikaanse koelkast is niet alleen groot, ze beschikken ook over een ijsblokjes en water dispenser in de deur. Hierdoor heb je altijd gemakkelijk koud water of ijsblokjes voor in je drankje. De Amerikaanse koelkasten met diepvriezer van AEG beschikken hierbij ook over een crushed ice functie, ideaal voor het maken van cocktails. Onze Amerikaanse koelkasten zijn aan te sluiten op de waterleiding, waardoor je geen reservoir hoeft bij te vullen om ijsblokjes te maken.

QuickChill

Met de QuickChill technologie beschikken de Amerikaanse koelkasten van AEG over een apart koelgedeelte dat blikjes snel koelt. Hierdoor kun je ook op een warme dag snel genieten van je recent gekochte blikje frisdrank of bier.

NoFrost

De Amerikaanse koelkasten van AEG beschikken over NoFrost. Deze hoogwaardige ijsvrije technologie zorgt ervoor dat je de vriesruimte van je Amerikaanse frigo nooit meer hoeft te ontdooien. NoFrost voorkomt ijsvorming in je vriesruimte, waardoor al het voedsel in de vriezer zijn textuur en smaak behoudt.

FrostMatic

Niet alleen hoef je de Amerikaanse koel-vriescombinaties van AEG niet te ontdooien, dankzij de AEG FrostMatic technologie vries je voedsel ook enorm snel in.

Flexi-Space

De diepvriesruimte van onze Amerikaanse koelkasten is dankzij Flexi-Space gemakkelijk her in te delen.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.