Kies een dampkap categorie

We gebruiken geavanceerde technologie zodat het ontwerp en de bouw van onze dampkappen je de optimale combinatie bieden van hoogwaardig design en krachtige functionaliteit.

Reinig de keukenlucht met onze energiezuinige dampkappen

AEG dampkappen houden de lucht schoon met onze meest energiezuinige modellen met energielabel A en hoger. Geniet van koken met je familie en vrienden in een frisse keuken met minder lawaai en op een energie-efficiëntere manier.

Bekijk alle AEG EcoLine kookeiland dampkappen

Bekijk alle AEG EcoLine wanddampkappen

Bekijk alle AEG EcoLine inbouwdampkappen

Bekijk alle AEG EcoLine kookplaten met afzuiging

Comfortabel koken – met schone keukenlucht en versterkte verlichting

AEG dampkappen zorgen voor geavanceerde technologie en comfort in de ruimte waar je kookt. In ons hele assortiment vind je dampkappen die de lucht in je keuken efficiënt en stil reinigen. Onze dampkappen bieden ook versterkte verlichting voor betere zichtbaarheid en betere kookresultaten. 

 • Pot en pan op AEG kookplaat in keuken
  CONTACTLOZE DAMPKAP

  Geniet van moeiteloos koken en van een frisse atmosfeer in de keuken met de Hob2Hood®-functie. Deze regelt automatisch het vermogen van de dampkap en schakelt de verlichting in, waardoor je een betere controle hebt over je kookproces.

 • Potten en pannen op AEG kookplaat
  VERSTERKTE VERLICHTING

  Ontdek de ware kleuren van elk gerecht met Perfect Illumination. Personaliseer je kookervaring door de verlichting aan te passen van koel naar warm tijdens het bereiden van maaltijden of zoek een geschikte kleurtint voor een aangename sfeer tijdens het eten.

 • Man en vrouw in een keuken
  STILLE AFZUIGING

  SilenceTech houdt de omgeving van je keuken rustgevend, zodat je nog meer van het koken kunt genieten. De innovatieve technologie zuivert de keukenlucht effectief van ongewenste geurtjes en beperkt het geluidsniveau tot een minimum.

Vind de juiste dampkap voor jouw keuken

Ons assortiment dampkappen is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat je je ideale keuken kunt samenstellen.

Beste in assortiment

Schouwdampkap met SilenceTech

4,9

4,9(11)

DVK6981HR

Dankzij de innovatieve technologie, houdt deze dampkap je keuken bijna onopgemerkt vrij van ongewenste kookluchtjes en geurtjes. Bovendien helpt de vrijwel geruisloze werking van de dampkap je om de perfecte sfeer in uw huis te creëren.

Ons populairste product

Schouwdampkap met Hob2Hood®

4,8

4,8(56)

DBE5961HG

Hob2Hood regelt automatisch je afzuigvermogen en verlichting. Laat Hob2Hood de ventilator regelen terwijl jij je concentreert om je gerecht optimaal te bereiden.

Wat is er nieuw

Schouwdampkap met Breeze-functie

4,6

4,6(234)

DVE5971HB

Deze strak ontworpen AEG dampkap verwijdert geurtjes geluidloos dankzij de fluisterstille Breeze-technolgie. Zo krijg je dus zonder moeite en geluidloos een betere lucht in je keuken.

Meer informatie over onze dampkappen

Van stijlvolle tot subtiele modellen, onze dampkappen helpen de juiste sfeer in de keuken te scheppen terwijl ze je keukenontwerp mooi aanvullen. Meer informatie om de juiste dampkap voor je keuken te vinden.