B2B Real Estate Projects

Als toonaangevende leverancier van huishoudtoestellen, die al meer dan 100 jaar het leefcomfort verbetert, streven wij ernaar om met onze producten en diensten wenselijke oplossingen en geweldige ervaringen te creëren die het dagelijkse leven van mensen en de gezondheid van onze planeet verrijken.

Wij verlenen onze diensten aan klanten over de hele wereld en beschikken over uitgebreide kennis van de eigenheden van de Europese markt, waaronder voorschriften inzake bouw en ontwerp, keukentrends, consumenten en inzichten in de bruikbaarheid van toestellen.

Realiseer uw volgende visie

Wij bieden meer dan het leveren van keukentoestellen van uitstekende kwaliteit voor bouw- en designprojecten. Wij geloven dat sterke wereldwijde merken, samen met toegewijde lokale teams, de belangrijkste redenen zijn waarom de Electrolux Group zo'n lange geschiedenis heeft als toonaangevende leverancier aan de Project Business industrie op vele markten. Al sinds onze oprichting in Berlijn in 1883 hebben wij nooit genoegen genomen met goed genoeg, en wij vinden dat u dat ook niet hoeft te doen. Wij leveren nooit in op innovaties, keukentrends en klantenbehoeften, waardoor wij de beste partner zijn om uw visie te realiseren.

Volledige keukenoplossingen op contractbasis

Wij bieden de meest persoonlijke en complete keukenoplossing voor alle soorten bouw-, architectuur- en designprojecten. Van het ultra-luxe complex tot de meest eenvoudige accommodatie - wij hebben de passende selectie keukentoestellen om aan alle verwachtingen te voldoen.

Wereldwijde projecten

Dankzij de aanwezigheid van de Electrolux Group in meer dan 150 landen, hebben wij de mogelijkheden om nationale of internationale projecten te realiseren. Onze diepgaande kennis in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke toestellen en onze jarenlange ervaring in de projectwereld geven ons alle troeven in handen om de beste keukenoplossingen te leveren. 

Klaar voor uw volgende project?

Ons team van experts staat klaar om uw visie samen uit te werken in buitengewone prestaties.

Volledige keukenoplossingen

Elecxtrolux Groep staat al meer dan 100 jaar aan de top in het innoveren van keukentoestellen. Onze ambitie is om te herdefiniëren wat u van uw huishoudelijke toestellen verwacht. Daarom willen we de grenzen van het alledaagse leven op de proef stellen en hebben we uitgebreide kennis verzameld over hoe keukentoestellen worden gebruikt, van Tokio tot Lima en van Stockholm tot Johannesburg. Wij bieden volledige contractuele keukenoplossingen voor bouw- en ontwerpprojecten. Van de ultra-luxe tot de eenvoudige klassiekers – wij beschikken over de kennis en de producten die perfect passen.

Ruim aanbod van toestellen

Van toestellen voor de keuken tot de wasruimte en het welzijn, wij hebben een compleet en uitgebreid aanbod. Bij AEG creëren en ontwerpen we eersteklas apparaten om aan de meest veeleisende projecten te voldoen. Bovendien hebben wij een uitstekende kennis van de culinaire trends en een goed begrip van de diversiteit van de kookcultuur in Europa – waardoor wij de perfecte partner zijn voor uw bouwproject.

BIMObjects

Electrolux Groep biedt de meest uitgebreide collectie keukentoestellen op het BIMObject platform. Dit zorgt voor een nauwkeurig en efficiënt keukendesign en bouwproces, waardoor een hogere kwaliteit in elke fase van ontwerptekening tot afgewerkte keuken mogelijk is.

Installaties van topniveau

Wij streven ernaar onze klanten een installatie-ervaring van topniveau aan te bieden. Dankzij voortdurende innovatie maken wij de installatie van onze inbouwapparatuur voor keukens, zoals ovens, kookplaten, vaatwassers en koelkasten, zo eenvoudig mogelijk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze PerfectFit-oplossing, die installateurs een snel, eenvoudig en nauwkeurig proces biedt met tot 25% minder installatiestappen en slechts één enkele Torx-schroevendraaier. 

Download de AEG Installer App

De Electrolux Installer App is exclusief voor professionele installateurs en biedt de snelste en eenvoudigste manier om toestellen van onze merken Electrolux en AEG te installeren.

 

DOWNLOAD IN APP STORE >

DOWNLOAD IN PLAY STORE >

Wereldwijd succes - lokale expertise

Het is onze missie om uw voorkeurspartner te zijn, zodat we u de beste, innovatieve oplossingen en diensten kunnen bieden voor uw project. Ons succes is te danken aan ons ruime aanbod keukentoestellen en onze toegewijde teams van deskundigen met kennis van de lokale markt. De Electrolux Group is al jarenlang een toonaangevende leverancier van projectkeukens op vele markten over de hele wereld. Meer weten over deze wereldwijde projecten? Ontdek hieronder ons digitale magazine.

Klaar voor uw volgende project?

Ons team van experts staat klaar om uw visie samen uit te werken in buitengewone prestaties.

Realiseer uw volgende project met ons

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u meer informatie of documentatie? Neem contact met ons op via het formulier hieronder.