BOULEVARD IN LISSABON

De luxueuze boulevard, het historische plein en de mooie binnenstad van Lissabon. Aan het begin van de Avenida da Liberdade, op de weg naar het centrum van Lissabon, ligt het historische Praça dos Restauradores, het symbool van de onafhankelijkheid van Portugal in 1640. Vandaag getuigt het van de elegantie en de unieke esthetiek van de gebouwen die hier in de loop der eeuwen zijn opgetrokken. Het recent gerenoveerde pand Boulevard beschikt over 46 toeristische appartementen die speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld om ruimtes met de hoogste functionaliteit en comfort te realiseren. De interieurs verraden een infrastructuur van de derde generatie, een afwerking van topkwaliteit en een zorgvuldige keuze van materialen en uitrusting.

De renovatie blaast nieuw leven in dit gebouw om er een exclusieve residentie van te maken. Het karakteristieke licht van Lissabon valt door het raam naar binnen, de brede laan kronkelt zich een weg en je voelt het frisse briesje van de Taag-rivier.


Voor het project is gestreefd naar een combinatie van sobere, hedendaagse lijnen met respect voor het traditionele door de oorspronkelijke decoratieve en structurele elementen te behouden

 • Informatie

  • Gerenoveerd met behoud van originele gevel

  • 46 toeristische appartementen

  • Derde generatie infrastructuur

  • Zorgvuldige keuze van materialen en afwerking

 • Voorzien van AEG-apparaten

  • Compacte ovens

  • Koelkasten

  • Vaatwasmachines

  • Inductie kookplaten

AEG sluit perfect aan bij de filosofie van het project

Als het om ambitieuze renovatieprojecten gaat – waarbij bijvoorbeeld wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van moderne en klassieke esthetiek – moeten projectontwikkelaars kunnen vertrouwen op de toestellen die zij voor hun eigendommen kiezen. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het vinden van een merk dat zowel inspirerend design als functionaliteit biedt, is niet altijd eenvoudig.

Compact Micro/combi oven KMK761000M

Combineer hetelucht met de snelheid van een magnetron en geniet van een heerlijke afwerking en textuur in één compacte ruimte.

Dit perfecte evenwicht is te vinden in de Boulevard-appartementen in Lissabon. Toen projectontwikkelaars besloten een monumentaal pand in de Portugese hoofdstad om te bouwen tot stijlvolle, moderne appartementen, hadden ze een functionele en gebruiksvriendelijke inrichting nodig om het pand tot leven te brengen. Het was een uitdaging om hun visie van oud en nieuw te realiseren, waarvoor moderne voorzieningen uitzonderlijk goed moesten presteren en tegelijk natuurlijk moesten aanvoelen in zo'n grandioos gebouw.

Samen met de keukenspecialist KUC beschreef architect Luís Francisco van projectontwikkelaar AM48 het proces als een "symbiose tussen hetgeen waarvan we weten dat het werkt en wat we hoopten te bereiken". Vanaf het begin was het duidelijk welk merk de verwachtingen zou inlossen. AEG toestellen waren de perfecte keuze – betrouwbaar, elegant en duurzaam. Met AEG vonden ze een topmerk dat alle vereiste kwaliteiten had en dat zowel voor projectontwikkelaars als huiseigenaars de juiste eigenschappen bevatte.

Meer lezen

Klaar voor uw volgende project?

Ons team van experts staat klaar om uw visie samen uit te werken in buitengewone prestaties.