Koopgidsen

Vind de ideale koel-vriescombinatie

De natuurlijke versheid van de natuur bewaard

Ons TwinTech-koelsysteem zorgt ervoor dat de beste smaken van de natuur bij een optimale temperatuur worden bewaard. Alles van boerenkool tot komkommer blijft dus langer vers. De blaadjes sla zijn krokanter, appels zijn knapperiger en alles smaakt beter. Dankzij de ruime lade is er altijd plaats om uw etenswaren vers te houden, als u er veel in één keer koopt.

Dankzij het TwinTech-koelsysteem werken de koelkast- en vriezercompartimenten onafhankelijk, zodat de optimale temperatuur en vochtigheid behouden blijven om het voedsel vers of bevroren te houden.

Aan te passen naar ieders smaak

Pas uw koelkast precies naar wens aan met het CustomFlex® modulaire opslagsysteem. De deurvakken kunnen binnen enkele seconden veranderd en verplaatst worden, zodat u volledige flexibiliteit krijgt. Clips voor kruiden, doorzichtige dozen voor kazen, vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen,... Organiseer de binnendeur van uw koelkast net zoals u dat wenst en maximaliseer uw opslagruimte.

Bekijk een vrijstaande CustomFlex® koel-vriescombinatie

Bekijk een inbouw CustomFlex® koel-vriescombinatie

Het is bewezen dat vlees en vis tot maar liefst drie dagen langer meegaan op bijna nul graden, dan bij standaardkoeling.

Precisiekoeling voor buitengewoon koken

Een indrukwekkende maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingswaren zoals vlees en vis bewaren hun smaak het best, wanneer ze op een bepaalde temperatuur worden bewaard, dicht bij 0 graden. Onze koel-vriescombinaties hebben daarom een speciaal Zero Degree-compartiment, om uw ingrediënten precies op de temperatuur te houden die ze moeten hebben. Zodat u bij elke hap het verste vlees of vis kunt proeven en ervan genieten .

Inbouw koel-vriescombinaties met 0°C Zone

Vrijstaande koel-vriescombinaties met 0°C Zone


VOEDSEL

Wat bewaart u in uw koel-vriescombinatie?

Vers fruit en groenten – Zoek koelkasten met veel ruimte en diepe laden voor groenten.  

Vlees en vis – Een model met een 0° LongFresh-lade houdt het vlees en vis langer vers.

Dranken – Overweeg wijnrekken, flessenhouders of zelfs een ingebouwde wijnkoeler. Sommige Amerikaanse koel-vriescombinaties hebben een ijsdispenser in de deur, zodat u snel en makkelijk uw dranken kan koelen met ijsblokjes. 

Bevroren voedsel – Als u veel voedsel invriest, overweeg dan een koel-vriescombinatie met FrostMatic-functie. Hiermee kan u uw voedsel snel op de gewenste vriestemperatuur brengen.

OPSTELLING

Welk type koel-vriescombinatie past het beste in uw keuken?

Amerikaanse koel-vriescombinatie – een volledige lengte koelkast en diepvriezer voor grote capaciteit, met extra water- en ijsverdeler beschikbaar op bepaalde modellen. 

Vrijstaande koel-vriescombinatie – 2 afzonderlijke compartimenten voor het koel- en vriesgedeelte, elk met een afzonderlijke deur. Combi-Top en Combi-Bottom verwijst naar de positie van de diepvriezer.

Inbouw koel-vriescombinatie – verborgen achter een kastdeur om bij uw keukenontwerp te passen, overweeg ofwel een koel/vriescombinatie of ga voor 2 afzonderlijke eenheden (koelkast en diepvriezer). 

De hoogte en breedte kunnen verschillen, dus blader in het volledige assortiment om de maat en stijl te kiezen die het best bij uw keuken past.

CAPACITEIT

Zo kunt u de nodige capaciteit van de koel-vriescombinatie inschatten op basis van de grootte van uw huishouden:

Tot 200 liter - Kleine huishoudens
200-300 liter - Huishoudens van gemiddelde grootte
300-400 liter - Grote huishoudens

Tip: Zorg dat u uw koelkast niet overvult, zodat de lucht ruimte heeft om te circuleren voor efficiënte koeling.

ENERGIE

De energieklasse van alle koel-vriescombinaties is gelabeld op een schaal van A+++ (meest zuinig) tot A+ (minst efficiënt). Hoe hoger het energielabel, hoe lager uw energiekosten zullen zijn.

Een TwinTech NoFrost koel-vriescombinatie beschikt over afzonderlijke luchtstromen in het koel- en diepvriezercompartiment, en is hierdoor veel zuiniger. Bovendien zorgt de TwinTech-technologie ervoor dat de optimale temperatuur en vochtigheid behouden blijft in ieder compartiment.

Tip: Plaats uw koel-vriescombinatie niet te dicht bij uw verwarming of oven, zo kan u het energieverbruik verminderen.

KIES UW toestel

Gekoelde zalm, fruit of verse kruiden – de AEG koel-vriescombinaties zorgen ervoor dat uw meest delicate boodschappen langer natuurlijk vers blijven.

Koel-vriescombinaties bekijken