Koelen en vriezen

Welke koel-vriescombinatie kiezen?

Perfect georganiseerd

Een perfect georganiseerde koelkast betekent gemakkelijkere toegang tot ingrediënten en een efficiëntere manier van koken. Koelkasten en diepvriezers van AEG hebben een reeks innovatieve opslagoplossingen die bij uw behoeften passen.

MEER SMAKEN. STERKERE SMAAK

MultiSpace, de koel-vriescombinatie met hoge capaciteit van AEG, zorgt voor extra opslagruimte in het anders ongebruikte bovenste gedeelte van het apparaat. Dat is een totale opslagruimte met een hoogte van 190 cm. 12 cm hoger dan traditionele ontwerpen op de markt. Dus meer ruimte voor een breder assortiment gebruiksklare, verse ingrediënten om recepten mee te verfijnen. Klaar om smaak naar gedurfde nieuwe niveaus te tillen.

Bekijk één koel-vriescombinatie met MultiSpace

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkast met SpinView® zorgt u dat u steeds aan alle etenswaren in uw koelkast kunt, zelfs diegene die helemaal achteraan liggen. De eerste legplank op de markt die 360 graden draait. Gedaan met zoeken, gedaan met herschikken. Al uw ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koel-vriescombinatie met SpinView® bekijken

AANPASBAAR AAN ELKE SMAAK

Pas uw koelkast precies naar wens aan met het CustomFlex®-modulaire-opslagsysteem. De deurcompartimenten kunnen binnen enkele seconden veranderd en verplaatst worden, zodat u volledige flexibiliteit krijgt. Clips voor kruiden. Doorzichtige kaasbakken. Vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen. Organiseer uw koelkastopslag net zoals u dat wenst en maximaliseer uw opslagruimte.

Bekijk de CustomFlex®-koel-vriescombinatie

Uittrekbare legger met uitneembaar plateau

Stel u voor: al uw ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in uw koelkast. Beter nog: op een plateau die u er makkelijk kunt uitnemen en mee naar uw keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaart u heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uitschuifbare legger met handig plateau

Versheid die langer aanhoudt

Om sensationeel voedsel te creëren heeft men de meest smaakvolle ingrediënten nodig. Dat vormt de basis van elke fantastische maaltijd. En smaak heeft in essentie te maken met versheid en de manier waarop u uw voedsel bewaart. Vertrouw op de innovatieve koelkasten en vriezers van AEG om uw ingrediënten op hun best te houden.

Het is bewezen dat vlees en vis tot maar liefst drie dagen langer meegaan op bijna nul graden, dan bij standaardkoeling.

Precisiekoeling voor buitengewoon koken

Een indrukwekkende maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingswaren zoals vlees en vis bewaren hun smaak het best, wanneer ze op een bepaalde temperatuur worden bewaard, dicht bij 0 graden. Onze koel-vriescombinaties hebben daarom een speciaal Zero Degree-compartiment, om uw ingrediënten precies op de temperatuur te houden die ze moeten hebben. Zodat u bij elke hap het verste vlees of vis kunt proeven en ervan genieten .

Inbouw koel-vriescombinaties met 0°C Zone

Vrijstaande koel-vriescombinaties met 0°C Zone

De natuurlijke versheid van de natuur bewaard

Ons TwinTech-koelsysteem zorgt ervoor dat de beste smaken van de natuur bij een optimale temperatuur worden bewaard. Alles van boerenkool tot komkommer blijft dus langer vers. De blaadjes sla zijn krokanter, appels zijn knapperiger en alles smaakt beter. Dankzij de ruime lade is er altijd plaats om uw etenswaren vers te houden, als u er veel in één keer koopt.

Dankzij het TwinTech-koelsysteem werken de koelkast- en vriezercompartimenten onafhankelijk, zodat de optimale temperatuur en vochtigheid behouden blijven om het voedsel vers of bevroren te houden.

NoFrost

Met AEG NoFrost gaat ontdooien gemakkelijker en sneller dan ooit. Standaardsystemen moeten regelmatig ontdooid worden. De NoFrost-technologie verbergt de koelcircuits achter de wanden, met als gevolg minder aangevroren ijs en gemakkelijk ontdooien, waardoor u tijd en moeite spaart.

NoFrost-koel-vriescombinaties bekijken