Ontdek meer over onze koel-vriescombinaties

Ons assortiment koel-vriescombinaties is geoptimaliseerd om gezond eten eenvoudig en duurzaam te maken. Zo kan je beschermen wat belangrijk is - je voedsel, je gezondheid en de planeet. Wij beschermen de kwaliteit van voedsel door te voldoen aan de drie belangrijkste factoren voor een langere houdbaarheid. Stabiele temperaturen. Ideale vochtigheid. Gesloten omgeving.

Meer lezen

Innovaties die zich vandaag onderscheiden en bijdragen aan een betere toekomst

Wij ontwikkelen oplossingen die de voedselkwaliteit met precisie beschermen, zodat je minder voedsel verspilt. Maak kennis met diverse functies die het bewaren van etenswaren naar een heel nieuw niveau tillen en je helpen voedselverspilling te beperken, terwijl je meer geniet.

 • Verse groenten
  Tot 20% minder voedselverspilling met ColdSense

  Temperatuurschommelingen door het openen van de deur of het plaatsen van warm eten in de koelkast, hebben negatieve gevolgen en kunnen het voedsel aantasten. De reactieve sensoren van ColdSense passen de temperatuur snel aan na elke schommeling, koelen 40% sneller af dan standaard koelkasten en verminderen voedselbederf.

 • Appels
  Voedsel blijft 60% sappiger en droogt minder uit met TwinTech NoFrost

  Geavanceerde dubbele koeltechnologie en onafhankelijke luchtcirculatie zorgen ervoor dat bevroren droge lucht uit de vriezer niet gebruikt wordt om de koelkast te koelen zoals in standaard koelkasten. En volledige NoFrost betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien.

 • Lade voor groenten
  Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone

  De afgesloten GreenZone lade zorgt actief voor de juiste luchtvochtigheid voor fruit en groenten. De afsluiting zorgt ervoor dat de producten niet verwelken en geen kostbare mineralen verliezen.

 • Fruit en groenten in de koelkast
  Voedsel beschermd in elke hoek met Cooling 360°

  Bewaar je voedsel in elke hoek en bescherm de kwaliteit met de meest stabiele temperatuur en vochtigheid in de hele koelkast. Geavanceerde luchtcirculatie in de achterwand zorgt voor een actieve verspreiding van koude lucht tot in elke hoek. Een 40% betere temperatuurverdeling dan een standaard koelkast zonder ventilator, zodat elk product correct wordt gekoeld, waar het ook staat.

 • Vacuümbakken
  Vacuümbakken voor minder afval

  De sterke vacuüm in combinatie met de luchtdichte voedselverpakkingen helpt om voedsel en voedingsstoffen langer te bewaren en vermindert de voedselverspilling thuis. Goed voor je gezondheid en voor het milieu. Bij rood vlees kan het gebrek aan zuurstof een bruine kleur geven, dit is natuurlijk geen teken van bederf.

 • AEG-ecoprogramma
  De gebruikersinterface van ECO-programma's voor slimmere keuzes

  De intuïtieve bediening geeft het niveau van energieverbruik aan volgens de gekozen instellingen en stuurt vriendelijk aan op een meer verantwoorde en zuinige keuze. Maak betere keuzes voor het milieu, zonder afbreuk te doen aan de bescherming van de kwaliteit van je voedsel.

Oplossingen herdefiniëren. Voor een betere toekomst.

 • 20% minder CO₂-uitstoot
  Tot 20% minder CO₂-uitstoot dan vorige producten

  Onze nieuwe koellijn vermindert de CO₂-uitstoot met trots tot 20% minder in vergelijking met vorige modellen.

  CO₂-impact van materialen, proces en gebruik. De energie-impact wordt vergeleken met instapniveau energieklasse F zoals beoordeeld door de Universita’ Politecnica delle Marche.

 • Geen afvalstorting
  Geen afval bij onze fabrieken

  We zijn er trots op dat we voor onze fabriek het zero landfill-certificaat hebben gekregen. Dit houdt in dat voortdurend wordt gezocht naar mogelijkheden om materialen te recycleren en de hoeveelheid verwijderd afval te verminderen.

Kijk naar de RELENTLESSLY RESPONSIBLE badge op onze producten

Dit zijn geen gewone koelkasten. De badge duidt op een bewustere keuze met minder impact op het milieu. Producten die gemaakt worden in een fabriek waar geen afvalstorting ontstaat en waar de nadruk ligt op het verminderen van de CO2-uitstoot, waardoor een betere impact op onze omgeving mogelijk is.

Afkomstig uit Berlijn, nooit tevreden met goed genoeg

 • Groenten en afval
  Innovaties die de impact op het milieu minimaliseren

  Als innovatief merk zonder compromissen, dat zichzelf en de verwachtingen van de sector voortdurend op de proef stelt, kiezen we materialen en afwerkingen op basis van functie, kwaliteit en minimale milieu-impact. Deze producten zijn gemaakt van voedselveilige materialen en hebben duurzame en hoogwaardige graphics.

 • Binnenkant van een koelkast
  Onophoudelijk verantwoordelijk

  We streven naar duurzaamheid door technische innovatie, hoogwaardige kwaliteit en efficiënte oplossingen. We hebben een strenge regelgeving en al onze producten worden getest om te voldoen aan de internationale normen voor duurzaamheid.

Hoe verspil je minder voedsel en houd je het langer lekker

Hoe kun je voedsel langer bewaren?

Gebruik de diepvriezer, gebruik betere verpakking en droog je producten

 • Voor wortelgroenten, knollen enz: Ongeveer 12-16 °C, donker en liefst niet te vochtig.
 • Voor sterk ademende groenten en bladgroenten: Een hoge luchtvochtigheid en temperatuur rond 3-4 °C.
 • Voor gedroogde producten: Lage luchtvochtigheid, liefst donker en niet te warm.
 • Conserveringsmethode voor fruit, bessen en groenten: Drogen kan aan de lucht, in de zon, in een oven, in een voedseldroger of door vriesdrogen.

Invriezen in een luchtdichte zak is beter dan zonder verpakking, invriezen in vacuüm is nog beter. Vacuüm verpakken voorkomt vriesbrand.

Voedselverspilling


Veel van onze voeding kan op verschillende manieren gered worden:

• Groenten en fruit worden gemakkelijk misplaatst en vergeten

• Brood kan worden ingevroren

• Kaas kan je ook invriezen of in gerechten/gebak gebruiken

Veelvoorkomende fouten die leiden tot voedselverspilling:

• Te veel kopen en niet alles opeten

• De neiging om verse etenswaren/restjes te vergeten

• Verkeerde bewaarmethode (verpakking, temperatuur) gebruiken

• Niet op onze eigen zintuigen vertrouwen – Al het voedsel weggooien (ook al is het in goede staat) wanneer de vervaldatum nadert.

Nul graden. Maximale bescherming voor ingrediënten

Het koelvak van de 9000 serie LongFresh creëert een speciale omgeving voor delicate producten, met een ruimte die kouder is dan de koelkast en gekoeld wordt tot 0°C. Perfect voor het bewaren van vlees, vis of andere verse etenswaren.

9000 serie LongFresh

9000 serie LongFresh

 • Het LongFresh-compartiment beschermt de kwaliteit van delicate ingrediënten.
 • Dynamic-technologie voor stabiele temperatuur.
 • Minimaliseert ijsvorming met LowFrost-technologie.

Kenmerken 9000 serie LongFresh

 • Groenten en vis in de koelkast
  Longfresh-icoon
  Afgesloten compartiment bij 0°

  De LongFresh 0°C compartimenten, ideale omgeving voor het beschermen van ingrediënten. Een zone kouder dan de koelkast, op 0°C graden, ideaal voor vis, vlees of delicate producten. Uitgerust met vochtigheidsregelaars, om uitdroging te voorkomen. Voor zorgvuldig geselecteerde producten en het behouden van hun aroma.

 • Groenten en luchtstroom
  DynamicAir-icoon
  DynamicAir

  DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legplank wordt gelijkmatig gekoeld, om warmere zones te voorkomen. Verhindert de groei van bacteriën. Verse ingrediënten bewaren.

 • Bevroren aardbeien
  Lowfrost-icoon
  LowFrost

  Efficiënte koel-vriescombinatie met geavanceerde LowFrost-technologie die het ontdooien vergemakkelijkt en minder vaak nodig maakt door verborgen koelsystemen die ijsvorming beperken.

 • Dessert in de koelkast
  Flexishelf-icoon
  FlexiShelf

  Ervaar flexibele opbergruimte in de koelkast met de FlexiShelf. Het voorste gedeelte schuift naadloos onder het overige compartiment om plaats te bieden aan grotere items.

 • Man raakt touch control aan
  TouchControl-icoon
  TouchControl

  Met de elektronische dubbele aanraakbediening heb je de volledige controle over elke koelkastfunctie. Het paneel en het leddisplay bieden moeiteloze toegang tot de temperatuur en de algemene instellingen. Stel alles nauwkeurig af voor optimale bewaring van voedsel.

 • Zachtsluitende deur
  Soepele, stille, zachtsluitende deur

  Nauwkeurig geconstrueerde en soepel sluitende deurscharnieren sluiten de deuren op een prettige, veilige en geruisloze manier en helpen te voorkomen dat de deuren van de koel-vriescombinatie per ongeluk opengaan, wat kan leiden tot energieverspilling en bedorven voedsel.

8000 Cooling 360 koel-vriescombinatie

Voedsel beschermd, minder afval

De 8000 Cooling 360° koel-vriescombinatie beschermt voedsel, met de 30% verbeterde temperatuurverdeling op elk schap. Meerdere luchtkanalen zorgen voor een consistente koeling en de inox geeft je keuken een elegante en hoogwaardige look.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Minder voedselverspilling dankzij de 30% verbeterde temperatuurverdeling met Cooling 360°. ¹
 • Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone. ²
 • TwinTech® NoFrost helpt voedsel sappig en vochtig te houden.

8000 Cooling 360° functies

 • Geopende koelkastdeur
  Cooling 360-icoon
  Cooling 360°

  De Cooling 360 koel-vriescombinatie helpt voedselverspilling te verminderen dankzij de geavanceerde luchtcirculatie die elke hoek bereikt en de 30% verbeterde temperatuurverdeling op elk schap. De binnenkant in inox geeft een chique uitstraling.

 • Groene groenten in afgesloten lade
  GreenZone-icoon
  Afgesloten lade - GreenZone*

  De GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en handhaaft tegelijkertijd de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, doordat de producten worden beschermd met de juiste hoeveelheid vocht. ²

 • Twee appels
  TwinTech-icoon
  TwinTech® NoFrost

  Met de TwinTech® NoFrost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt het een ideale luchtvochtigheid en droogt voedsel niet uit.

 • Aardbeientaart
  ExtraChill-icoon
  ExtraChill*

  Vertraag de rijping van uw favoriete kazen en vleeswaren en bewaar ze in de Extra Chill-lade. Dit gedeelte heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast.

 • Aardbeien en chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Al je verse ingrediënten binnen handbereik houden is essentieel voor het maken van verse, heerlijke gerechten. Met CustomFlex® kan je de opbergruimte in je koelkast indelen zoals jij dat wilt. Rangschik de opbergvakken snel en gemakkelijk om de bewaring te maximaliseren. De koelkast die zich aan je wensen aanpast.

 • Hoge koel-vriescombinatie
  MultiSpace-icoon
  MultiSpace*

  MultiSpace is hoger dan standaard ontwerpen, waardoor er meer ruimte is om ingrediënten te organiseren en op te bergen.

¹ Vergeleken met eigen product met cycluscontrole op basis van een interne test.
² Vitaminebehoud op basis van een externe test op het behoud van vitamine C in bosbessen na 11 dagen in het GreenZone-compartiment.
*Beschikbaar voor een beperkt aantal modellen

Behoudt voedingsstoffen langer, houdt elke hap gezond

De 7000 serie GreenZone koel-vriescombinatie heeft een speciale afgesloten lade met een ideale vochtigheidsgraad, die overtollige condensatie tegengaat en eten beschermt tegen bederf. Hierdoor blijven tot 95% van de vitaminen behouden door de producten met de juiste hoeveelheid vocht te beschermen.*

7000 serie GreenZone

7000 serie GreenZone

 • Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone.*
 • Een stabiele temperatuur en koele lucht op elk schap met DynamicAir.

Kenmerken 7000 serie GreenZone

 • Groentelade
  Icoon afgesloten zone
  Afgesloten lade - GreenZone

  De GreenZone-lade verwijdert overtollig vocht en behoudt de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, doordat de producten worden beschermd met de juiste hoeveelheid vocht.*

 • appels
  TwinTech® NoFrost

  Met de TwinTech® NoFrost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt het een ideale luchtvochtigheid en droogt voedsel niet uit.

 • Groenten in de koelkast
  Extrazone-icoon
  ExtraZone-lade

  Zorg voor een goede organisatie in de koelkast en voorkom vermenging van bewaarde etenswaren met de ExtraZone-lade. Ideaal om de bereikbaarheid van verschillende soorten voedsel te verbeteren, terwijl verse ingrediënten altijd binnen handbereik en in het zicht blijven.

 • DynamicAir
  DynamicAir-icoon
  DynamicAir

  DynamicAir behoudt een constante luchtstroom om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elk schap wordt gelijkmatig gekoeld om warme zones te voorkomen. Verhindert bacteriegroei. Houdt ingrediënten vers.

 • Koelkast met MaxiSpace
  MaxiSpace-icoon
  MaxiSpace**

  Dankzij de MaxiSpace beschik je over 45% meer capaciteit dan een standaard koel-vriescombinatie.** Hij is groter en breder dan gewone koelkasten en biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren.

  **Vergeleken met onze standaard koel-vriescombinatie.

*De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-retentie in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment.
**Beschikbaar op geselecteerde modellen

6000 TwinTech NoFrost

Het eten droogt niet uit

De 6000 serie TwinTech® NoFrost koel-vriescombinatie houdt voedsel 60% sappiger dan koelkasten met één verdamper. Het dubbele koelsysteem zorgt voor de ideale luchtvochtigheid en voorkomt dat eten uitdroogt. Waardoor je ook de vriezer niet meer hoeft te ontdooien.*

6000 serie TwinTech® NoFrost

6000 serie TwinTech® NoFrost

 • TwinTech® NoFrost houdt voedsel sappig en vochtig.
 • Een stabiele temperatuur en koele lucht op elk schap met DynamicAir.
 • Met CustomFlex® kan je de inhoud van je koelkast precies zo organiseren als jij wilt.

Kenmerken 6000 serie TwinTech® NoFrost

 • Appels
  Twintech-icoon
  TwinTech® NoFrost

  Met TwinTech® NoFrost moet je de vriezer nooit ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, blijft de luchtvochtigheid ideaal en droogt voedsel niet uit.

 • DynamicAir**
  DynamicAir-icoon
  DynamicAir**

  DynamicAir behoudt een constante luchtstroom om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elk schap wordt gelijkmatig gekoeld om warme zones te voorkomen. Verhindert bacteriegroei. Houdt ingrediënten vers.

 • Man opent koelkast
  Customflex-icoon
  CustomFlex**

  Al je verse ingrediënten bij de hand houden is de sleutel tot het creëren van verse, heerlijke gerechten. Met CustomFlex® kan je je koelkast precies zo indelen als je wilt. Verander de indeling van de bakken snel en gemakkelijk om de opslagruimte te maximaliseren. De vriezer die zich aanpast aan jouw smaak.

 • Groenten
  MultiFlow**

  MultiFlow beschermt de kwaliteit van het voedsel door een stabiele temperatuur en vochtigheid in de hele koelkast te garanderen. Meerdere luchtkanalen zorgen voor een actieve circulatie van koude lucht tot in elke hoek.

 • Groenten in de koelkast
  ExtraZone-lade**

  Zorg voor een goede organisatie in de koelkast en voorkom vermenging van bewaarde etenswaren met de ExtraZone-lade. Ideaal om de bereikbaarheid van verschillende soorten voedsel te verbeteren, terwijl verse ingrediënten altijd binnen handbereik en in het zicht blijven.

 • Gebak in de koelkast
  ExtraChill**

  Vertraag de rijping van je favoriete kazen en vleeswaren door ze te bewaren in de Extra Chill-lade. De zone heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast.

*Interne test op TwinTech®-technologie met een interne testmethode die het vochtgehalte na 9 dagen bewaring meet, vergeleken met een eigen product met één verdamper.
**Beschikbaar op geselecteerde modellen

5000 ColdSense koel-vriescombinatie

Minder voedselverspilling

De 5000 serie ColdSense koel-vriescombinatie bereikt snel weer de juiste temperatuur na het openen en sluiten van de deur, dankzij nauwkeurige elektronische sensoren. Dit helpt temperatuurschokken en voedselbederf te voorkomen, en vermindert voedselverspilling met tot 20%.*

5000 serie ColdSense

5000 serie ColdSense

 • ColdSense helpt voedselverspilling met tot 20% te verminderen.*
 • Minimaliseert ijsvorming met LowFrost-technologie.
 • Een stabiele temperatuur en koele lucht op elk schap met DynamicAir.

Kenmerken 5000 serie ColdSense

 • Verse groenten
  TwinTech-icoon
  ColdSense

  ColdSense gebruikt nauwkeurige temperatuursensoren om de koel-vriescombinatie na het openen en sluiten van de deur snel weer op de juiste temperatuur te brengen. Dit helpt temperatuurschokken en voedselbederf te voorkomen, en zorgt mee voor tot 20% minder voedselverspilling.*

 • Bevroren aardbeien
  LowFrost-icoon
  LowFrost

  Efficiënte koel-vriescombinatie met geavanceerde LowFrost-technologie die het ontdooien vergemakkelijkt en minder vaak nodig maakt door verborgen koelsystemen die ijsvorming beperken.

 • Aardbeien en melk in de keuken
  DynamicAir
  DynamicAir**

  DynamicAir behoudt een constante luchtstroom om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elk schap wordt gelijkmatig gekoeld om warme zones te voorkomen. Verhindert bacteriegroei. Houdt ingrediënten vers.

*Gebaseerd op een interne testmethode waarbij de kwaliteit van het voedsel na 6 dagen bewaren wordt gemeten ten opzichte van een concurrerend product met vergelijkbare elektronische controle.
**Beschikbaar op geselecteerde modellen

Meer informatie over onze koel-vriescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie voor jouw behoeften met onze koopgids!

Meer informatie over onze koel-vriescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie voor jouw behoeften met onze koopgids!

Klaar om te kopen?
Of ga verder met het bekijken van de volgende series