Vrijstaande koelkasten

Met de vrijstaande koelkasten van AEG overtref je je verwachtingen bij elke maaltijd. Onze technologie en functies zorgen ervoor dat je ingrediënten in optimale staat blijven. Geniet van actieve luchtcirculatie die elke hoek bereikt, een groentelade met vochtregeling, en een speciaal compartiment voor vleeswaren en kazen. En dat alles met het gemak van een zelf configureerbaar opslagsysteem. 

Lees meer

Vrijstaande koelkasten van AEG

Koelkasten zijn er in vele soorten en maten. Ben je op zoek naar een losse koelkast? AEG biedt een ruim assortiment aan vrijstaande koelkasten in verschillende maten. Hierdoor is er altijd wel een frigo te vinden die aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Waarom een vrijstaande koelkast?

Een vrijstaande koelkast is de ideale oplossing voor wanneer er in je keuken geen ruimte is voor een inbouwkoelkast. Ook wanneer je in een andere ruimte dan je keuken een frigo wilt plaatsen, bijvoorbeeld in de garage of op zolder, is een vrijstaande koelkast de ideale oplossing.

Waar moet je op letten bij het kopen van een vrijstaande koelkast?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat je met je frigo wilt doen. Woon je bijvoorbeeld alleen, dan kan een compacte vrijstaande koelkast met een vriesvak erg handig zijn. Dan hoef je geen losse diepvriezer of grote koelkast met diepvries aan te schaffen en neemt de vrijstaande koelkast vrij weinig ruimte in.

De vrijstaande koelkasten van AEG zijn beschikbaar in een aantal verschillende formaten. In de hoogte is er keuze uit compacte koelkasten van slechts 85 cm. De grootste vrijstaande koelkasten van AEG zijn tot wel 185 cm hoog. In de breedte verschillen de koelkasten weinig: er is keuze uit modellen van 55 of 60 cm breed.

Qua uiterlijk kun je kiezen tussen een stijlvolle inox koelkast of een vertrouwd wit model. Kies voor de kleur die het best past bij de ruimte waarin je de vrijstaande koelkast wilt plaatsen.

Binnen het gamma vrijstaande koelkasten is er keuze uit twee mogelijke koelsystemen: allereerst is er het dynamische koelsysteem met ventilatie. Ook kun je kiezen voor een koelkast met MultiFlow. Hierbij zorgt een actieve circulatie van koude lucht uit meerdere luchtkanalen ervoor dat het voedsel perfect bewaart blijft.

Ook de geluidsklasse van je frigo is erg belangrijk. Werk je thuis aan de keukentafel? Dan kan het lonen om voor een extra stille vrijstaande koelkast te kiezen.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.