Diepvrieskisten

Onze energiezuinige en praktische diepvrieskoffers bieden ruimte voor alle smakelijke dingen die je wilt bewaren - opslagmogelijkheden in groot en klein formaat.

DIEPVRIESKISTEN VAN AEG

Of je je vriezer in de garage, op zolder of in de keuken plaatst: een diepvrieskist biedt altijd verrassend veel ruimte. Daarom zijn onze vrieskisten een perfecte uitkomst voor grote gezinnen of mensen die graag wat extra vriesruimte willen hebben.

Afmetingen

Onze LowFrost diepvrieskoffer is beschikbaar in drie verschillende formaten. Het kleinste model is 96 cm breed en heeft daarmee een inhoud van 254 liter. Daarnaast is er ook keuze uit een model van 112 cm met een inhoud van 308 liter en de grootste diepvrieskist is wel 130 cm breed en heeft een inhoud van 371 liter.

Geluidsniveau

Wanneer je een diepvrieskoffer uitzoekt wil je natuurlijk een toestel in huis halen dat niet te veel lawaai maakt. De vrieskisten van AEG zijn beschikbaar in twee verschillende klassen geluidsniveau. De kofferdiepvries van 96 cm en 112 cm hebben geluidsniveau C en produceren tussen de 36 en 41 decibel. Het model van 130 cm heeft een geluidsniveau dat valt in klasse D en produceert geluid tot boven 41 decibel.

LowFrost technologie

Alle diepvrieskisten van AEG beschikken over LowFrost technologie. Hierdoor hoef je de vrieskist minder vaak te ontdooien. Dankzij Frostmatic vries je levensmiddelen extra snel in door kort de maximale vriescapaciteit van de kofferdiepvries te gebruiken. Hiermee koel je producten zeer snel af naar de gewenste temperatuur.

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.