SELECTEER EEN AEG-OVEN

of ontdek waar je moet op letten voor je aankoop.

AEG EcoLine

AEG EcoLine ovens zijn onze meest energiezuinige modellen. De meeste modellen hebben een stoomfunctie, waardoor koken bij lage temperaturen mogelijk is en er tot wel 20%* energie wordt bespaard. De AEG EcoLine ovens beschikken ook over stoomreiniging die 95%** minder energie verbruikt dan pyrolytische reiniging.

Bekijk alle AEG EcoLine ovens

VOEDZAAM, HEERLIJK EN INSPIREREND ETEN

Experimenteer en leer nieuwe kookvaardigheden. Met onze A++ ovens kun je koken met hetelucht, stoom of sous vide, naargelang het type oven. En als je met stoom kookt, behoud je tot 90% van de vitamine* van je voedsel en bespaar je tot 20% meer energie**.

 • Ovenschotel die uit de verwarmde oven wordt gehaald
  Verleg jouw culinaire grenzen

  Leer nieuwe technieken en experimenteer met nieuwe ingrediënten. AEG biedt een selectie ovens waarmee je kunt koken met hetelucht, stoom, sous vide of een combinatie van hetelucht met stoom. Elk type gerecht wordt smaakvoller en voedzamer.

 • Hand die het bedieningspaneel van de oven aanpast
  Precisie onder druk

  Stressvrij en succesvol koken, elke keer weer dankzij de kookassistentie-programma's, de voedselsensor om jouw bereiding te controleren en de Steamify®-functie die het koken met stoomovens vereenvoudigt.

 • Schotel wordt in de oven geplaatst
  Geniet van gezond koken

  De ovens van AEG beschermen de puurheid van ingrediënten voor maximale smaak, textuur, kleuren en behoud van voedingsstoffen. Door te koken met stoom kun je met minder zout en vet koken, terwijl mineralen behouden blijven en tot 90% vitamine C van je gerecht behouden blijft***.

   

De nieuwe manier van koken

Ontdek een nieuwe wereld van koken met stoomovens. Door stoom te introduceren in het kookproces kun je gezondere, nog lekkerdere maaltijden creëren dan ooit tevoren.

Beste in het gamma

9000 Serie SteamPro

4,8

4,8(104)

BSK998230B

Creëer thuis uitzonderlijke maaltijden met de SteamPro oven. Kook met hetelucht, stoom of een combinatie van beiden. Zelfs sous-vide koken is mogelijk. Waarom zou je genoegen nemen met een oven die niet voldoet aan jouw standaard?

Ons populairste product

7000 Serie SteamCrisp

Haal meer uit je kookkunsten met de SteamCrisp-oven. Hoe? Stoom wordt toegevoegd aan hetelucht. Voor een knapperige gouden korst en een sappige, smakelijke binnenkant.

Wat is er nieuw?

SteamPro met CookView-camera

4,7

4,7(149)

BSK999330T

Met de Cookview® camera van AEG kan je nu ook op afstand de voortgang van elk gerecht op je smartphone volgen. Een fantastisch menu samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Onze modellen

Kook met de volledige kracht van stoom en word een pro in de keuken door de sous-vide techniek te gebruiken.
 • Brood, muffins en taarten
 • Gevogelte en vlees
 • Groenten en vis
 • Sous-vide
Roosteren, bakken, stoven, grillen en stomen met de geavanceerde stoomprogramma's van deze oven.
 • Brood, muffins en taarten
 • Gevogelte en vlees
 • Groenten en vis
Stoomprogramma's voor bakken en braden versterken de smaken en texturen voor gezonde gerechten.
 • Brood, muffins en taarten
 • Gevogelte en vlees
Een extra stoomstand die een gelijkmatige, gouden crunch toevoegt aan al je brood en baksels.
 • Brood, muffins en taarten

Meer informatie over onze ovens

Ontdek uitzonderlijk bakken, grillen, braden en stomen met AEG-ovens. Vind de juiste oven voor jouw behoeftes met onze koopgids!

 

*Gebaseerd op externe tests die het vitamine C-gehalte in rauwe en gestoomde broccoli vergelijken. Test uitgevoerd op basis van de bepaling van ascorbinezuur (vitamine C) in levensmiddelen met de HPLC/UV-zichtbare methode.
**Interne vergelijkende analyse gebaseerd op één (1) test van een AEG SteamPro oven [BSE998230M] en een AEG Multifunctionele oven [BPE556370M]. Getest op een zalmfilet en een kipfilet sous-vide.
***Gebaseerd op externe tests die het vitamine C-gehalte in rauwe en gestoomde broccoli vergelijken. Test uitgevoerd op basis van de bepaling van ascorbinezuur (vitamine C) in levensmiddelen met de HPLC/UV-zichtbare methode.