Inbouwovens

Ontdek het plezier van bakken, grillen en braden met een multifunctionele oven. Leer nieuwe smaken beheersen met een combi stoomoven. Of spendeer minder tijd aan schoonmaken dankzij een oven die zichzelf reinigt.

Kook als een echte chef met de AEG combi stoomoven

Vacuüm koken met de sous-videtechniek haalt het beste uit elk ingrediënt en maakt iedere maaltijd perfect. Met de SteamPro combi stoomoven kunt ook u de sous-videtechniek gebruiken, net als een professionele kok.

Combi stoomoven SteamPro

Combi stoomoven SteamPro

  • Ontdek nieuwe, intense smaken met de sous-videfunctie
  • Multifunctionele oven met drie kookstanden: stoom, hete lucht en een mix van beide
  • Bereid gerechten van restaurantkwaliteit bij u thuis in de keuken

Ovens met stoomfunctie

5
(108)

De SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? U bent de chef!

4,5
(46)

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

5
(7)

Wilt u meer smaak, kleur en textuur aan uw gerechten toevoegen? De SteamCrisp oven met stoomfunctie zorgt met een afgemeten combinatie van hete lucht en stoom voor een krokante, goudbruine korst aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van uw bereidingen heerlijk sappig blijft. De perfecte mix!

4,5
(19)

Beter brood bakken met stoom? Met de SteamBake oven is dat een koud kunstje. Wat stoom toevoegen volstaat om het deeg vochtig te houden aan het oppervlak. Zo krijgt uw gebak tijdens het stoomkoken een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft.

Waarom koken met stoom?

Iedereen kan koken met stoom. Het is gemakkelijk – en wij maken het u zelfs nog eenvoudiger. Voor elke smaak, elke bereiding en elk budget hebben we een stoomoven die perfect tegemoetkomt aan al uw wensen. Voeg stoom toe aan elk gerecht, en de smaak, kleur en textuur van uw bereidingen worden beter dan ooit tevoren. Klaar om uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

gratis AEG kookboek bij registratie van ProCombi of ProCombi Plus stoomoven

Gratis kookboek bij registratie van uw stoomovenGratis kookboek twv 35 euro bij registratie van uw combi-stoomoven

Registreer nu uw AEG combi-stoomoven SteamPro of SteamBoost en ontvang gratis het AEG kookboek. Dit kookboek bevat meer dan 100 recepten, exclusief voor uw oven.

Registreer uw oven

Vind de oven die bij uw kookstijl past

Of u nu op zoek bent naar een oven die het dagelijkse koken makkelijk maakt of een voor de meest ambitieuze keuken, AEG heeft een perfecte match voor u en uw gerechten.

Leer meer in de koopgids over ovens

Draag zorg voor uw toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat u ervoor kan zorgen dat uw toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten