Inbouwovens

Ontdek het plezier van bakken, grillen en braden met een multifunctionele oven. Leer nieuwe smaken beheersen met een combi stoomoven. Of spendeer minder tijd aan schoonmaken dankzij een oven die zichzelf reinigt.

Kook als een echte chef met de AEG combi stoomoven

Vacuüm koken met de sous-videtechniek haalt het beste uit elk ingrediënt en maakt iedere maaltijd perfect. Met de SteamPro combi stoomoven kan ook jij de sous-videtechniek gebruiken, net als een professionele kok.

Combi stoomoven SteamPro

Combi stoomoven SteamPro

  • Ontdek nieuwe, intense smaken met de sous-videfunctie
  • Multifunctionele oven met drie kookstanden: stoom, hete lucht en een mix van beide
  • Bereid gerechten van restaurantkwaliteit bij jou thuis in de keuken

Ovens met stoomfunctie

4,5

4,5 (148 Reviews)

De SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren. Vlees braden, brood bakken met stoom of desserten maken? Jij bent de chef!

4,5

4,5 (64 Reviews)

Maak van elke maaltijd een belevenis met de SteamBoost. Deze oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en de combinatie van beide. Stoom gaart voedsel geleidelijk tot in de kern en houdt het heerlijk mals. Hete lucht zorgt voor een knapperig korstje en een goudgele kleur. Klaar om te stoomkoken en jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

4,5

4,5 (24 Reviews)

Wil je meer smaak, kleur en textuur aan je gerechten toevoegen? De SteamCrisp oven met stoomfunctie zorgt met een afgemeten combinatie van hete lucht en stoom voor een krokante, goudbruine korst aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van je bereidingen heerlijk sappig blijven. De perfecte mix!

4,5

4,5 (108 Reviews)

Beter brood bakken met stoom? Met de SteamBake oven is dat een koud kunstje. Wat stoom toevoegen volstaat om het deeg vochtig te houden aan het oppervlak. Zo krijgt jouw gebak tijdens het stoomkoken een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft.

Waarom koken met stoom?

Waarom zou je niet koken met stoom? Of je nu wil bakken, braden of grillen. Of je nu brood, vlees, vis of groenten wil klaarmaken. Met stoom worden je gerechten zoveel lekkerder. Bovendien maken we het je met onze stoomovens graag héél gemakkelijk. Klaar om alle verwachtingen te overtreffen?

Vind de oven die bij jouw kookstijl past

Of je nu op zoek bent naar een oven die het dagelijkse koken makkelijk maakt of een voor de meest ambitieuze keuken, AEG heeft een perfecte match voor jou en jouw gerechten.

Leer meer in de koopgids over ovens

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten