KOELKASTEN

Bewaar uw wekelijkse boodschappen met gemak in een enorme koelkast. Of bespaar wat ruimte met een kleiner onderbouwmodel.

 

Pas het naar wens aan

Laat uw koelkast zo flexibel zijn als u wilt - elk ingrediënt heeft zijn eigen plaats in de CustomFlex®-koelkast. Het unieke opslagsysteem kan worden aangepast met laden en schappen die eenvoudig kunnen worden herschikt voor optimale opslagruimte en gemakkelijke toegang.

Koelkast met CustomFlex®

 • Unieke opslagruimte die u naar eigen wens kunt aanpassen
 • 0° Longfresh-lade - kouder dan de rest van de koelkast, perfect om vis en vlees te bewaren

Geselecteerde koelkasten

4
(21)

Energieklasse A++

 • Inhoud: 210L + 75L LongFresh
 • LongFresh-zones voor optimale vochtigheid
 • Handige TouchControl-bediening
2,5
(3)

Energieklasse A++

 • Inhoud: 310L
 • Handige TouchControl-bediening
 • Zeer stil: slechts 34dB
4,5
(15)

Energieklasse A++

 • Inhoud: 202L
 • Handige TouchControl-bediening
 • SoftClosing - zelfsluitende deur

WAAROM KIEZEN VOOR CUSTOMFLEX®?

Een frisse kijk op voedsel bewaren - de CustomFlex® koel-vriescombinatie zorgt er voor dat u de opbergruimte van de deur van uw koel-vriescombinatie naar uw smaak kunt inrichten. U kunt compartimenten makkelijk verplaatsen en naar eigen wens opnieuw inrichten. Clips voor kruiden. Doorzichtige bakjes voor kazen. Vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen. Alles precies waar u het hebben wilt. Bereik de gewenste resultaten in de keuken met opbergruimte die aan uw wensen voldoet.

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkast met SpinView® zorgt u dat u steeds aan alle etenswaren in uw koelkast kunt, zelfs diegene die helemaal achteraan liggen. De eerste legplank op de markt die 360 graden draait. Gedaan met zoeken, gedaan met herschikken. Al uw ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koop hier een SpinView® draaiplateau voor uw koelkast.

Koelkast met SpinView® bekijken

Uittrekbare legger met uitneembaar plateau

Stel u voor: al uw ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in uw koelkast. Beter nog: op een plateau die u er makkelijk kunt uitnemen en mee naar uw keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaart u heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uitschuifbare legger met handig plateau

Koelkasten voor uw dagelijks leven

Zoek een koelkast die bij uw kook- en winkelroutine past. Onze koopgids helpt u beslissen welk formaat, slimme functies en energieklasse het best voor u is.

Bekijk de koopgids over koelkasten

Draag zorg voor uw toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat u ervoor kan zorgen dat uw toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten