KOELKASTEN

Bewaar je wekelijkse boodschappen met gemak in een enorme koelkast. Of bespaar wat ruimte met een kleiner onderbouwmodel.

 

Pas het naar wens aan

Laat je koelkast zo flexibel zijn als je wilt - elk ingrediënt heeft zijn eigen plaats in de CustomFlex®-koelkast. Het unieke opslagsysteem kan worden aangepast met laden en schappen die eenvoudig kunnen worden herschikt voor optimale opslagruimte en gemakkelijke toegang.

Koelkast met CustomFlex®

Koelkast met CustomFlex®

 • Unieke opslagruimte die je naar eigen wens kunt aanpassen
 • 0° Longfresh-lade - kouder dan de rest van de koelkast, perfect om vis en vlees te bewaren

Geselecteerde koelkasten

4,5

4,5(101  Reviews )

 • Inhoud: 200L + 75L LongFresh
 • LongFresh-zones voor optimale vochtigheid
 • Handige TouchControl-bediening
 • Inhoud: 281L
 • Handige TouchControl-bediening
 • Zeer stil: slechts 32dB
 • Inhoud: 202L
 • Handige TouchControl-bediening
 • SoftClosing - zelfsluitende deur

WAAROM KIEZEN VOOR CUSTOMFLEX®?

Een frisse kijk op voedsel bewaren - de CustomFlex® koel-vriescombinatie zorgt er voor dat je de opbergruimte van de deur van jouw koel-vriescombinatie naar je smaak kunt inrichten. Je kan compartimenten makkelijk verplaatsen en naar eigen wens opnieuw inrichten. Clips voor kruiden. Doorzichtige bakjes voor kazen. Vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen. Alles precies waar je het hebben wilt. Bereik de gewenste resultaten in de keuken met opbergruimte die aan jouw wensen voldoet.

Lees meer over de CustomFlex® technologie

Minder afval - meer smaak

De nieuwe serie Fresh Kit-vacuümmachines helpt voedselverspilling thuis tegen te gaan, bewaart eten en voedingsstoffen langer en houdt je eten op de beste manier goed. De vacuüm voedselcontainers passen ook in alle CustomFlex®-koelkasten.

Geniet langer van eten.

 

Nieuwe pictogrammen voor koel- en vriesprestaties

Het vernieuwde energielabel met QR-code is sinds 1 maart 2021 te vinden op alle toestellen. Dit label heeft een classificatie van A tot G, waarbij A het meest efficiënte is en G het meest energie-intensieve.

Waarom een nieuwe classificatieschaal?

In de loop der jaren en naarmate de technologie zich heeft ontwikkeld, zijn de meeste huishoudelijke toestellen uitgegroeid tot klasse A. De klassen A+, A++ en A+++ moesten worden gecreëerd om hen van elkaar te kunnen onderscheiden. Deze A+, ++, +++ klassen waren onduidelijk en misleidend voor de consument.

Om het voor de consument begrijpelijker te maken, heeft de Europese Unie daarom besloten om de classificatie van de energie-etiketten te herzien en ze in te delen van A tot G, zodat er een marge voor verbetering is.

A. Nieuwe QR-code. Scanbaar met smartphone voor meer informatie.
B. Energie-efficiëntieklasse.
C. Jaarlijks energieverbruik, kWh/jaar.
D. Het totaal van het gecombineerde volume van het vriesvak/de vriesvakken. 
E. Het totaal van het gecombineerde volume van het koelvak/de koelvakken en het niet-vriesvak/de niet-vriesvakken.
F. Akoestische geluidsemissies door de lucht.

Altijd binnen handbereik

Dankzij onze koelkast met SpinView® zorg je dat je steeds aan alle etenswaren in je koelkast kunt, zelfs diegene die helemaal achteraan liggen. De eerste legplank op de markt die 360 graden draait. Gedaan met zoeken, gedaan met herschikken. Al je ingrediënten onmiddellijk binnen handbereik.

Koop hier een SpinView® draaiplateau voor je koelkast.

Koelkasten voor jouw dagelijks leven

Zoek een koelkast die bij je kook- en winkelroutine past. Onze koopgids helpt je beslissen welk formaat, slimme functies en energieklasse het best voor jou is.