AEG SHOWROOM

Maatregelen coronavirus: tijdelijke showroom geopend maar enkel op afspraak. Virtuele showroomafspraken nu ook mogelijk!

OPGELET: Kocht je een product op onze webshop dat je wil terugsturen? Omwille van beperkte bezetting is het momenteel niet mogelijk om producten persoonlijk terug te brengen naar ons kantoor in Evere. Gelieve je retours steeds op te sturen volgens de volgende procedure zodat ze goed verwerkt kunnen worden. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Bekijk hier de retourprocedure voor webshopaankopen

Welkom in de AEG Pop-Up Showroom

Pop-up showroom

Goed nieuws voor wie bouw- of renovatieplannen heeft en op zoek is naar de juiste toestellen voor in de keuken. In afwachting van onze gloednieuwe showroom, vind je ons nieuwste assortiment nu al in de AEG Pop-Up Showroom. Afspraak ter plaatse of… virtueel.

HOE SCHRIJF IK ME IN VOOR EEN SHOWROOMAFSPRAAK IN EVERE OF EEN VIRTUELE AFSPRAAK?

1. Klik hieronder op "Inschrijven voor een showroomafspraak" en kies in de kalender een datum die jou past voor een showroomafspraak in Evere of een virtuele showroomafspraak.

2. Vul je contactgegevens in het formulier, kies een exact uur en selecteer welk soort afspraak je wenst indien het voor de virtuele showroom is (telefonisch of videogesprek).

3. Ontvang binnen het uur een bevestiging via e-mail.

Voor de virtuele showroom: Op het moment van de afspraak word je ofwel telefonisch gecontacteerd door onze showroomadviseur ofwel ontvang je een link per e-mail om verbinding te maken met ons videoconferentieplatform. Er is geen installatie vereist voor de virtuele afspraak.

Meer lezen
Showroom pop up advies

Kom langs voor advies

Welke toestellen passen in jouw keuken en bij jouw kookstijl? Een stoomoven? Een inductiekookplaat? In onze Pop-Up Showroom in Evere kan je terecht voor inspiratie en persoonlijk advies.

Bekijk de lijst met producten

Breng een virtueel bezoek

virtuele  showroomafspraak

Rustig van thuis uit onze ovens met stoomfunctie, inductiekookplaten met kookassistentie of andere toestellen ontdekken? Maak een afspraak en wij begeleiden je virtueel door ons aanbod.

Deze afspraak kan zowel telefonisch als via een videogesprek plaatsvinden voor een nog betere ervaring.

Afspraak via videogesprek
Kies je voor een afspraak via video, dan zal onze showroomadviseur je de toestellen gedetailleerd uitleggen met beeldmateriaal of korte video's. We gebruiken hiervoor het platform SightCall dat geen installatie vereist.

Of je nu informatie wenst over een enkel toestel of voor de installatie van een gloednieuwe keuken, onze showroommedewerkers helpen je graag bij je zoektocht naar de keuken van je dromen.

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center:
Raketstraat 40 - 1130 Brussel
Tel: 02/716.24.44

Maatregelen coronavirus:  onze showroom is ALLEEN open op afspraak.

Voorzorgsmaatregelen tijdens een bezoek

- Max. 2 bezoekers per afspraak

- Max. 30 minuten per bezoek

Bijkomende voorzorgsmaatregelen tijdens het bezoek:

- Onze Showroom Officer verwelkomt je graag in onze showroom, maar zal je geen hand kunnen geven als begroeting

- Gelieve de nodige afstand te bewaren tussen jezelf en de Showroom Officer

- Gelieve je afspraak te annuleren of te verplaatsen indien jij of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep.