AEG SHOWROOM

Maatregelen coronavirus: showroom heropend

Alle nodige preventieve maatregelen werden genomen en we doen er nog steeds alles aan om zowel personeel als bezoekers te beschermen en de impact van het virus op ons bedrijf te beperken. Daarom beslisten we onze showroom in Evere te heropenen op woensdagen en vrijdagen, maar uitsluitend op afspraak.
Meer info of maak een afspraak voor een showroombezoek.

OPGELET: Kocht je een product op onze webshop dat je wil terugsturen? Omwille van beperkte bezetting is het momenteel niet mogelijk om producten persoonlijk terug te brengen naar ons kantoor in Evere. Gelieve je retours steeds op te sturen volgens de volgende procedure zodat ze goed verwerkt kunnen worden. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Bekijk hier de retourprocedure voor webshopaankopen

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center:
Raketstraat 40 - 1130 Brussel
Tel: 02/716.24.44

Maatregelen coronavirus: gezien de versoepeling van de overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus, hebben we beslist onze showroom te heropenen op woensdagen en vrijdagen, maar uitsluitend op afspraak. 

Op zoek naar een specifiek model? Bekijk hier het overzicht van alle toestellen die je in onze showroom kunt terugvinden.

Openingsuren op woensdag en vrijdag (uitgezonderd feestdagen): van 9.30u tot 17u. 

- Uitsluitend op afspraak

- Max. 2 bezoekers per afspraak

- Max. 30 minuten per bezoek

Klik hier om een afspraak te maken met onze showroom officer.

Bijkomende voorzorgsmaatregelen tijdens het bezoek:

- Onze Showroom Officer verwelkomt je graag in onze showroom, maar zal je geen hand kunnen geven als begroeting

- Gelieve de nodige afstand te bewaren tussen jezelf en de Showroom Officer

- Gelieve je afspraak te annuleren of te verplaatsen indien jij of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep.

Uitzonderlijk open op volgende zaterdagen van 10u tot 17u (enkel op afspraak):

- zaterdag 5 september 2020

- zaterdag 3 oktober 2020

Electrolux Experience Center

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toestel zou moeten kunnen uitproberen alvorens het te kopen volgens het "Try before you buy" concept. Bezoek daarom ons Experience Center in Brussel waar je de gelegenheid krijgt de nieuwste huishoudelijke apparaten te proberen, te testen en te vergelijken.

Het Experience Center omvat de showrooms van onze 3 merken (AEG, Electrolux en Zanussi), het Kitchen Training Center waar we culinaire sessies en animaties organiseren, diverse vergaderzalen en een 2D / 3D-cinemazaal. Onze Showroom Officers zijn blij je te verwelkomen, met of zonder afspraak. Ze zijn er om je te begeleiden bij het kiezen van jouw toekomstige aankopen en ze beantwoorden graag al je vragen. Als het Kitchen Training Center niet bezet is door een event, krijg je de gelegenheid om deze apparaten te testen. Zin om je kookkunsten te verfijnen? Vraag één van onze "Officers" naar een gratis inschrijving voor onze Cooking Club sessie en leer tips en tricks om de smaak en textuur van je culinaire gerechten te vervolmaken.

Speciale Test-zone en 3D animaties

Vergelijk de werking van onze kookplaten (elektrisch, gas, keramiek en inductie).

Ontdek ook, naast het design, de ergonomische lay-out van onze koelkasten, de grootte en de kenmerken van onze vaatwassers, het geluidsniveau en de zuigkracht van onze dampkappen, de eco-efficiënte eigenschappen van onze wasmachines en droogkasten, het verschil tussen de standaard ovens, pyrolyse en gecombineerde stoomovens.

Kitchen Training Center

We organiseren regelmatig culinaire sessies.

De Cooking Club kookdemo's, die hier plaatsvinden, zijn volledig gratis. Ze bieden je de kans om alle functies van onze gecombineerde stoomovens en onze inductiekookplaten te ontdekken en dit in een ontspannen, vriendelijke sfeer door middel van vele culinaire voorbeelden.

Talrijke mogelijkheden voor jouw evenement

Ons Electrolux Experience Center beschikt over prachtige installaties: 2D en 3D projectiezalen, vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een kookatelier, een demonstratie-keuken, polyvalente zalen ... Allemaal voorzien van nieuwste generatie audio-visueel materiaal.

Wij bieden je talrijke mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, culinaire incentives, persconferenties, vergaderingen etc. en dit op een ideale ligging in het Noorden van Brussel met een eenvoudige bereikbaarheid.

Maak van jouw event een succes

Al onze installaties zijn beschikbaar voor verhuur. Ons "event-team" staat paraat om je raad te geven, te helpen en te begeleiden om van je toekomstige evenementen een groot succes te maken.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om onze locatie eens te bezoeken.