AEG SHOWROOM

Bezoek het AEG Experience Center en ontdek onze toestellen

Wij weten hoe belangrijk het is om onze producten te zien voordat u ze koopt, om u te kunnen voorstellen hoe ze eruit zouden zien in uw huis. In onze AEG showroom kunt u verschillende modellen zien uit ons gamma en ontdekt u welk toestel perfect aansluit bij uw stijl.
Bekijk hier welke toestellen u in onze showroom kunt bezichtigen.

Electrolux Experience Center

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toestel zou moeten kunnen uitproberen alvorens het te kopen volgens het "Try before you buy" concept. Bezoek daarom ons Experience Center in Brussel waar u de gelegenheid krijgt de nieuwste huishoudelijke apparaten te proberen, te testen en te vergelijken.

Het Experience Center omvat de showrooms van onze 3 merken (AEG, Electrolux en Zanussi), het Kitchen Training Center waar we culinaire sessies en animaties organiseren, diverse vergaderzalen en een 2D / 3D-cinemazaal. Onze Showroom Officers zijn blij u te verwelkomen, met of zonder afspraak. Ze zijn er om u te begeleiden bij het kiezen van uw toekomstige aankopen en ze beantwoorden graag al uw vragen. Als het Kitchen Training Center niet bezet is door een event, krijgt u de gelegenheid om deze apparaten te testen. Zin om je kookkunsten te verfijnen? Vraag één van onze "Officers" naar een gratis inschrijving voor onze Cooking Club sessie en leer tips en tricks om de smaak en textuur van uw culinaire gerechten te vervolmaken.

Speciale Test-zone en 3D animaties

Vergelijk de werking van onze kookplaten (elektrisch, gas, keramiek en inductie).

Ontdek ook, naast het design ... de ergonomische lay-out van onze koelkasten ... de grootte en de kenmerken van onze vaatwassers ... het geluidsniveau en de zuigkracht van onze dampkappen ... de eco-efficiënte eigenschappen van onze wasmachines en droogkasten ... het verschil tussen de standaard ovens, pyrolyse en gecombineerde stoomovens.

Kitchen Training Center

We organiseren regelmatig culinaire sessies.

De Cooking Club sessies, die hier plaatsvinden, zijn volledig gratis. Ze bieden u de kans om alle functies van onze gecombineerde stoomovens en onze inductiekookplaten te ontdekken en dit in een ontspannen, vriendelijke sfeer door middel van vele culinaire voorbeelden.

Talrijke mogelijkheden voor uw evenement

Ons Electrolux Experience Center beschikt over prachtige installaties: 2D en 3D projectiezalen, vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een kookatelier, een demonstratie-keuken, polyvalente zalen, ... allemaal voorzien van nieuwste generatie audio-visueel materiaal.

Wij bieden u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, culinaire incentives, persconferenties, vergaderingen etc. en dit op een ideale ligging in het Noorden van Brussel met een eenvoudige bereikbaarheid.

Maak van uw event een succes

Al onze installaties zijn beschikbaar voor verhuur. Ons "event-team" staat paraat om u raad te geven, te helpen en te begeleiden om van uw toekomstige evenementen een groot succes te maken.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om onze locatie eens te bezoeken.

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center zonder reservatie:
Raketstraat 40 - 1130 Brussel
Tel: 02/716.26.00

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag : 10u tot 17u30. (tot 17 uur in juli en augustus)

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

Uitzonderlijk open op volgende zaterdagen van 10u tot 17u:

zaterdag 3 augustus 2019

zaterdag 7 september 2019

zaterdag 5 october 2019

zaterdag 23 november 2019

zaterdag 7 december 2019

Contact:
- Voor alle vragen met betrekking tot onze showroom,
contacteer ons op 02/716.28.28 of 02/716.25.80.
- Voor alle vragen met betrekking tot uw evenementen,
contacteer Arnaud Lhoest (Consumer Activation Manager): arnaud.lhoest@electrolux.com