AEG Experience Center

BEZOEK HET EXPERIENCE CENTER

Welkom in het gloednieuwe AEG Experience Center in Evere (Brussel), waar we je verrassen, adviseren én inspireren om het uiterste uit onze toestellen te halen. Een bezoek is enkel mogelijk op afspraak.

Ben je alvast benieuwd naar hoe onze nieuwe showroom eruit ziet? Laat je verrassen bij een virtueel bezoek

Maak een afspraak

EXPERIENCE CENTER, KLAAR OM ONTDEKT TE WORDEN

In het Experience Center worden alle AEG modellen uit de verschillende productfamilies tentoongesteld. Van de nieuwste generatie combi-stoomovens en inductiekookplaten tot de meest gebruiksvriendelijke afwasmachines. Kortom van wassen, drogen, koken, koelen, afwassen, stofzuigen tot luchtbehandelingstoestellen krijgen er de nodige aandacht.

Breng een virtueel bezoek

Rustig van thuis uit onze ovens met stoomfunctie, inductiekookplaten met kookassistentie of andere toestellen ontdekken? Wij begeleiden je virtueel door ons aanbod.

PERSOONLIJK ADVIES

We adviseren je graag tot in de kleinste details over je komende AEG aankopen. We maken tijd voor jouw project en laten niets aan het toeval over om je te informeren over het comfort, de duurzaamheid en het innovatieve karakter van onze producten. Met ons advies kan je vervolgens perfect geïnformeerd en vakkundig gewapend terecht bij de AEG-dealer.

CONNECTED HOUSE

In het nieuwe ‘Connected house’ ontdek je de verschillende mogelijkheden en de nieuwste features van onze keukentoestellen. Via internetverbindingen zorgen we ervoor dat onze toestellen een connectie maken met andere apparaten om zo gegevens uit te wisselen. Smart it is!

COOKING CLUB

Ook de AEG Cooking Club heeft een nieuwe thuis gevonden in het Experience Center.  Onder begeleiding van een professionele chef leer je via kookdemo’s onze keukentoestellen nog beter te gebruiken. Laat je betoveren door hun kennis, gerechten én door onze toestellen.

Ontdek de Cooking Club

BEKIJK ONZE BROCHURES

Je kan gebruik maken van onze digitale brochures om alle inbouwtoestellen voor je keuken te ontdekken. Een slimme én ecologische keuze in vergelijking met papieren brochures.

Naar de brochures

Praktische informatie voor je afspraak

- Max. 60 minuten per bezoek

- Gelieve je afspraak te annuleren of te verplaatsen indien jij of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep.

- Gelieve een e-mail te sturen naar reception.brussels@electrolux.com indien je geen gepaste datum binnen de aangegeven mogelijkheden kan vinden. 

Adres:
Raketstraat 40
1130 Brussel
(bezoek enkel mogelijk op afspraak)