AEG Experience Center

BEZOEK HET EXPERIENCE CENTER

Welkom in het AEG Experience Center, de gloednieuwe showroom van AEG in Evere te Brussel! Maak een afspraak en laat je tijdens je bezoek verrassen, adviseren én inspireren om het uiterste uit onze AEG huishoudtoestellen te halen.

Opgelet, de showroom is enkel open op afspraak.

EXPERIENCE CENTER, KLAAR OM ONTDEKT TE WORDEN

In het Experience Center wordt een uitgebreide selectie van AEG modellen uit de verschillende productfamilies tentoongesteld. Van de nieuwste generatie combi-stoomovens en inductiekookplaten tot de meest gebruiksvriendelijke afwasmachines. Kortom van wassen, drogen, koken, koelen, afwassen, stofzuigen tot luchtbehandelingstoestellen krijgen er de nodige aandacht.

Benieuwd? Neem alvast een virtuele rondleiding doorheen onze showroom. 

PERSOONLIJK ADVIES

We adviseren je graag tot in de kleinste details over je komende AEG aankopen. We maken tijd voor jouw project en laten niets aan het toeval over om je te informeren over het comfort, de duurzaamheid en het innovatieve karakter van onze producten. Met ons advies kan je vervolgens perfect geïnformeerd en vakkundig gewapend terecht bij de AEG-dealer.

Praktische info

 • Een bezoek aan het AEG Experience Center is enkel mogelijk op afspraak.
 • Adres:
  Raketstraat 40
  1130 Brussel
  (lage-emissiezone)
 • Max. 60 minuten per bezoek. 
 • Boek hier online je showroomroomafspraak. 
 • Vind je geen gepaste datum in onze online afsprakenplanner, gelieve een e-mail te sturen naar reception.brussels@electrolux.com.
 • Wil je je afspraak annuleren of verplaatsen? Gelieve de instructies in je bevestigingse-mail te raadplegen. 
 • Ontdek hoe je ons gemakkelijk kan bereiken: multimodaal toegangsplan

Virtuele rondleiding

Benieuwd welke innovatieve AEG toestellen je in onze showroom kan terugvinden? Of wil je liever rustig van thuis uit onze ovens met stoomfunctie, inductiekookplaten met kookassistentie of andere toestellen ontdekken? Wij begeleiden je virtueel doorheen het ruime assortiment AEG huishoudtoestellen beschikbaar in het AEG Experience Center. 

CONNECTED HOUSE

In het nieuwe ‘Connected house’ ontdek je de verschillende mogelijkheden en de nieuwste features van onze keukentoestellen. Via internetverbindingen zorgen we ervoor dat onze toestellen een connectie maken met andere apparaten om zo gegevens uit te wisselen. Smart it is!

COOKING CLUB

Ook de AEG Cooking Club heeft een nieuwe thuis gevonden in het Experience Center.  Onder begeleiding van een professionele chef leer je via kookdemo’s onze keukentoestellen nog beter te gebruiken. Laat je betoveren door hun kennis, gerechten én door onze toestellen.

INSPIRATIEVOLLE BROCHURES

Je kan gebruik maken van onze digitale brochures om alle inbouwtoestellen voor je keuken te ontdekken. Een slimme én ecologische keuze in vergelijking met papieren brochures.