Nieuws en evenementen bij je in de buurt

Met AEG bieden we je meer dan alleen perfecte toestellen. We nodigen je uit voor exclusieve events, promoties en laten je kennismaken met de combi-stoomoven in onze Cooking Clubs. Bezoek onze demonstraties op Antwerpen Proeft en andere events of laat je inspireren door onze recepten. Houd zeker ook onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

LEER VAN DE BESTE. KOOK MET DE BESTE.

Ontdek de verrassende eigenschappen van de AEG combi stoomoven bij de Cooking Club. Tijdens deze kookdemonstratie ontdek je, onder begeleiding van onze chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten.

NIET TE MISSEN EVENEMENTEN & NIEUWIGHEDEN

Mis onze spectaculaire evenementen niet en blijf op de hoogte van onze innovaties en trends op het gebied van huishoudtoestellen.

KRIJG MEER MET AEG

Geniet van al onze exclusieve promoties en gratis geschenken. 

ONZE PARTNERS

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren. Van meesterbakkers tot sterrenchefs. En we brengen ze naar je toe. Bezoek onze demonstraties tijdens Taste festivals of boek een sessie via onze Cooking Club. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ontdek hoe je smaak kunt optimaliseren.

BEKIJK ONZE STIJLVOLLE PRODUCTEN

In onze showroom kan je onze producten op je gemak bekijken. Zo kan je het perfecte toestel vinden dat voldoet aan jouw eisen.