Nieuws en evenementen bij u in de buurt

Geniet meer met AEG

Met AEG bieden we u meer dan alleen perfecte toestellen. We nodigen u uit voor exclusieve events, promoties en laten u kennismaken met de combi-stoomoven in onze Cooking Clubs. Bezoek onze demonstraties op Antwerpen Proeft en andere events of laat u inspireren door onze recepten. Houd zeker ook onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

LEER VAN DE BESTE. KOOK MET DE BESTE.

Ontdek de verrassende eigenschappen van de AEG combi stoomoven bij de Cooking Club. Tijdens deze kookdemonstratie ontdekt u, onder begeleiding van onze chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten.

NIET TE MISSEN EVENEMENTEN & NIEUWIGHEDEN

Mis onze spectaculaire evenementen niet en blijf op de hoogte van onze innovaties en trends op het gebied van huishoudtoestellen.

KRIJG MEER MET AEG

Geniet van al onze exclusieve promoties en gratis geschenken. 

ONZE PARTNERS

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren. Van meesterbakkers tot sterrenchefs. En we brengen ze naar u toe. Bezoek onze demonstraties tijdens Taste festivals of boek een sessie via onze Cooking Club. Laat u verrassen door de mogelijkheden en ontdek hoe u smaak kunt optimaliseren.

BEKIJK ONZE STIJLVOLLE PRODUCTEN

In onze showroom kunt u onze producten op uw gemak bekijken. Zo kunt u het perfecte toestel vinden dat voldoet aan uw eisen.