SELECTEER EEN AEG-VAATWASSER

of ontdek waar je moet op letten voor je aankoop.

 

QuickSelect

Met QuickSelect kun je met één druk op de knop een programma op maat instellen. QuickSelect biedt optimale controle over de vaatwasser. Kies met de schuifregelaar een cyclustijd en eventuele extra opties. Laat daarna de vaatwasser de rest doen. Geniet van smetteloze resultaten binnen de tijd die jou uitkomt.

 • Moeiteloos cycli instellen met quickselect
  Moeiteloos cycli instellen met QuickSelect

  Kies de cyclustijd met de schuifregelaar en voeg extra opties toe met een simpele aanraking. Daarna zal de vaatwasser haar werk doen. 

   
 • Ecologisch afwassen
  Ecologisch afwassen

  QuickSelect met Ecometer geeft je advies over hoe je energie- en waterverbruik kunt optimaliseren.

   

Beste in het gamma

9000 ComfortLift®

Waarom niet op jouw niveau. Leg de lat hoger - en breng de onderste mand van je vaatwasser naar boven met de ComfortLift® technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw standaard?

Ons populairste product

6000 SatelliteClean®

4,5

4,5 (78)

FSK63627P

Reiniging van hoek tot hoek met de 6000 SatelliteClean®. De innovatieve sproeiarm garandeert een optimaal waterbereik. Voor diepe reiniging. Tot driemaal betere sproeidekking en levert verbluffende resultaten op elk vlak.

Een half jaar gratis afwassen

Bij aankoop van één van de AEG inbouwvaatwassers uit het actieaanbod krijg je nu 140 Dreft tabletten gratis. Actie geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2022.

Ga naar de actie op de vaatwassers

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten