SELECTEER EEN AEG KOEL-VRIESCOMBINATIE

of ontdek waar je moet op letten voor je aankoop.

Onze meest energiezuinige koelkasten

De AEG EcoLine koel-vriescombinaties zijn onze meest energiezuinige modellen. Ze hebben een unieke binnenbekleding van gerecycleerd kunststof en een bedieningspaneel dat niet alleen leidt naar energiezuinigere instellingen, maar ook helpt voedselverspilling te verminderen.*

Bekijk alle AEG EcoLine koel-vriescombinaties

Voedsel bewaren bevordert gezond eten en vermindert verspilling

AEG koel-vriescombinaties verlengen de versheid van voedsel en helpen tot 95% van de vitamines te behouden*. Bescherm de kwaliteit van je voedsel met een stabiele temperatuur en vochtigheid in de hele koelkast. Het inox interieur draagt bij aan het esthetische karakter van het ontwerp. Efficiënte ventilatoren doen de temperatuur snel weer dalen nadat de deur werd geopend, wat kan helpen om tot 28% voedselverspilling te verminderen**. 

 • Tot 28% minder voedselverspilling

  De textuur van je ingrediënten blijft beschermd in elk hoekje dankzij Cooling 360°. De luchtcirculatie rondom brengt de koude lucht tot in elk hoekje, doet de temperatuur snel weer dalen elke keer dat de deur geopend wordt en kan je helpen om voedselverspilling met 28% te verlagen.

 • Tot 95% van de vitamines blijven behouden

  Leef gezond/Leef gemakkelijk beter. De afgedichte lade GreenZone houdt actief de juiste luchtvochtigheid van groenten en fruit in stand. De afgedichte sluiting zorgt ervoor dat de groenten niet slap worden en geen waardevolle mineralen verliezen.

 • Unieke koelkast met gerecycled plastic

  Maak kennis met een unieke koelkast met een interieur van gerecycled plastic. Binnenzijde is voor 70% gemaakt met gerecycled plastic, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Waarom genoegen nemen met alleen versheid? Bescherm voedsel met precisie.

Onze inbouw koel-vriescombinaties zijn geoptimaliseerd om te beschermen wat belangrijk is - jouw voedsel, jouw gezondheid en de planeet - door intelligente temperatuur- en vochtigheidsregelingen en speciale zones voor verschillende etenswaren in afgesloten compartimenten te bieden.

 • man staat naast een AEG koel-vriescombinatie
  Duurzame oplossingen voor een beter leven

  Wij minimaliseren onze milieu-impact door de CO2-uitstoot tot 20%* te verminderen in vergelijking met vorige modellen, door meer gebruik te maken van bewuste, recycleerbare materialen en door koelkasten te produceren in een fabriek zonder productie van restafval. Meer informatie

  *CO2-impact van materialen, proces en gebruik. Energie-impact vergeleken met instapniveau energieklasse F zoals geëvalueerd door Universita' Politecnica delle Marche.

 • Vrouw in een keuken
  Gemaakt om in te wonen. Ontworpen om lang mee te gaan

  Wij zijn AEG. We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg. Wij geloven in verantwoorde innovaties die vandaag de dag opvallen en bijdragen aan een betere toekomst.

 • AEG koelkast met MaxiSpace
  De lat hoger leggen wat prestaties betreft

  Topkwaliteit en -prestaties door een tot 45%* grotere capaciteit met MaxiSpace, stille producten, energie-efficiëntie door geavanceerde parallelle koeltechnologie en de snelste installatie op de markt.

  *Vergeleken met onze eigen standaard koel-vriescombinatie.

Beste in het gamma

9000 serie MultiChill 0°C: Ultieme flexibiliteit

Met de programma’s in de AEG app stel je de optimale temperatuur van de MultiChill lade in voor al je ingrediënten, ongeacht of je nu vlees of vis gaat marineren, of ’s nachts deeg laat rijzen voor het perfecte brood bij het ontbijt.

Wat is er nieuw

8000 serie Cooling 360°

De 8000 Cooling 360° koel-vriescombinatie helpt bij het verminderen van voedselverspilling dankzij een verbeterde temperatuurverdeling op elk schap, waardoor temperatuurschokken en bederf van voedsel worden voorkomen.

Ons populairste product

6000 serie TwinTech® NoFrost

De 6000 serie TwinTech® NoFrost beschermt voedsel. Geavanceerde dubbele koelsystemen, apart voor koelkast en diepvriezer, zijn superieur aan de standaard vorstvrije systemen. De diepvriezer is volledig NoFrost.

MaxiSpace koel-vriescombinatie

MaxiSpace - hoger, breder, 45% meer opslagcapaciteit
Dankzij MaxiSpace beschik je over 45% meer capaciteit dan een standaard koel–vriescombinatie. Hij is groter en breder dan gewone koelkasten en biedt voldoende ruimte voor al je etenswaren.

Bescherm de kwaliteit van je voedsel met ons aanbod koel-vriescombinaties

Download de AEG app en stel je koelkast in om jouw ingrediënten in perfecte staat te houden.
 • MultiChill 0°C​
 • Voedselprogramma's
 • GreenZone+
 • ColdSense
 • NoFrost
Beschermt de kwaliteit van het voedsel met een stabiele temperatuur en vochtigheid in de hele koelkast. Het inox interieur zorgt voor een opvallend design. Efficiënte ventilatieopeningen herstellen de koude snel na elke deuropening, wat kan bijdragen tot een vermindering van 28% voedselverspilling.
 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving
 • Stabiele temperatuur
 • Twintech
 • Cooling 360°
Eet voedzamer door tot 95% van de vitamines en voordelen van fruit en groenten te behouden in de afgesloten GreenZone-lade.
 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving
 • Stabiele temperatuur
 • Twintech
Voedsel wordt 60% sappiger, gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging dankzij intelligente volledige no-frost-technologie met dubbele koelsystemen.
 • Juiste vochtigheid
 • Stabiele temperatuur
 • Twintech
Ingrediënten behouden hun kwaliteit na verloop van tijd met reactieve koudesensoren die de juiste temperatuur behouden. Dit vermindert bederf en voedselverspilling.
 • Stabiele temperatuur

Ontdek meer over onze koel-vroescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie die past bij je kook- en inkoopbehoeften. Kies tussen een grotere vriesruimte of een ruimer koelvak.