SELECTEER EEN AEG KOEL-VRIESCOMBINATIE

of ontdek waar je moet op letten voor je aankoop.

Onze meest energiezuinige koel-vriescombinaties

AEG EcoLine koel-vriescombinaties zijn onze meest energiezuinige modellen. Ze bevatten ook een uniek interieur van gerecycleerde kunststof en een ecometer, die je naar energiezuinigere instellingen leidt en tegelijkertijd voedselverspilling vermindert*.

Bescherm voedselkwaliteit en verminder verspilling

AEG koel-vriescombinaties verlengen de versheid van voedsel en helpen tot 95% van de vitamines te behouden*. Met geavanceerde, nauwkeurige temperatuurregeling gaan de natuurlijke voordelen van je voedsel langer mee, terwijl voedselverspilling met 28% wordt verminderd**.                            

 • AEG koel-vriescombinatie met open deur
  Tot 28% minder voedselverspilling

  De textuur van je ingrediënten wordt in elke hoek beschermd met Cooling 360°. De luchtcirculatie rondom laat koude lucht in elke hoek stromen, herstelt de temperatuur snel na elke geopende deur en kan je helpen voedselverspilling tot 28% te voorkomen.

 • GreenZone lade van AEG
  Tot 95% van de vitamines blijven behouden

  Gezond leven/Beter leven. De afgedichte GreenZone lade houdt actief de juiste luchtvochtigheid van groenten en fruit in stand. De afgedichte sluiting zorgt ervoor dat de groenten niet slap worden en geen waardevolle mineralen verliezen.

 • binnenkant van een AEG koel-vriescombinatie
  Unieke koelkast met gerecycleerde kunststof

  Maak kennis met een unieke koelkast met een interieur van gerecycleerde kunststof. De binnenkant is voor 70% gemaakt van gerecycleerd kunststof, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.       

Waarom genoegen nemen met alleen versheid? Bescherm voedsel met precisie.

Onze inbouw koel-vriescombinaties zijn geoptimaliseerd om te beschermen wat belangrijk is - jouw voedsel, jouw gezondheid en de planeet - door intelligente temperatuur- en vochtigheidsregelingen en speciale zones voor verschillende etenswaren in afgesloten compartimenten te bieden.

 • man staat naast een AEG koel-vriescombinatie
  Duurzame oplossingen voor een beter leven

  Wij minimaliseren onze milieu-impact door de CO2-uitstoot tot 20%* te verminderen in vergelijking met vorige modellen, door meer gebruik te maken van bewuste, recycleerbare materialen en door koelkasten te produceren in een fabriek zonder productie van restafval. Meer informatie

  *CO2-impact van materialen, proces en gebruik. Energie-impact vergeleken met instapniveau energieklasse F zoals geëvalueerd door Universita' Politecnica delle Marche.

 • Vrouw in een keuken
  Gemaakt om in te wonen. Ontworpen om lang mee te gaan

  Wij zijn AEG. We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg. Wij geloven in verantwoorde innovaties die vandaag de dag opvallen en bijdragen aan een betere toekomst.

 • AEG koelkast met MaxiSpace
  De lat hoger leggen wat prestaties betreft

  Topkwaliteit en -prestaties door een tot 45%* grotere capaciteit met MaxiSpace, stille producten, energie-efficiëntie door geavanceerde parallelle koeltechnologie en de snelste installatie op de markt.

  *Vergeleken met onze eigen standaard koel-vriescombinatie.

Wat is er nieuw

8000 Cooling 360°

De 8000 Cooling 360° koel-vriescombinatie beschermt voedsel met 30% verbeterde temperatuurverdeling op elk schap. Meerdere luchtkanalen zorgen voor een consistente koeling en de inox geeft je keuken een elegante en hoogwaardige look.

Beste in het gamma

9000 LongFresh

Het 9000 LongFresh koelvak creëert een speciale omgeving voor delicate producten en biedt een ruimte die kouder is dan de koelkast tot 0 °C. Perfect voor het bewaren van vlees, vis, of eender welk vers voedsel.

Ons populairste product

6000 serie TwinTech® NoFrost

De 6000 serie TwinTech® NoFrost beschermt voedsel. Geavanceerde dubbele koelsystemen, apart voor koelkast en diepvriezer, zijn superieur aan de standaard vorstvrije systemen. De diepvriezer is volledig NoFrost.

Bescherm de kwaliteit van je voedsel met ons aanbod koel-vriescombinaties

Jouw steringrediënt, barst van de smaak met onafhankelijke compartimenten die speciale omstandigheden creëren voor zelfs de meest gevoelige ingrediënten.
 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving​
 • Stabiele temperatuur
Minder voedselverspilling dankzij de 30% verbeterde temperatuurverdeling in elke hoek.
 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving
 • Stabiele temperatuur
Eet voedzamer door tot 95% van de vitamines en voordelen van fruit en groenten te behouden in de afgesloten GreenZone-lade.
 • Juiste vochtigheid
 • Afgesloten lade met beheerde omgeving
 • Stabiele temperatuur
Voedsel wordt 60% sappiger, gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging dankzij intelligente volledige no-frost-technologie met dubbele koelsystemen.
 • Juiste vochtigheid
 • Stabiele temperatuur
Ingrediënten behouden hun kwaliteit na verloop van tijd met reactieve koudesensoren die de juiste temperatuur behouden. Bederf verminderen en voedselverspilling tot 20% verminderen.
 • Stabiele temperatuur

Ontdek meer over onze koel-vroescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie die past bij je kook- en inkoopbehoeften. Kies tussen een grotere vriesruimte of een ruimer koelvak.