SELECTEER EEN AEG KOEL-VRIESCOMBINATIE

of ontdek waar je moet op letten voor je aankoop.

Waarom genoegen nemen met alleen versheid? Bescherm voedsel met precisie. Verantwoordelijk.

Onze nieuwe inbouw koel-vriescombinaties beschermen wat belangrijk is - je etenswaren, je gezondheid en de planeet - door intelligente temperatuur- en vochtigheidsregelaars en speciale zones voor verschillende etenswaren in afgesloten compartimenten te bieden.

Inbouw koel-vriescombinaties bekijken

Duurzame oplossingen voor een beter leven

Wij minimaliseren onze milieu-impact door de CO2-uitstoot tot 20% te verminderen in vergelijking met vorige modellen, door meer gebruik te maken van bewuste, recycleerbare materialen en door koelkasten te produceren in een fabriek zonder productie van restafval.

Meer informatie

Wat is er nieuw

7000 serie GreenZone

Behoudt voedingsstoffen langer, houdt elke hap gezond De 7000 serie GreenZone koel-vriescombinatie heeft een speciale afgesloten lade met een apart klimaat voor een ideale vochtigheidsgraad. Hierdoor blijft tot 95% van de vitaminen na 11 dagen behouden.

Beste in het gamma

9000 serie LongFresh

Het koelvak van de 9000 serie LongFresh creëert een speciale omgeving voor verse producten, met een zone kouder dan de koelkast, tot 0°C. Perfect voor het bewaren van vlees, vis of ander vers voedsel.

Ons populairste product

6000 serie TwinTech® NoFrost

De 6000 serie TwinTech® NoFrost beschermt voedsel. Geavanceerde dubbele koelsystemen, apart voor koelkast en diepvriezer, zijn superieur aan de standaard vorstvrije systemen. De diepvriezer is volledig NoFrost.

Bescherm de kwaliteit van je voedsel met ons aanbod koel-vriescombinaties

Jouw steringrediënt, barst van de smaak met onafhankelijke compartimenten die speciale omstandigheden creëren voor zelfs de meest gevoelige ingrediënten.

  • Juiste vochtigheid
  • Afgesloten lade met beheerde omgeving​
  • Stabiele temperatuur

Eet voedzamer door tot 95% van de vitamines en voordelen van fruit en groenten te behouden in de afgesloten GreenZone-lade.

  • Juiste vochtigheid
  • Afgesloten lade met beheerde omgeving
  • Stabiele temperatuur

Voedsel wordt 60% sappiger, gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging dankzij intelligente volledige no-frost-technologie met dubbele koelsystemen.

  • Juiste vochtigheid
  • Stabiele temperatuur

Ingrediënten behouden hun kwaliteit na verloop van tijd met reactieve koudesensoren die de juiste temperatuur behouden. Bederf verminderen en voedselverspilling tot 20% verminderen.

  • Stabiele temperatuur

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten

Ontdek meer over onze koel-vroescombinaties

Vind de juiste koel-vriescombinatie die past bij je kook- en inkoopbehoeften. Kies tussen een grotere vriesruimte of een ruimer koelvak.