ONTDEK ONZE RECEPTEN
Maak van elke maaltijd een beleving op zich met een combi stoomoven. Dankzij de innovatieve technologie kan je een onvergetelijk menu bereiden, van voorgerecht tot dessert. Hieronder vind je enkele recepten zodat je zelf de verschillende mogelijkheden kan uitproberen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tagliatelle van schorseneer met kastanje-carbonarasaus
De gerookte tofu die in deze vegetarische versie het spek vervangt, vormt een prachtige combinatie met de schorseneer.
-
Vegetarische Baeckeoffe
De sous-videtechniek om smaken te vermengen en te versterken lijkt wel speciaal bedacht voor traditionele eenpansgerechten zoals deze vegetarische ovenschotel.
-
-
-
-
-
Bouillabaisse
Een klassieke Franse soep met zeevruchten. De venkel zorgt voor een anijsachtige toets, de sa raan voor de warme gouden kleur.
-
Noordzeebouillabaisse
Ontdek de kookgeheimen van Sterrenchef Bart Desmidt en laat u verleiden door zijn overheerlijk Noordzeebouillabaisse recept!
-
-
-
-
-
-
Côte à l'os Holstein
Ontdek de kookgeheimen van Sterrenchef Bart De Pooter en laat u verleiden door zijn overheerlijk côte à l'os Holstein recept!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Limoenmousse met frambozencoulis
De friszure coulis contrasteert mooi met de zoetere mousse in dit evenwichtige en mooi gepresenteerde dessert.
-
-
Peren in rode wijn
Voeg de specerijen zeker toe, tenzij je echt geen fan bent – ze geven dit dessert een warme en intense smaak.
-
-
-
-
-
-
Chocoladeroulade
Een rijke, stevige pudding die zelfs op de meest verfijnde feestjes indruk zal maken.
-
-
-