Ontdek onze recepten

Maak van elke maaltijd een beleving met AEG. Met behulp van onze toestellen en onze geteste recepten kan je een onvergetelijk menu bereiden, van voorgerecht tot dessert. Hieronder vind je enkele recepten die je toelaten om zelf de verschillende mogelijkheden uit te proberen, gaande van een klassieke bereiding tot gezond koken met stoom.

  • Ravioli met Iberico vulling
    Ravioli met Iberico vulling
  • Pompoensoep met zoete aardappel en linzen
    Pompoensoep met zoete aardappel en linzen
  • Preisoep met truffelolie en geroosterde hazelnoten

    Voorgerecht van het vegan kerstdiner

    Preisoep met truffelolie en geroosterde hazelnoten
  • Dim sum van kip en gember met thaise nuoc cham saus

    door Sofie Dumont

  • Dim sum met garnalen
    Dilm sum
  • Witte asperges met citroengras, krokant ei, aspergebouillon met boter en pistachenootjes
    recept voor asperges met citroengras en krokant ei
  • Soepen
    Soepen
  • Aardappel-maïssoup
    Aardappel-maïssoup
  • Ananassalade met makreel
    recept ananassalade met makreel
  • Pannenkoeken met gerookte zalm
    recept pannenkoeken met gerookte zalm
  • Vitello Tonato

    door Giovani Bruno

  • Gazpacho met gestoomde tijgergarnalen
  • Tartaar van zalm

    door Sofie Dumont

    Tartaar van zalm en sint-jacobsvruchten
  • Warme pastaterrine met champignons en pompoensaus
    Warme pastaterrine met champignons en pompoensaus
  • Gestoomde loempia's
  • Soep van rode paprika met zure room en croutons
    Rode paprikasoep
  • Sint-jakobsvruchten met venkel
  • Eierpotje met garnalen
    Kom met garnalen en eieren, afgewerkt met groene kruiden
  • Visterrine
    Visterrine op een bord
  • Risotto met groene asperges en gerookte zalm
    Risotto met groene asperges en gerookte zalm
  • Warme geitenkaas met spek
    Warme geitenkaas met spek
  • Koninginnenhapje
    Krokant deeg gevuld met koninginnenhapje
  • Brandade van schelvis
    Brandade van schelvis
  • Carpaccio van haas
    Carpaccio van haas
  • Carpaccio van zalm en gin
    Carpaccio van zalm en gin
  • Flinterdunne omelet
    Flinterdunne omelet
  • Wildpaté
    Wildpaté
  • Gemarineerde mosselen
  • Uiensoep uit een zakje
  • Parelhoender met wafel van pompoen
    Kemperland hoen met pompoen
  • Pompoenrollade gevuld met ‘gehakt’ van paddenstoelen en cranberry’s

    Hoofdgerecht van het vegan kerstdiner

    Pompoenrollade gevuld met ‘gehakt’ van paddenstoelen en cranberry’s
  • Sticky tempehbowl
    Sticky tempehbowl van ChickLoveFood
  • Vis op z'n geheel in de stoomoven

    door David Martin

  • Ideale gaartijd zalm

    door David Martin

  • Gestoomde kabeljauw

    door David Martin

  • Gestoomde kalfskotelet

    door David Martin

  • Geroosterd en gestoomd varkensvlees

    door David Martin

  • Gestoomde kip

    door David Martin

  • Salade met gestoomde mosselen en prei

    door David Martin 

  • Gegaarde en gelakte Ibericoschouder

    door Filip Claeys

  • Lotte gegaard op de graat in een stoombad van geklaarde boter

    door Filip Claeys

  • Waterzooi van Noordzeevis in de (stoom)oven

    door Filip Claeys

  • Lente visballetjes in het groen, in de stoomoven

    door Filip Claeys

  • Perfect gegaarde zeebaars

    door Filip Claeys

  • Kort gewokte groentjes met zalm

    door Michaël Sels

    Kort gewokte groentjes met zalm van AEG chef Michaël Sels
  • Mechelse asperges met kabeljauw

    door Michaël Sels

    Mechelse asperges met kabeljauw uit de oven van AEG chef Michaël Sels
  • Sous-vide asperges met sinaasappel, pijnboompittenkruim en burrata
    Sous-vide asperges met sinaasappel
  • Kalkoenrollade met kroketten van knolselder

    door Sofie Dumont

    Kalkoenrollade met kroketten van knolselder
  • Bloemkoolrijst met gepofte tomaat en balletjes

    door Sofie Dumont

    Bloemkoolrijst met balletjes
  • Ovenschotel met spruitjes, erwten en gehaktballetjes

    door Sofie Dumont

    ovenschotel met spruitjes
  • Gevulde aubergine met lamsvlees

    door Sofie Dumont

  • Kip uit de oven met rozemarijn, citroen en look

    door Sofie Dumont

  • Gebraden kip op 2 temperaturen

    door David Martin

  • Gegrilde scampi’s uit de oven

    door David Martin

  • De perfecte visbereiding

    door David Martin

  • Hopscheuten met hoeve-ei

    door Filip Claeys

    recept van AEG ambassadeur Filip Claeys
  • Venusschelpen a la mariniera met venkelsla

    door Filip Claeys

  • Scheermessen met lookboter en gegrilde groene asperges

    door Filip Claeys

    recept van AEG ambassadeur Filip Claeys
  • BBQ-aardappel met artisjok, olijf, tomaat en lardo spek

    door Filip Claeys

    recept van AEG ambassadeur Filip Claeys
  • Witloof en asperge

    door David Martin

    recept witloof en asperge van David Martin
  • Handgepelde Oostendse garnalen met witte asperges, tomaat en ricotta

    door Filip Claeys

    recept van AEG ambassadeur Filip Claeys
  • Gestoomde duif met citroen stracciatella

    door David Martin

    AEG ambassadeur David Martin
  • Gestoomde ballekes met boontjes, broccolini en yoghurt-muntsaus

    door Sofie Dumont

    Recept voor gestoomde ballekes
  • Tortellini met wokgroentjes
    Tortellini met wokgroentjes
  • Eenpansgerecht - Mie Goreng
    Eenpansgerecht - Mie Goreng
  • Zeevruchtenstoofpot
    Zeevruchtenstoofpot
  • Gehaktballen met tomatensaus en pasta
    Gehaktballen met tomatensaus en pasta
  • Steak met gebakken aardappelen
    Steak met gebakken aardappelen
  • Curry met kip
    Curry met kip
  • Stevige koolhydraten-pie
    Stevige koolhydraten-pie
  • Gerookte Makreel en Quinoa burgers
    Gerookte Makreel en Quinoa burgers
  • Super Rijstbowl
    Super Rijstbowl
  • Tagliatelle van asperges met grijze noordzeegarnalen

    door Giovanni Bruno

  • Snelle noedelsoep met zalm
  • Branzino aromi del Mediterraneo

    door Giovanni Bruno

    Branzino aromi del Mediterraneo
  • Bavette met braambessensaus

    door Sofie Dumont

    Bavet met braambessensaus van Sofie Dumont
  • Veganistische burger
    recept vegan burger
  • Thaise curry met kip
    Thaise curry met kip
  • Risotto uit de stoomoven
  • Gepocheerde zalm
  • Lamshaas
  • Bavette sous vide bereiden
  • Hele kip uit de oven
  • Parelhoen hooi door Nick Bril
  • Pizzadeeg - pizza "a modo tuo"

    door Piotro Urso

  • Pizza
    recept pizza
  • Quiche Lorraine
    recept quiche lorraine
  • Tagliatelle van schorseneer met kastanje-carbonarasaus
  • Vegetarische Baeckeoffe
  • Caesarsalade met Pacifische perfectie

    door Catalina Vélez

  • De salade met echte smaken

    door Mark Schatzker

  • Caesarsalade met restjes

    door Culinary Misfits

    Caesarsalade met fetakaas en rode biet
  • Caesarsalade van gerijpt vlees

    door Ludwig Maurer

  • Bouillabaisse
    Bouillabaisse
  • Noordzeebouillabaisse

    door Bart Desmidt

    Noordzeebouillabaisse
  • Italiaans visstoofpotje

    Italiaans vispannetje met gegratineerde puree
  • Eend met sinaasappel
    Eend met sinaasappel
  • Rollade van zalm en kabeljauw

    Rollade van zalm en kabeljauw
  • Gebraad van duif met spek en rozijnen
    Gebraad van duif met spek en rozijnen
  • Perfecte rosbief
  • Côte à l'os Holstein

    door Bart De Pooter

    Côte à l'os Holstein
  • Kip met tomaat, knoflook en Emmenthaler
    Kip met tomaat, knoflook en Emmenthaler
  • Poon met piperadesaus
    Poon vis met piperadesaus
  • Reuzetijgergarnaal, mousseline, kaviaar, beurre vert en seizoensgroenten
    Reuzetijgergarnaal, mousseline, kaviaar, beurre vert en seizoensgroenten
  • Marcassin Wellington
    Marcassin Wellington
  • Osso Bucco
    Osso Bucco
  • Polenta
    Polenta
  • Gevulde tong en ganzenlever
    Gevulde tong en ganzenlever
  • Eend met priorkaas en pompoenpitten

    door Matthieu Beudaert

    Eend met priorkaas en pompoenpitten
  • Gebakken Bretoense kreeft, fregola sarda en schaaldierenboter met verse kruiden

    door Lionel Rigolet

    Gebakken Bretoense kreeft, fregola sarda en schaaldierenboter met verse kruiden
  • Dooierzwammetjes met vadouvan, arganolie en amandel

    door Lieven Lootens

    Dooierzwammetjes met vadouvan, arganolie en amandel
  • Tarbot met eekhoorntjesbrood, schorseneren en crème van dentille caractère

    door Koen Somers

    Tarbot met eekhoorntjesbrood, schorseneren en crème van dentille caractère
  • Pasta met scheermesjes, kokkels en Brugge Goud

    door Kim Verhasselt

    Pasta met scheermesjes, kokkels en Brugge Goud
  • Tongschar met eekhoorntjesbrood en gebakken aardappelen

    door Johan Segers

    Tongschar met eekhoorntjesbrood en gebakken aardappelen
  • Zuurkool met viognier, broccoli & boterbonen, rookworst en gestoomde tongschar

    door Frank Fol

    Zuurkool met viognier, broccoli, boterbonen, rookworst en gestoomde tongschar.
  • Ree, schorseneren, koffie

    door Eric Martin

    Ree, schorseneren, koffie
  • Noordzeegriet, moelleux van Noordzeekrab met duo van kool en vlierbestuile

    door Arabelle Meirlaen

    Noordzeegriet, moelleux van Noordzeekrab met duo van kool en vlierbestuile
  • Bloemkool op z'n geheel in de oven

    door Filip Claeys

  • Prei gevuld met krab sous vide

    door David Martin

  • Sous vide groenten

    door David Martin

  • Salade sous vide

    door David Martin

  • Gestoomde venkel

    door David Martin

  • Tomatensaus in de stoomoven

    door David Martin

  • Gestoomde eieren

    door David Martin

  • Gestoomde bloemkool met ansjovis

    door David Martin

  • Gestoomde erwtenvla

    door David Martin

  • Gearomatiseerde olie

    door Filip Claeys

  • Gestoomde witloofsalade

    door David Martin

  • Huisgemaakte pickles

    door Filip Claeys

    huisgemaakt pickles van Filip Claeys
  • Brusselse champignons

    door David Martin

    Brusselse champignons van David Martin
  • Chimichurri
    Chimichurri
  • Restjesrecept

    door David Martin

    Restjesrecept David Martin
  • Gegrilde groenten
    Gegrilde groenten
  • Honingzoete pompoen met pit
  • Gegrilde aubergine met munt en basilicum
    Gegrilde aubergine met munt en basilicum
  • Focaccia met olijfolie en oregano
  • Brood met spekjes
  • Dumpling met koriander en honingsaus
    Gestoomde dumplings in een kom, afgewerkt met koriander
  • Gratin van courgette
    Gratin van courgette
  • Gestoomde buns
  • Saffraanrijst
    Gele rijst met saffraan erbovenop
  • Pesto
    recept pesto
  • Geroosterde groenten met spek en salie
    Geroostere groenten op een bord
  • Aardappelgratin met knoflook en rozemarijn
    Aardappelgratin
  • Groene bonensalade met citroen-amandelboter
    Groene bonen
  • Gepocheerde peer met koffie-dulce chocolade
    Gepocheerde peer met chocolade
  • Fruit crumble uit de stoomoven
    Fruit crumble uit de AEG stoomoven van ChicksLoveFood
  • Oreo trifle met karamel

    Nagerecht van het vegan kerstdiner

    Oreo trifle met karamel
  • Chocoladedessert in de stoomoven

    door David Martin

  • Gestoomde Ananas

    door David Martin

  • Appel tarte tatin

    door Sofie Dumont

    Tarte tatin van AEG chef Sofie Dumont
  • Yoghurt-bosbessencake

    door David Martin

    yoghurtcake van David Martin
  • Crème brûlée
    Crème brûlée
  • Lemoncurd
    recept lemoncurd
  • Frambozen tiramisu

    door David Martin

    recept frambozentiramisu David Martin
  • Gestoomde chocoladepudding

    door Sofie Dumont

    Recept voor gestoomde chocoladepudding door Sofie Dumont
  • Eggs Benedict met pannenkoeken
    Eggs Benedict met pannenkoeken
  • Energy Balls Allnuts
    Energy Balls Allnuts
  • Bananenbrood
    Bananenbrood
  • Feedzone brownies met gedroogde banaan, honing en walnoten
    Feedzone brownies met gedroogde banaan, honing en walnoten
  • Breakfast Allnuts Geroosterd
    Breakfast Allnuts Geroosterd
  • Lussebullar - Zweedse brioches
  • Gingerbread koekjes
  • Makowiec - Poolse brioches
  • Gestoomde abrikozentaart
    Gestoomde abrikozentaart
  • Limoenmousse met frambozencoulis
  • Moelleux van chocolade
    Chocoladecake
  • Peren in rode wijn
  • Crème brûlée citroen met kardemom
    Crème brûlée citroen met kardemom
  • Flognarde met peren
    Taart met peren
  • Zelfgemaakte yoghurt - hartig of zoet
  • Taart met kokosnoot
    Kokostaart met kokosschilfers
  • Pain Perdu
    recept Pain Perdu
  • Madeleinekoekjes
    Madeleinekoekjes
  • Chocoladeroulade
  • Ijstaart à la Nigella
    Ijstaart à la Nigella
  • Millefeuille met chocolade
    Millefeuille met chocolade
  • Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen
    Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen
  • Bloemkool op z'n geheel in de oven

    door Filip Claeys

  • Chocoladedessert in de stoomoven

    door David Martin

  • Vis op z'n geheel in de stoomoven

    door David Martin

  • Prei gevuld met krab sous vide

    door David Martin

  • Sous vide groenten

    door David Martin

  • Ideale gaartijd zalm

    door David Martin

  • Gestoomde Ananas

    door David Martin

  • Gestoomde kabeljauw

    door David Martin

  • Salade sous vide

    door David Martin

  • Gestoomde kalfskotelet

    door David Martin

  • Gestoomde witloofsalade

    door David Martin

  • Geroosterd en gestoomd varkensvlees

    door David Martin

  • Gestoomde kip

    door David Martin

  • Gestoomde venkel

    door David Martin

  • Tomatensaus in de stoomoven

    door David Martin

  • Gestoomde eieren

    door David Martin

  • Gestoomde bloemkool met ansjovis

    door David Martin

  • Gestoomde erwtenvla

    door David Martin

  • Salade met gestoomde mosselen en prei

    door David Martin 

  • Gegaarde en gelakte Ibericoschouder

    door Filip Claeys