ONTDEK ONZE RECEPTEN

Maak van elke maaltijd een beleving op zich met een combi stoomoven. Dankzij de innovatieve technologie kan je een onvergetelijk menu bereiden, van voorgerecht tot dessert. Hieronder vind je enkele recepten zodat je zelf de verschillende mogelijkheden kan uitproberen.

  • Honingzoete pompoen met pit
  • Focaccia met olijfolie en oregano
  • Brood met spekjes
  • Dumpling met koriander en honingsaus
    Gestoomde dumplings in een kom, afgewerkt met koriander
  • Gratin van courgette
    Gratin van courgette
  • Saffraanrijst
    Gele rijst met saffraan erbovenop
  • Geroosterde groenten met spek en salie
    Geroostere groenten op een bord
  • Aardappelgratin met knoflook en rozemarijn
    Aardappelgratin
  • Groene bonensalade met citroen-amandelboter
    Groene bonen
  • Gazpacho met gestoomde tijgergarnalen

    Deze koude Spaanse soep is perfect.

  • Uiensoep uit een zakje

    Een nieuwe variant op deze tijdloze klassieker. Zo rijk en vol smaakte uiensoep nog nooit!

  • Tartaar van zalm
    Tartaar van zalm en sint-jacobsvruchten
  • Warme pastaterrine met champignons en pompoensaus
    Warme pastaterrine met champignons en pompoensaus
  • Gestoomde loempia's

    Deze gezonde loempia's vallen bij iedereen in de smaak. Altijd succes verzekerd dus!

  • Sint-jakobsvruchten met venkel

    Een indrukwekkend gerecht met rijke aroma's, dat bovendien in een handomdraai klaar is.

  • Eierpotje met garnalen
    Kom met garnalen en eieren, afgewerkt met groene kruiden
  • Visterrine
    Visterrine op een bord
  • Soep van rode paprika met zure room en croutons
    Rode paprikasoep
  • Risotto met groene asperges en gerookte zalm
    Risotto met groene asperges en gerookte zalm
  • Warme geitenkaas met spek
    Warme geitenkaas met spek
  • Koninginnenhapje
    Krokant deeg gevuld met koninginnenhapje
  • Brandade van schelvis
    Brandade van schelvis
  • Carpaccio van haas
    Carpaccio van haas
  • Carpaccio van zalm en gin
    Carpaccio van zalm en gin
  • Flinterdunne omelet
    Flinterdunne omelet
  • Wildpaté
    Wildpaté
  • Veganistische burger
    recept vegan burger
  • Risotto uit de stoomoven
  • Gepocheerde zalm
  • Lamshaas
  • Bavette sous vide bereiden
  • Hele kip uit de oven
  • Pizzadeeg - pizza "a modo tuo"
  • Quiche Lorraine
    recept quiche lorraine
  • Tagliatelle van schorseneer met kastanje-carbonarasaus

    De gerookte tofu die in deze vegetarische versie het spek vervangt, vormt een prachtige combinatie met de schorseneer.

  • Vegetarische Baeckeoffe

    De sous-videtechniek om smaken te vermengen en te versterken lijkt wel speciaal bedacht voor traditionele eenpansgerechten zoals deze vegetarische ovenschotel.

  • Caesarsalade met Pacifische perfectie

    door Catalina Vélez

  • De salade met echte smaken

    door Mark Schatzker

  • Caesarsalade met restjes

    door Culinary Misfits

    Caesarsalade met fetakaas en rode biet
  • Caesarsalade van gerijpt vlees

    door Ludwig Maurer

  • Bouillabaisse

    Een klassieke Franse soep met zeevruchten. De venkel zorgt voor een anijsachtige toets, de sa raan voor de warme gouden kleur.

    Bouillabaisse
  • Noordzeebouillabaisse

    Ontdek de kookgeheimen van Sterrenchef Bart Desmidt en laat u verleiden door zijn overheerlijk Noordzeebouillabaisse recept!

    Noordzeebouillabaisse
  • Italiaans visstoofpotje



    Italiaans vispannetje met gegratineerde puree
  • Eend met sinaasappel
    Eend met sinaasappel
  • Rollade van zalm en kabeljauw



    Rollade van zalm en kabeljauw
  • Gebraad van duif met spek en rozijnen
    Gebraad van duif met spek en rozijnen
  • Perfecte rosbief
  • Côte à l'os Holstein

    Ontdek de kookgeheimen van Sterrenchef Bart De Pooter en laat u verleiden door zijn overheerlijk côte à l'os Holstein recept!

    Côte à l'os Holstein
  • Kip met tomaat, knoflook en Emmenthaler
    Kip met tomaat, knoflook en Emmenthaler
  • Poon met piperadesaus
    Poon vis met piperadesaus
  • Reuzetijgergarnaal, mousseline, kaviaar, beurre vert en seizoensgroenten
    Reuzetijgergarnaal, mousseline, kaviaar, beurre vert en seizoensgroenten
  • Marcassin Wellington
    Marcassin Wellington
  • Osso Bucco
    Osso Bucco
  • Polenta
    Polenta
  • Gevulde tong en ganzenlever
    Gevulde tong en ganzenlever
  • Eend met priorkaas en pompoenpitten

    door Matthieu Beudaert

    Eend met priorkaas en pompoenpitten
  • Gebakken Bretoense kreeft, fregola sarda en schaaldierenboter met verse kruiden

    door Lionel Rigolet

    Gebakken Bretoense kreeft, fregola sarda en schaaldierenboter met verse kruiden
  • Dooierzwammetjes met vadouvan, arganolie en amandel

    door Lieven Lootens

    Dooierzwammetjes met vadouvan, arganolie en amandel
  • Tarbot met eekhoorntjesbrood, schorseneren en crème van dentille caractère

    door Koen Somers

    Tarbot met eekhoorntjesbrood, schorseneren en crème van dentille caractère
  • Pasta met scheermesjes, kokkels en Brugge Goud

    door Kim Verhasselt

    Pasta met scheermesjes, kokkels en Brugge Goud
  • Tongschar met eekhoorntjesbrood en gebakken aardappelen

    door Johan Segers

    Tongschar met eekhoorntjesbrood en gebakken aardappelen
  • Zuurkool met viognier, broccoli & boterbonen, rookworst en gestoomde tongschar

    door Frank Fol

    Zuurkool met viognier, broccoli, boterbonen, rookworst en gestoomde tongschar.
  • Ree, schorseneren, koffie

    door Eric Martin

    Ree, schorseneren, koffie
  • Noordzeegriet, moelleux van Noordzeekrab met duo van kool en vlierbestuile

    door Arabelle Meirlaen

    Noordzeegriet, moelleux van Noordzeekrab met duo van kool en vlierbestuile
  • Gestoomde abrikozentaart
    Gestoomde abrikozentaart
  • Limoenmousse met frambozencoulis

    De friszure coulis contrasteert mooi met de zoetere mousse in dit evenwichtige en mooi gepresenteerde dessert.

  • Moelleux van chocolade
    Chocoladecake
  • Peren in rode wijn

    Voeg de specerijen zeker toe, tenzij je echt geen fan bent – ze geven dit dessert een warme en intense smaak.

  • Crème brûlée citroen met kardemom
    Crème brûlée citroen met kardemom
  • Flognarde met peren
    Taart met peren
  • Zelfgemaakte yoghurt - hartig of zoet
  • Taart met kokosnoot
    Kokostaart met kokosschilfers
  • Madeleinekoekjes
    Madeleinekoekjes
  • Chocoladeroulade

    Een rijke, stevige pudding die zelfs op de meest verfijnde feestjes indruk zal maken.

  • Ijstaart à la Nigella
    Ijstaart à la Nigella
  • Millefeuille met chocolade
    Millefeuille met chocolade
  • Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen
    Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen
  • Super Rijstbowl
    Super Rijstbowl
  • Gerookte Makreel en Quinoa burgers
    Gerookte Makreel en Quinoa burgers
  • Breakfast Allnuts Geroosterd
    Breakfast Allnuts Geroosterd
  • Energy Balls Allnuts
    Energy Balls Allnuts
  • Thaise curry met kip
    Thaise curry met kip
  • Stevige koolhydraten-pie
    Stevige koolhydraten-pie
  • Feedzone brownies met gedroogde banaan, honing en walnoten
    Feedzone brownies met gedroogde banaan, honing en walnoten
  • Bananenbrood
    Bananenbrood
  • Aardappel-maïssoup
    Aardappel-maïssoup