David Martin deelt zijn recept voor geluk: frambozen tiramisu

Op de Internationale Dag van het Geluk hebben we samen met AEG-ambassadeur en sterrenchef David Martin besloten om een glimlach op jullie gezicht te toveren.

Hij deelt namelijk graag het recept dat hem gelukkig maakt. Een heerlijke frambozen tiramisu voor de fijnproevers onder jullie.

Bekijk de video en begin aan een nieuwe culinaire AEG-ervaring die jouw verwachtingen zal overtreffen!

Ingrediënten voor een espumafles van 1 liter

250 g frambozen
4 eierdooiers
200 g poedersuiker
Vanille-extract
300 g mascarpone
500 g room

Bereiding

Klop, met behulp van een garde, de suiker en de eierdooiers gedurende 5 minuten op.
Voeg het vanille-extract en de mascarpone toe en meng.
Voeg de room toe en meng voorzichtig.
Giet het mengsel in je espumafles en plaats er 2 gaspatronen in.
Schud voor gebruik je espumafles 6 keer.
Schik de frambozen op de bodem van je glas.
Vul het glas met de espumafles.
Leg bovenop een framboos als garnituur.