Koopgids was-droogcombinaties

Welke was/droogcombinatie kiezen?

Nieuw energielabel voor was-droogcombinaties

De energiebeoordelingen voor AEG-was-droogcombinaties gaan sinds maart 2021 niet meer van A tot A-40%, maar van A t/m G. De energiezuinigheid van het toestel dat je net hebt gekocht blijft wel hetzelfde. Alleen de beoordeling verandert, m.a.w. de letter op het energielabel, niet de efficiëntie van het product.


Elke AEG was-droogcombinatie werd ontwikkeld om het energie- en watergebruik aanzienlijk te beperken terwijl je wasgoed aan de hoogste normen wordt gereinigd en verzorgd. Sommige technologieën kunnen bijdragen aan betere energieprestaties, zoals invertermotoren, ProSense-technologie of SensiDry, onze warmtepomptechnologie.

Ontdek de nieuwe energielabels

Afmetingen wasmachine droogkast

Als je weinig ruimte hebt, kan je een twee-in-een was-droogcombinatie overwegen. Alle gemak van individuele machines zonder de ruimte op te offeren. Er zijn twee soorten was-droogcombinaties: inbouw en vrijstaand. Ingebouwde toestellen worden bedekt met lambrizering bij installatie, zodat de eenheid naadloos in de omgeving (bijv. je keuken) past.

Was-droogcombinatie capaciteit

Was-droogcombinaties hebben twee capaciteiten. De droogcapaciteit is iets kleiner dan de wascapaciteit omdat er bij kleding drogen meer ruimte nodig is om lucht te laten circuleren. Factoren waar je rekening moet mee houden wanneer je de capaciteit bekijkt:

Type en omvang van wasgoed: Bijvoorbeeld voor beddengoed, donsdekens en gordijnen heb je een grotere trommel nodig voor de beste resultaten.
Gewoonten: hoe vaak per week was je? Hoe vol stop je je wasmachine en droogkast?

Alle AEG was-droogcombinaties-zijn uitgerust met ProSensetechnologie. ProSense maakt gebruik van geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren om het energieverbruik voor grote en kleine ladingen aan te passen. Dit bespaart tijd en geld en garandeert dat je kleding goed wordt beschermd.

INTELLIGENTE WAS-DROOGCOMBINATIE

Met de MyAEG Care app kan je je was-droogcombinatie met connectivity verbinden met je telefoon om op een slimmere, snellere manier voor je was te zorgen. Open eenvoudig de app en kies de temperatuur, het soort stof en de kleur. En de app zal een programma op maat voorstellen. Voor op maat gemaakte wasverzorging - allemaal vanaf je smartphone.

Connectivity-pagina

2-in-1-programma’s

Gebruik was-tot-droog-programma's om kleine ladingen efficiënt te verwerken, zodat je je schone, droge kleding meteen kan aantrekken met één naadloos proces.

Programma’s

Er bestaat niet zoiets als "one size fits all" wasgoed. Verschillende mensen - en verschillende stoffen - hebben verschillende behoeften. Daarom beschikken onze was-droogcombinaties over een reeks programma’s.

 • Zwarte delicate was
  Wol

  Het veilig schoonmaken en drogen van delicaat wasgoed en wol in één beurt.

 • Wit hemd
  Stoom

  Verminder kreuken in droge kleding of kies om kleding op te frissen en geurtjes te verwijderen.

 • Stapel kleding
  Anti-allergie

  Speciaal ontwikkeld voor mensen met allergieën.

 • Houdini-jas
  Outdoor

  Het DualSense® Technologie outdoorprogramma beschermt technische stoffen en bewaart hun textuur doorheen de jaren. Een specifieke droogcyclus herstelt de waterafstotendheid.

Certificeringen

De Woolmark-certificering is een label van de Woolmark Company. Dat betekent dat al onze AEG-was-droogcombinaties voldoende behoedzaam zijn voor wol en delicaat wasgoed, zowel in de was- als droogcycli.

De beschermer van al je kleding

Het is de was-droogcombinatie waar je naar op zoek bent. Een wereldprimeur. De enige echt gestroomlijnde oplossing voor je kleding. De baanbrekende ÖKOKombi is met de innoverende SensiDry®-technologie in staat om je lading in één beurt te wassen en te drogen, en draagt zo uitstekend zorg voor al je kleding.

Dit uiterst geavanceerde systeem van AEG stemt het programma af op verschillende stoffen - of het nu zijde, delicate stoffen, wol of outdoorkleding is - en beschikt over een geavanceerde warmtepomptechnologie voor lage temperaturen en gecontroleerde trommelbewegingen. Al je dierbare kledingstukken worden uitstekend verzorgd door ze grondig en gelijkmatig te wassen en drogen. Hierdoor krijg je het volste vertrouwen dat je kleding haar vorm en conditie behoudt, ongeacht hoe vaak je die draagt. Het is de beschermer van al je kleding.

Meer lezen
 • Pictogram thermometer
  SensiDry®-technologie

  Zacht en energiezuinig drogen bij lagere temperaturen.

 • Pictogram vlinder tussen handen
  DualSense®-technologie

  Maakt het mogelijk om zelfs delicate was en wollen handwas veilig te wassen en te drogen.

 • Pictogram 3 T-shirts
  ProSense®-technologie

  Past automatisch de tijd, het watervolume en het energieverbruik aan bij elke lading.

SensiDry®-technologie

Verlaagt de droogtemperatuur met bijna de helft, waardoor schade en slijtage worden beperkt en de structuur van je stoffen wordt behouden.

Bespaar tot 40% meer energie en water

Onze wereldprimeur warmtepomp-was-droogcombinatie is uitgerust met de baanbrekende SensiDry®-technologie.

ÖKOKombi maakt gebruik van een onovertroffen stoffenkennis voor de meest effectieve en economische programma's. Dit vertaalt zich in een besparing tot 40% aan energie en water in elke cyclus in vergelijking met andere toestellen.

Wasdroger op voetstuk

Droog alles wat je wast in één keer

Laad de machine in de ochtend en maak hem na het werk leeg - je beste outfit schoon, droog en gereed voor een avondje uit. Aangepaste temperaturen en bewegingen zorgen ervoor dat alles, van delicate stoffen tot outdoorkleding, zorgvuldig in één beurt kan worden gewassen en gedroogd. Met een was- en droogmodus voor non-stopprogramma's op elke machine, kan je zonder compromissen in één beurt je kleding wassen en drogen.

Van droog naar droog in slechts drie uur

Het NonStop 3h/3kg-programma heeft slechts drie uur nodig om ladingen tot drie kg te wassen en drogen. Dit betekent dat je kleding onmiddellijk klaar is om te dragen na slechts één keer in de machine. De meest handige manier om je kleding te verzorgen.

De beschermer van je favoriete kleding

Klassiekers doorstaan de tand des tijds, overleven trends en bieden dé oplossing om er steeds piekfijn uit te zien. Hetzelfde geldt voor de was-droogcombinatie met ÖKOMix-technologie.

Het is het enige toestel op de markt dat het wasmiddel en de wasverzachter afzonderlijk voormengt in water voordat ze de trommel ingaan. Dit betekent dat het wasmiddel en de wasverzachter geactiveerd zijn voordat ze de stoffen bereiken, zodat de kledingstukken grondig gereinigd kunnen worden en egaal gedroogd. Hierdoor wordt elke vezel bereikt. En krijgt elke vezel een volledige bescherming. Alles in één wasbeurt. En alles in minder tijd dankzij het ÖKOPower NonStop 4h/5kg-programma dat vijf kilogram wast en droogt in vier uur. De ÖKOMix was-droogcombinatie beschermt zo je favoriete kledingstuks.

Meer lezen
 • Pictogram T-shirt
  ÖKOMix-technologie

  Uniek voormengen van wasmiddel, wasverzachter en water zodat elke vezel wordt bereikt.

 • Pictogram vlinder tussen handen
  DualSense®-technologie

  Maakt het mogelijk om zelfs delicate was en wollen handwas veilig te wassen en te drogen.

 • Pictogram 3 T-shirts
  ProSense®-technologie

  Past automatisch de tijd, het watervolume en het energieverbruik aan bij elke lading.

Blauw en wit shirt

ELKE VEZEL BESCHERMD

Het voormengen van wasmiddel en wasverzachter zorgt voor een gelijkmatigere verdeling, zodat elke vezel wordt bereikt. Dit betekent dat het wasmiddel en de wasverzachter elk deel van de kleding bereiken. Elke vezel wordt grondig gereinigd, en is perfect beschermd en voorbereid op een gelijkmatige droogbeurt.

De beste bescherming. Op kortere tijd..

Ons ÖKOPower NonStop 4h/5kg-programma biedt de meest efficiënte was- en droogcycli in de kortst mogelijke tijd. Het is ontworpen voor dagelijkse wasbeurten en kan vijf kg in vier uur wassen en drogen. Het levert de meest economische prestaties die momenteel op de markt beschikbaar zijn, en bespaart zowel tijd als energie. Elke keer dat je het gebruikt, kan je uitstekende resultaten verwachten.

De beschermer van outdoorkleding

Sommige stoffen, zoals regenkleding en wollen kleding, vereisen speciale zorg. Hiervoor zorgt het intelligente systeem in onze Kombi was-droogcombinatie.

Het maakt gebruik van de beste DualSense-technologie die de temperatuur en beweging van de trommel op verschillende materialen afstemt. In tegenstelling tot bij andere machines, wordt het programma aangepast aan de specifieke lading, zodat alles, van jassen met een speciale structuur tot zachte truien, in één keer zorgvuldig kan worden gewassen, gedroogd en verzorgd.

 • Pictogram vlinder tussen handen
  DualSense®-technologie

  Maakt het mogelijk om zelfs delicate was en wollen handwas veilig te wassen en te drogen.

 • Pictogram 3 T-shirts
  ProSense®-technologie

  Past automatisch de tijd, het watervolume en het energieverbruik aan bij elke lading.

 • Pictogram cirkel 1 uur / 1 kg
  60 minuten-programma

  Was en droog je kleding in slechts 60 minuten.

DualSense®-technologie

Onze DualSense®-technologie stemt het programma van de machine af op je stoffen, ongeacht of het gaat om delicate materialen, wol of outdoorkleding. Hierdoor kan alles, van outdoorkleding met speciale structuur tot zachte truien, voorzichtig in één keer worden gewassen, gedroogd en verzorgd. Geniet van het gemak van een complete behandeling.

Oranje stof

Een complete behandeling voor outdoorkleding. In één keer.

Zonder de juiste verzorging kan outdoorkleding slijten en haar functionaliteit verliezen. Met DualSense® blijft de functionaliteit behouden en wordt deze hersteld - van waterafstotendheid tot ademend vermogen. De DualSense® was-droogcombinatie beschermt je outdoorkleding.

Twee keer zo effectieve verzorging*

ProSense®-technologie past de tijd, de hoeveelheid water en het energieverbruik aan bij elke lading, zelfs als je slechts enkele kledingstukken wilt wassen. Dat is mogelijk dankzij specifieke sensoren die op een intelligente manier de cyclusinstellingen regelen en ervoor zorgen dat je kleding niet langer wordt gewassen dan nodig is. Dit zorgt ervoor dat stoffen minder slijtage vertonen, waardoor kleur en textuur langer behouden blijven.

*Test uitgevoerd door Ritex in december 2015 (nr. 15CR00099)

Was en droog zelfs je handwas, zoals wol en delicate was

Deze was-droogcombinatie is het enige toestel op de markt dat is voorzien van Woolmark Blue-certificering voor zowel was- als droogprocessen. De meest delicate stoffen, zoals wollen handwas, kunnen er veilig mee worden gewassen en gedroogd. Onze programma's gaan ook behoedzaam om met delicate stoffen als viscose en acryl, zodat ook deze hun vorm behouden. Geef je stoffen de specifieke zorg die ze nodig hebben.